Hotspot: Hemels Arnhem

Deze hotspot kan ik jullie echt niet ontnemen. Hier moet je gewoon heen als je in Arnhem bent want oh wat is hier hier lekker! In Hemels Arnhem kun je echt je hart ophalen als taartliefhebber. Op mijn mini vakantie wilde ik mezelf echt verwennen en dat kun je hier echt volop doen. Ik had taart als ontbijt!

Als je binnenkomt kijk je echt je ogen uit bij de vitrine. Oh wat liggen er lekkere gebakjes, chocolaatjes en andere lekkernijen! Ik vond het echt heel erg moeilijk om iets uit te kiezen. Het liefst wilde ik gewoon van alles een hapje nemen. Dit kan tijdens een afternoon tea waar je dus allemaal lekkers voorgeschoteld krijg. Zoiets lijkt me zo gezellig om met mijn moeder of met vriendinnen te doen. Zo hoef je helemaal niet meer te kiezen!

Bij Hemels Arnhem werken ze vooral met biologische en streekproducten die aansluiten op het seizoen. Zowel in de winkel als op de site kun je vinden waar de ingrediënten vandaan komen. Dat vind ik een mooie touch, want zo krijg je een kijkje achter de lekkere taarten en lunches.

Ik ging voor de bananoffee en een yoghurtje met granola en bosvruchten. Daarnaast werd mijn nieuwe verslaving ontdekt namelijk gemberthee! Ik heb het meteen in huis gehaald want je wordt er zo lekker warm van. Dit was dus wel echt het aller beste ontbijt ever (het was wel al 12 uur). Mijn maag rammelde als een gek dus dit ging er zeker wel in.

Oh wat heb ik genoten zeg! De sfeer was gezellig. Het personeel was prettig en maakte af en toe een praatje. Laat het je zeker niet weerhouden om te gaan omdat je alleen bent. Ik heb me prima vermaakt met mensen kijken en genieten van mijn lekkere ontbijtje!

Op de site stond deze video waardoor je een heel mooi kijkje krijgt binnen Hemels Arnhem. Je vind Hemels op de Kerkstraat 3 in Arnhem. Ik moest eventjes zoeken maar het is het echt helemaal waard! In de straatjes rondom zitten allemaal gezellige winkeltjes waar je nog eventjes kunt shoppen. Echt een dikke aanrader dit!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ivon
  20 november 2017 at 21:48

  Wat ziet die granola er prachtig opgemaakt uit!
  En ik ben sinds een tijd ook echt helemaal verslaafd aan gember thee, mijn vriend vindt het gelukkig ook erg lekker, dus hij of ik maken ’s avonds vaak een grote pot met veel verse gember erin. Super gezond ook nog!

  • Reply
   admin
   22 november 2017 at 16:01

   Ja zo lekker! Ik ben echt verslaafd

Leave a Reply

Menu Title