HOTSPOT: Fröbel Rotterdam

Een mooi en hartverwarmend concept is Fröbel Rotterdam. Van buiten lijkt het misschien een gewone lunchroom maar zodra je binnenkomt krijg je een warm welkom. Hier serveren ze niet alleen maar een lunch of ontbijt maar ook hele lekkere taartjes met extra liefde bereid. Benieuwd? Lees snel verder!

Fröbelen

Bij Fröbel Rotterdam werken ze met mensen met een verstandelijke beperking, die ze een plek in de samenleving bieden. Het is een plek waar ze zich kunnen ontwikkelen. Fröbelen betekent dan ook jezelf ontwikkelen door te doen. De lunchroom is een plek waar iedereen gestimuleerd wordt om nieuwe dingen te proberen. Iedereen is er thuis en werkt er met trots. Alles wordt bereid met een beetje extra aandacht en liefde.

Geef mij taart en ik ben een enorm gelukkig mens! Ik ging voor de worteltaart en wauw daar had ik geen spijt van! Soms is het nog wel eens tricky of worteltaart wel smaakt. Maar ik had me voor niets zorgen gemaakt. Er zaten heerlijke nootjes op en de botercrème was echt meeeega lekker! Mocht je daar nu niet zo van houden, ik heb gesnoept van de appeltaart en die was ook erg lekker.

Toen wij er waren, was het lekker rustig. Super lekker om te gaan zitten werken of even helemaal tot rust te komen van al dat gewandel. Het personeel was super vriendelijk en kwamen ook vragen of alles naar wens was, zonder zich op te dringen. De kaart zag er goed uit en ik ben heel benieuwd naar de lekkere sandwiches die ze verkopen!

Zeker een aanrader als je net wat meer aandacht wilt voor je eten.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  evelien
  29 december 2017 at 09:08

  Wat een leuke hotspot! Ik vind het zo tof dat er in Nederland meer eettentjes komen waar mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen werken.
  Ik ga deze hotspot onthouden!
  Liefs,
  Evelien

 • Reply
  Sam - singlereadytomingleblog
  29 december 2017 at 18:06

  Oh, ik heb al vaak over zulke restaurants of cafés gehoord. Echt een leuk initiatief! Ik hoop dat ik in 2018 eindelijk eens in Rotterdam geraak! :-)

  • Reply
   admin
   2 januari 2018 at 14:21

   Ja echt een keer doen, ik vind het echt een super leuke stad! Gewoon iemand zoeken die met je mee wilt :)

Leave a Reply

Menu Title