Hotspot: The Happiness Café

Ik heb vandaag toch een leuke hotspot om met jullie te delen! The happiness café is echt hot in Eindhoven en ik ging er eindelijk een keertje uitgebreid lunchen. Ik had er al eens een verrukkelijke carrotcake op, maar voor de acai en yoghurt bowls moesten we toch nog echt een keertje terug! 

The happiness cafe

The happiness café

The happiness café

Alleen als je aan komt lopen, ziet het er al uit als een feestje. Bij The happiness café kun je terecht voor meerdere dingen. Zo hebben ze er lekkere taartjes, ontbijtjes, smoothies, salades en acai bowls. Maar ook hebben ze een hoekje met mega schattige interieur spulletjes en verkopen ze er pindakaas van de Pindakaaswinkel. Niet alleen een standaard lunchroom, maar ook een hele leuke werkplek waar je kunt genieten van de lekkerste hapjes.

Ook als je vegetarisch of veganistisch bent, kun je hier gewoon lekker komen eten. Er is echt voor iedereen wat wilt. Als je de facebookpagina in de gaten houdt, weet je precies wat voor lekkers ze iedere dag hebben. Ja ik ben dus zo iemand die alleen al voor de oreo donuts langs zou komen #fitgirl.

The happiness café

The happiness café

The happiness café

Zelf ging ik voor een yoghurt bowl met aardbeien, granola, bessen en banaan. Sinds de acai bowl hype leven werd ingeblazen wilde Eline er al eentje proeven en nu was het moment eindelijk hier. Even een momentje voor hoe fancy dit eruit ziet. Ik ben dus echt een sucker voor mooi eten, haha. Alleen als het er al mooi uit ziet, wil ik het al opeten #nevernoteating

Maar de uiteindelijke vraag is natuurlijk of het ook echt zo lekker is, als dat het eruit ziet. JA! Ik heb echt genoten van mijn yoghurt bowl. Het was precies genoeg om je niet vol te eten. Natuurlijk moest ik ook een hapje nemen van de acai bowl en die smaakte ook heel erg lekker. We zaten daar samen echt te genieten, haha.

The happiness café

Al het lekkers in de vitrine konden we echter niet weerstaan en we gingen voor een tweede ronde. Samen deelden we een seasalt caramel brownie, en OMG wat was dat lekker! Ik ben sowieso al een en al fan van de combinatie van zeezout en chocolade, maar dan met karamel in een brownie vorm. Hmmmm, beetje jammer dat ik hem moest delen, maar wel beter voor mijn billen, haha.

Ik ben echt een enorme fan van The happiness café. Stiekem zou ik er wel willen werken, tussen al dat lekkers. Ik ga zeker nog een keer terugkomen, want er staat nog veel meer lekkers op de menukaart dat ik nog wil proeven. Af en toe mag je jezelf verwennen op iets lekkers. Buiten de deur eten is gewoon heel gezellig en gelukkig kan je daar ook lekker werken aan school of aan mijn blog. Zo ben je ook nog een beetje productief. The happiness cafe zit op de Nieuwe Emmasingel en is echt een aanrader als je lekker en gezond wilt eten (tenzij je lekker wilt cheaten uit de bakery).

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Charelle
  30 januari 2017 at 09:44

  Jaaa The Happiness Café is echt één van mijn favoriete tentjes, zo leuk en lekker daar! <3

 • Reply
  Janne
  31 januari 2017 at 10:56

  Oeh hier wil ik zeker eens heen zeg!

 • Reply
  Eline
  31 januari 2017 at 12:01

  Hahahahaha “jammer van dat delen” precies dat.
  Wel beter voor onze fitgirl side ❤
  Knuf van je wederhelft

Leave a Reply

Menu Title