Happy moments #84

Goedemorgen op deze mooie zondag! Afgelopen week ging ik kijken bij een studio en nu ga ik volgende week al verhuizen. Zo snel kan het allemaal gaan. Er zit nog veel meer leuks in deze happy moments #84, want de het zonnetje begon weer te schijnen, dus dat betekende dat we weer lekker op het terras konden zitten. Ook werd er heerlijk voor me gekookt, dus lees snel verder!

Ik begon het weekend met deze heerlijke pizza! Heel af en toe eet ik niet vegetarisch en dan is dit wel echt genieten.

Zondag

Notesofhappiness: happy moments #84

Zondag was best een rustige dag. Ik gaf een uurtje bijles en ging daarna door naar een bezichtiging. Niet de studio waar ik later de week verliefd op werd, maar een hele ruime studio. Er moest wel heel veel aan gedaan worden, dus toen ik de volgende dag terug kwam met mama heb ik het uiteindelijk toch niet gedaan. Het voelde niet helemaal goed en wat ben ik blij dat ik daar geen ja op heb gezegd! Nu heb ik iets veel mooiers gevonden.

We aten deze heerlijke quiche caprese. Het recept komt uit de Allerhande en is echt meeeeega lekker!

Maandag

Notesofhappiness: happy moments #84

Ik had de hele dag weer stage. Het blijft pittig, maar in de avond had ik leuke dingen gepland staan. Zo ging ik naar mijn beste vriendin Yvonne. Ze woont sinds kort op kamers in Breda, dus ging ik er gezellig heen. Ik was wel super laat vanwege stage, dus haalde ik deze heerlijke salade van de Appie. Van falafel kan ik gewoon nooit genoeg krijgen, zo lekker vind ik het! Dat ga ik straks echt nog veel maken. Uiteindelijk was het super gezellig en ging ik met een gelukkig gevoel naar huis.

Dinsdag

Notesofhappiness: happy moments #84

Dinsdags ben ik altijd vrij, dus ging ik lekker een eindje hardlopen. Dat werd uiteindelijk 9 kilometer! Het is echt lang geleden dat ik zo’n afstand liep, super lekker met de zon. Daarna maakte ik een lekkere salade voor mezelf.

’s Avonds ging ik met een vriend eten bij Happy Italy en later voegde Eline zich toe aan het gezelschap en gingen we naar de Sneak Preview. Dit keer was het de film Chips. Echt een jongensfilm, maar ik heb me toch vermaakt.

Woensdag

Weer een gewone stagedag, maar daarna had ik eindelijk de bezichtiging. Het is echt super dicht bij mijn stage, dus dat is heel erg fijn, zolang ik daar stageloop. Ik was eigenlijk meteen enthousiast, maar er moest natuurlijk een verstandige keuze gemaakt worden. Iets groter wonen met een dakterras of een slimme keuze met een balkonnetje. Uiteindelijk is het de studio met balkon geworden. Ik voelde me opeens heel volwassen.

Notesofhappiness: happy moments #84

’s Avonds kwam er een hele leuke jongen eten. Ik had risotto gemaakt met pesto, tomaatjes en Parmezaanse kaas. Echt zo lekker! Hij bakte er verse zalm bij, dus dat was echt intens genieten. Als toetje had ik een pavlova gemaakt, dus het was echt een klein feestje!

Donderdag

Notesofhappiness: happy moments #84

In de ochtend had ik gewoon stage. Het was niet zo leuk, want een leerling werd fysiek. Helaas kan ik daar niet altijd iets aan doen, dus dat was even slikken. Wel kreeg ik het goede nieuws dat de studio die ik graag wilde nog beschikbaar was! Ik had nog een beetje pavlova over, dus daar heb ik het mee gevierd. Oh wat was ik blij!

Voor school moesten we twee foto’s zoeken die bij ons pasten. Ik koos dit hart en mensen die over een sloot sprongen. Leuk om op deze manier na te denken, maar best wel lastig om ze uit te zoeken. Kies maar eens twee foto’s die jou en je ontwikkeling representeren. Soms moet je gewoon de de sprong wagen en je hart volgen.

Vrijdag

Notesofhappiness: happy moments #84

Ik ging naar hoorcollege, maar in de middag viel er een les uit. Met dit mooie weer betekende dit maar een ding: het terras op! We bestelden echte studenten nacho’s en een lekker wijntje. Oh wat heb ik genoten van de zon! Eindelijk schijnt die weer, ik word er echt vrolijk van.

In de avond ging ik voor mijn eerste inkoopjes naar de Ikea. Heel leuk om uit te zoeken, maar toch even slikken aan de kassa. Gelukkig is het allemaal voor een goed doel. Het eerste wat ik uitzocht was een afwasborstel, haha.

Zaterdag

Ik bracht bezoekjes aan de Action, Zeeman en Blokker. Ook plunderde ik de keukenkastjes thuis, dus heb ik best al wat dingen verzameld. Volgende week komen de grotere dingen als ik de sleutel heb. Dan kan ik kijken wat het beste past en kan ik het natuurlijk meteen in elkaar zetten. Ik kreeg een super leuke Blond koekjespot van een vriendin. Alles bij elkaar is het echt heel leuk.

Zometeen ga ik eten bij de zus van mijn hele leuke jongen. Morgen staat in het teken van studie, want dat heb ik nu echt te lang uitgesteld. Volgende week heb ik bijna geen tijd en volgend weekend ga ik al verhuizen! Er staan dus heel wat ritjes naar de Ikea gepland. Ik ben zo benieuwd hoe ik het ga vinden! Eerst nog een weekje genieten van alle gemakken in huis. Fijne zondag!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Iris
  26 maart 2017 at 12:15

  Wat een lekker eten!! Die quiche ziet er ook zo onwijs goed uit. Ik ga het recept eens zoeken!

 • Reply
  Nienke
  26 maart 2017 at 15:29

  Oeh, pizza is altijd goed. Daarnaast ziet dat toetje er ook heerlijk uit. Veel succes met verhuizen! :)

 • Reply
  Roos
  26 maart 2017 at 18:00

  Heerlijk weekje heb je gehad zeg! Wat fijn dat de studio die je graag wilde nog beschikbaar was :) En ik ken trouwens ook écht niet zonder falafel, zo lekker!

 • Reply
  gea
  28 maart 2017 at 10:17

  Al het eten ziet er echt heerlijk uit! Pizza doet vooral altijd goed ^^ Succes met het verhuizen.

Leave a Reply

Menu Title