Hotspot: Elements Beach

Wanneer het zand goed tussen je tenen zit en je buik begint te knorren weet je dat het tijd is voor een lekkere lunchplek. Toevallig kwamen we langs Elements Beach toen we vanuit Hoek van Holland waren vertrokken met wandelen. Ik had me al ingesteld op een broodje kaas, maar ik werd ontzettend verrast door deze toffe menukaart! Een super toffe hotspot die we per toeval hebben ontdekt en die ik jullie echt niet kan onthouden voor de zomer. 

Elements Beach straalt voor mijn gevoel echt een heerlijke chille vibe uit. Een beetje Ibiza achtig, maar dat dekt de lading net niet helemaal. Je hebt heerlijke bedjes waar je op kunt liggen en voor als je een hapje wilt eten kun je je verplaatsen naar een tafel, of gewoon lekker blijven liggen. Overal zijn gezellige plekjes gemaakt en hangen vlaggetjes of rare parasolletjes met kwastjes eraan. De kleuren zijn lekker fel, dus je kunt het zeker niet missen als je over het strand loopt. Alles draagt bij aan een toffe sfeer die heel ontspannen aanvoelt.

Gaaf om te weten is dat ze de beachclub ieder jaar helemaal opnieuw opbouwen en afbreken. Aan het eind van het seizoen wordt er dan ook een flink feestje gebouwd. De slogan is niet voor niets Give good vibes en dat merk je!

De kaart is niet super groot, maar wel met genoeg variatie. Ik had me eigenlijk al ingesteld op een broodje met kaas, maar ze hadden zo veel vegetarische en vegan opties! Hierdoor werd het voor mij echt een feestje om te komen eten. Zo hadden ze gerechtjes met courgette, vegetarische kip, falafel en tabouleh. Net iets anders dan normaal en daar houd ik wel van. Ook waren er verse smoothies en die kon ik natuurlijk niet laten staan.

Ik ging voor de frambozensmoothie en daarnaast at ik een heerlijk pitabroodje met falafel. Ik weet niet welke kruiden ze erin hadden gedaan, maar het was echt de lekkerste falafel die ik ooit op heb. Ze bakken hem heel heet, dus dat ga ik zelf ook proberen. Mijn moeder en oma hadden een salade met aubergine en vonden hem ook erg lekker. Natuurlijk moest ik even proeven en hij viel inderdaad erg in de smaak. Je kreeg er wat brood bij, dus het was een goede en vullende maaltijd.

Het is net even een ander concept dan de gemiddelde strandtent waar ze vooral vis serveren. Ik werd er in ieder geval razend enthousiast van en kom zeker nog eens terug als ik weer in de buurt ben. De bediening was echt ontzettend vriendelijk en ’s avonds wordt er live muziek gemaakt. Dat lijkt me zo gezellig om te ervaren! Daarnaast kun je er ook nog feestjes vieren, dus het is echt de ideale locatie om neer te ploffen en te ontspannen.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Menu Title