Misty forest

De regen kletterde op onze capuchons, onze voeten deden zeer en eigenlijk hadden we er al geen zin meer in. Verder gaan of terug gaan? Opgeven wilden we ook niet, dus dan maar weer voetje voor voetje de berg op. Zwaar werd het, maar de inspanning werd beloond. Dit mysterieuze landschap kwam tevoorschijn en het was net alsof we even in een andere tijd waren. Eventjes weg van hier. Letterlijk gevangen in de wolken.

dsc_1205-kopie

dsc_1206-kopie

dsc_1220-kopie

“The less you reveal, the more people can wonder”

Deze foto’s heb ik afgelopen zomervakantie in Oostenrijk gemaakt toen we aan het wandelen waren in de bergen. Met de regen tikkend op onze capuchons liepen we stijl de berg op. Toen we bij het ‘uitzichtpunt’ kwamen, liepen we letterlijk in de wolken. Nu heb ik al eens eerder in de wolken gestaan, maar dit was toch wel heel bijzonder. Het voelde best wel een beetje spooky, maar ik vond het echt zo ontzettend mooi. De bomen verhuld in de mist. Ik zou deze foto’s overal gemaakt kunnen hebben. Je zou zeker niet zeggen dat dit midden in de zomer was.

Ik ben echt mega trots op het resultaat. Dan zie ik weer hoe veel ik gegroeid ben persoonlijk in de afgelopen jaren. Ik leerde om te gaan met een fototoestel, begon met sporten en beklom nu weer eens een berg. Daarom vond ik de quote erg bijpassend. Van de buitenkant zou je dat helemaal niet zeggen, maar als je een beetje goed kijkt en luistert valt er vaak zo veel te ontdekken bij mensen. De eerste indruk is vaak hartstikke fout, terwijl we daar vaak wel op oordelen. Dus blijf allemaal lekker mysterieus en ga waar je hart je heen brengt.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Denise
    18 december 2016 at 20:19

    Wat bijzonder mooi dat de mist zo tussen de bomen te zien was. Hele mooie foto’s!

Leave a Reply

Menu Title