Happy moments #125

Goedemorgen allemaal! Een nieuwe zondag, dus een nieuwe happy moments #125! Ik heb net heerlijk uitgeslapen en er staan al weer hele leuke dingen op de planning vandaag. Maar het is zondag, dus gaan we eerst even lekker terugkijken op afgelopen week!

Ik begon de week met een super lekker ontbijtje, namelijk met croissantjes! Het was echt super lang geleden dat ik deze voor mezelf gekocht had, dus heb ik er extra van genoten. Deze zijn van de ah basic en zijn ook nog eens vegan. Ik ga ze zeker vaker kopen, ze hoeven maar 4 minuutjes in de oven en dan is het smullen maar!

De gastblog van mij als FoodiesEindhoven en Tastyeindhoven stonden online op Eindhovensrondje! Super leuk om te doen en heel lief dat we hier een gastblog over mochten schrijven. Schrijven is toch wel een van de dingen die ik het aller fijnst vind om te doen! Het is echt een beetje mijn passie.

De Yoghurt Barn bestond deze week vijf jaar en had daarom allemaal speciale acties! Ik was er toevallig op de dag dat ze de tweede barn lunch gratis hadden. Op de foto zie je de oreo special en een plak bananenbrood. Suuuuper lekker en ik wil echt weer een keer bananenbrood zelf maken. Beetje pindakaas erop, hmmm smullen maar!

Op het werk hadden we een verlate nieuwjaarsborrel waarbij we allemaal spelletjes speelden. Stiekem vind ik dit toch wel leuk zo’n spelletjesavond! Misschien moet ik zelf ook maar eens een paar spellen inslaan.

Weer een super mooi uitzicht vanuit mijn huisje. Ik woon er al bijna een jaar! De tijd gaat zo ontzettend snel. Ik ben nog steeds super blij met mijn plekje en ben er zo dankbaar voor. Iedere dag geniet ik weer.

Zelfgemaakte sushi!!! Het was sushiavond en ik ging lekker aan de slag met de kit van de Ah. Dit was nog best wel lastig, ik was helemaal niet zo goed in het rollen van die dingen. Gelukkig had ik een extra helpende hand die het wel lukte. Dit was zooo machtig! Wel ontdekte ik de combinatie met avocado, hemels!!!!

Ook kwam het instagram tijdschrift GRAMMIE binnen. Ik ben van plan om hem vandaag helemaal uit te lezen en dan komt er zeker heel snel een review online! Ze beloven tips, tricks en vooral echte verhalen achter de schermen van instagram.

Weer een lekker gezond ontbijtje in bed met kwark en kiwi. Vroeger lustte ik dit dus helemaal niet. Grappig om te zien hoe je smaak zo kan veranderen in de loop van tijd.

Nu ben ik al bijna te laat voor mijn taart date in de stad. Ik ga lekker met mijn aller beste vriendinnetje kletsen en taartjes eten want volgende week ben ik jarig!! Heb er nu al suuuper veel zin in. Komende week geniet ik van de vakantie, ga ik werken en natuurlijk mijn verjaardag vieren!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Shirley
  11 februari 2018 at 13:21

  Klinkt als een fijne week. Heerlijj uitzicht ook vanuit je huis, zeker met die zonsondergang erbij. Alvast een fijne verjaardag gewenst.

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  11 februari 2018 at 14:45

  Wat n gezellig bericht Eline!!
  Ik word er zelf blij van!!
  Een fijne week!!!
  En alvast n fijne verjaardag zaterdag!!!🎉🎈🍍❤

 • Reply
  Anna
  12 februari 2018 at 19:38

  Wat een fijn artikel! Dat magazine wil ik ook nog graag bestellen :D

 • Reply
  Alyssa
  17 februari 2018 at 20:12

  Klinkt als een superleuke nieuwjaarsborrel, spelletjes spelen!

Leave a Reply

Menu Title