Haal de cactus in huis

Cactussen hebben inmiddels dik zijn intreden gedaan in de bloggerswereld. Ik denk dat bijna iedereen de terracotta potjes met een cactus op zijn vensterbank heeft staan. Gelukkig zijn er nog super veel andere toffe ideeën om de cactus in huis te halen. Wat dacht je van een kapstok, lamp of dekbed!

HEMA

Hoe leuk is dit dekbed overtrek van de Hema! Je hebt hem ook voor een eenpersoonsbed dus iedereen kan hem in huis halen. Super simpel, maar niet zo saai als een standaard wit dekbed. Omdat ik nu een studio heb, vind ik het best belangrijk om een leuk dekbed te hebben. Deze staat echt hoog op mijn lijstje!

Deze kapstop kocht ik een tijdje terug bij de FlyingTiger en ik ben er nog steeds zo blij mee! Iedereen moet lachen als ze hun jas moeten ophangen. Hij is ook nog eens super handig, want ik kan hem gewoon over iedere deur hangen. Geen boormachine nodig en hij is gewoon super gaaf.

Bijenkorf

Bijenkorf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk deze vazen dan! Ze hebben verschillende vormen en kleuren, maar dit zijn mijn favorieten! Je kunt er niet heel veel bloemen in doen, maar dat maakt helemaal niet uit. Ze zijn al super leuk om op tafel te zetten. Geheid dat je hier leuke complimenten over gaat krijgen.

HEMA

Als je nog een statement wilt maken haal je gewoon deze toffe cactuslamp! Voor maar 15 euro heb je deze beauty in huis. Het lijkt me super leuk als je deze in het groen zou hebben en dan met gele lampjes ofzo. Maar voor de minimalisten onder ons is deze perfect en past hij perfect bij de rest.

Etsy, WallPlays

Etsy, patternsCOLORAY

Cactus behang!! Dit zou ik dus echt zo gaaf vinden om op te hangen! Helaas mag ik mijn muren niet verven of behangen, maar anders… Een klein stukje muur met dit behang en je haalt pinterest letterlijk je huis in. Wat kun je daar leuke foto’s mee maken! Stiekem vind ik de eerste het leukst, maar ze hebben allebei wel iets.

Bentgarden

En dan wil ik stiekem toch afsluiten met een echte cactus. Je ziet steeds meer xl cactussen. Nu heb ik daar echt geen plek voor, maar mocht ik ooit groter gaan wonen dan wil ik zo’n cactus. Het staat zo tof en geeft meteen een hele andere vibe. Zeker als je er nog andere planten en cactussen bij zet. Een licht roze/oranje muur en het is net of je je in een warm oord bevindt.

Er zijn zo veel manieren om de cactus in huis te halen! Ik ben er nog niet uit welke ik het leukst vind, maar ik ben gewoon een beetje obsessed met planten in mijn huis. Ach een jungle in huis heeft ook zijn charmes, haha.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Elbrich
  1 mei 2017 at 16:18

  Zo leuk! Het dekbed overtrek heb ik, haha!

 • Reply
  Anna Maria
  1 mei 2017 at 17:08

  Ik moet zeggen dat ik het behang wel echt super tof vind, maar zou het nooit in huis halen omdat ik er binnen de kortste keren gek van zou worden. Hecht nog al veel waarde aan witte / lichte muren.

 • Reply
  Sanne
  2 mei 2017 at 16:31

  Vind het om zo te zien heel tof, maar om dat allemaal in je huis te hebben, haha.. Paar items zou ik wel willen.

 • Reply
  Sandra
  2 mei 2017 at 20:55

  Ik vind werkelijk alles leuk! Kan ook niet anders want ik ben écht cactus verslaafd. :’) Dat dekbed MOET ik echt hebben trouwens. <3

Leave a Reply

Menu Title