Happy confetti #1

Yay, tijd voor een nieuwe serie hier op de blog! Happy confetti is de serie waarin ik al het leuks met jullie deel dat ik tegenkom. Dit kunnen momenten zijn, series, boeken maar vooral alles waar ik ontzettend blij van word!

Ik ga afstuderen

De vakantie duurt nog drie weekjes maar dan gaat het afstuderen toch echt beginnen! Mijn minor in gedrag oftewel speciaal onderwijs heb ik met een voldoende afgerond. Ook heb ik alle toetsen behaald die behaald moeten zijn. Ik loop dus super goed op schema. Ik heb een hele leuke stageplek gevonden in groep 8 waar ik het komende jaar op maandag en dinsdag mijn eigen klas zal hebben. Het wordt dus fulltime juffen en afstuderen. Spannend maar ik heb er ook super veel zin in!

Fittest on earth

Deze Netflix documentaire gaat over de Crossfit Games die eens per jaar gehouden worden. De ster atleten worden hierin gevolgd en zie je wat ze ervoor over hebben om de fitste persoon op aarde te worden. Hierna had ik weer meteen een nieuwe dosis aan motivatie om lekker te gaan sporten. Wel vind ik het erg jammer dat crossfit zo ontzettend duur is, anders zou ik het best eens willen proberen. Zeker een aanrader als je je motivatie een beetje verloren bent, ik wilde meteen weer aan de bak.

Gastblogger Tintje Lichter

Ik ben sinds een paar maanden gastblogger op de blog van Miranda. Hier schrijf ik allerlei leuke artikelen over interieur, hotspots en andere lifestyle gerelateerde dingen. Zeker nu ik op mezelf woon ben ik me hier steeds meer in aan het verdiepen en haal ik er ook veel plezier uit! Ik schreef onder andere over de leukste plantenwinkels en mijn favoriete woonitems. We vormen een leuk team en ik ben trots dat ik hier deel van mag uitmaken.

Ronddwalen in het tuincentrum

Ik ben dol op planten en dat is zeker te merken aan mijn interior board op Pinterest. Dus was het onvermijdelijk dat ik een bezoekje bracht aan het tuincentrum bij ons in de buurt. Ik ging op jacht naar een Monstera plant maar toen ik hem eindelijk gevonden had, vond ik hem toch wel heel erg groot. Ik liet hem staan en nu heb ik stiekem toch al spijt, want ik vind hem gewoon zoooo tof! Wel ging ik naar huis met een Vesuvius Flavours, waarvan alleen de naam al heel erg cool is.

Spelen met photoshop

Deze foto maakte ik voor het tweejarig bestaan voor Notesofhappiness. Ik heb photoshop echt herontdekt, je kunt er zo ontzettend veel mee doen! Ik heb allemaal nieuwe inspiratie voor collages en andere toffe dingen. Al mijn inspiratie heb ik opgeslagen op Pinterest. Een vriendin van mij gaat alles binnenkort nog beter uitleggen dus ik heb heel veel zin om lekker creatief aan de slag te gaan!

De keuken in

Sinds het vakantie is heb ik echt weer lekker de tijd om de keuken in te duiken. Zo maakte ik samen met mama een witte chocolade cheesecake en een fritatta. Daarnaast ben ik aan het experimenteren met vegetarische en veganistische recepten. Ik maakte scrambled tofu waarvan het recept vrijdag online komt! Dit moet je echt een keer proberen. Ook maakte ik overnight oats maar waren de verhoudingen nog niet geweldig. Gelukkig mislukken mijn smoothies bijna nooit en zijn die perfect voor dit warme weer. Het gaat dus best wel goed met dit puntje van mijn bucketlist!

Silber boekenserie

Deze drie boeken heb ik nu binnen drie weken uitgelezen denk ik. Het gaat over Liv die door middel van een raar ritueel plotseling door haar droomwereld kan lopen maar ook in die van anderen. Zij en haar vrienden moeten proberen te voorkomen dat het fout gaat. Het is geschreven door Kerstin Gier, die ook Robijnrood schreef. Het is een beetje fantasy, romantiek maar toch ook spanning en vooral iets waar je meer van wilt.

Zo dit was mijn eerste lijstje met alle dingen waar ik de laatste tijd heel erg blij van ben geworden. Ik weet nog niet hoe vaak ik deze serie laat terugkomen maar ik hoop dat jullie hem leuk vinden!

Liefs,
Eline

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  evelien
  4 augustus 2017 at 10:21

  Jaaa liefde voor het tuincentrum, ik vind dat zo leuk! Ik heb ook de afgelopen tijd zoveel plantjes geshopt.
  En wat spannend dat je naar je afstudeerjaar gaat!
  Liefs,
  Evelien

 • Reply
  Saskia
  4 augustus 2017 at 11:01

  Die Netflix documentaire spreekt me heel erg aan, ik ga die zeker toevoegen aan mijn lijst. Ik vind programma’s als Ninja Warrior ook super fascinerend om te kijken, dit zal wel soortgelijk zijn maar dan meer met achtergrond informatie. Thanks voor de tip! En succes alvast met afstuderen ;)

 • Reply
  Donna
  5 augustus 2017 at 13:06

  Ik vind photoshoppen ook zo leuk! Vroeger toverde ik altijd graag paarden om in eenhoorns. Dat was toen echt een trend!

Leave a Reply

Menu Title