Hotspots die ik nog wil bezoeken

Als ik door mijn instagram feed scroll kom ik zo veel leuke eettentjes tegen! Nu ben ik ook een echte foodie en vind ik het heerlijk om al die nieuwe plekken te ontdekken. Het ziet er altijd zo ontzettend lekker uit. Nu heb ik de leukste hotspots voor jullie op een rijtje gezet. Ze komen overal vandaan, dus waar je ook woont, er zit altijd iets tussen! 

ONDER DE LEIDINGSTRAAT EINDHOVEN

We trappen af met eentje uit Eindhoven, namelijk Onder de Leidingstraat. Hier wil ik heel graag nog een keer eten. Deze hotspot zit op Strijp-S en heeft ook een eigen hippe supermarkt. Daar kun je terecht voor lekkere chai, koffie en soepjes. Het menu verandert mee met het seizoen en ze hebben allemaal lekkere sapjes en broodjes. Vooral het interieur is lekker industrieel en heel erg hip.

PLUK AMSTERDAM

Kijk dan naar die unicorn bowl!! Dat is toch fantastisch!!! Bij PLUK Amsterdam weten ze wel hoe het moet. Je kunt hier terecht voor de lekkerste lunches en allemaal heerlijk gebak. Hun webshop is ook echt geweldig. Ze verkopen er super leuk servies met stipjes, goud, palmbomen en ga zo maar door. Een man zal er niks aan vinden, maar ik vind het geweldig!

DIVERS ANTWERPEN

Verrassend genoeg nog een hotspot met allemaal smoothiebowls. Het is ook gewoon zo lekker, vooral acaibowls!! Daar krijg ik denk ik nooit genoeg van. Divers zit net over de grens, namelijk in Antwerpen. Ze geloven erin dat als je goed en gezond eet, je je ook veel beter gaat voelen. Je bent wat je eet! Dus maak er een leuk tripje van en kom een smoothie halen of een lekkere avocado on toast, hmmm.

VEGAN JUNKFOODBAR AMSTERDAM

Bij de Vegan Junk Food Bar kun je super lekker eten, maar dan helemaal vegan! Soms mis ik mijn hamburger, hotdog of kroket wel eens en dan ben je hier op het juiste adres. Als toetje hebben ze een pink oreo cupcake! Dit klinkt zoooo lekker. Het is zo goed om af en toe al die dierlijke producten helemaal te laten staan. Als het er dan ook nog zo lekker uit ziet, is het helemaal een feestje.

BE BLOSSOM EINDHOVEN

Als afsluiter toch weer iets uit Eindhoven. Deze hotspot kwam ik laatst op een andere blog tegen en nu moet ik hierheen. Dit huisje van BeBlossom staat op de Feel Good Market (al een super hippe plek). Hier kun je allemaal lekkere taartjes eten maar ook sapjes en bagels! Midden in het centrum en het huisje ziet er gewoon super schattig uit. Hier ga ik heel snel een keertje heen.

Zo, dit waren een aantal hotspots die op mijn lijstje staan. Het lijstje is nog veel langer, want er is gewoon zo veel leuks! Zo zag ik dat er binnenkort een wafelrestaurant opent. Oh ik kan niet wachten. Als jullie nog tips hebben, laat ze dan zeker achter in de reacties. Zo kom ik weer op nieuwe ideeën!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  22 januari 2018 at 13:41

  Gezellige zaakjes….jammie!!!!!
  Dank je voir t delen!! X

 • Reply
  Lieke van Veen
  23 januari 2018 at 17:45

  Ohhh wat een geweldige hotspots. Deze ga ik zeker toevoegen aan mijn lijstje.

Leave a Reply

Menu Title