Hotspot: Betty Blue

Als je op zoek bent naar de lekkerste taartjes van Amsterdam, stop dan met zoeken. Betty Blue is the place to be. Hier kun je je geluk echt niet op als je van taart en cake houdt, maar ze hebben ook andere lekkernijen zoals yoghurt bowls! Ik als ontbijt en taart fan kon deze hotspot natuurlijk niet overslaan en moet hem dan ook met jullie delen. 

Notesofhappiness: Betty Blue Amsterdam

Ik werd al spontaan enthousiast toen ik de roze muren van Betty Blue zag. Hier maakten we later dan ook outfitfoto’s, zo fotogeniek was het.

Hotspot: Betty Blue Amsterdam

Hotspot: Betty Blue Amsterdam

Hotspot: Betty Blue Amsterdam

Hotspot: Betty Blue Amsterdam

Binnen vind ik het interieur ook heel tof. Vooral de grafische dierenkoppen aan de muur vind ik echt heel erg gaaf. Er is overal wel iets te zien en er zijn zo veel vrolijke kleurtjes.
Hotspot: Betty Blue Amsterdam

Hotspot: Betty Blue Amsterdam
Hotspot: Betty Blue Amsterdam

Maar uiteindelijk draait het natuurlijk om het eten! Ik ging voor de bananencake met een soort pindakaascreme en Eline ging voor de red velvet cake. Omdat ik heel vroeg ontbeten had, nam ik ook nog yoghurt met granola. Daar ben ik de laatste tijd echt een beetje verslaafd aan geraakt. Ik eet het bijna iedere ochtend hihi.

De bananencake was echt mega lekker. Hij was wel heel erg vast, dus je moet geen luchtige cake verwachten. Ook moest ik natuurlijk een hapje proeven van de red velvet en die is ook erg lekker.Volgens Eline is het de lekkerste die ze hebben, want die komt er veel vaker. In de vitrine lagen ook nog salted caramel cake met noten en cheesecake. Eigenlijk alles waar je zin in kunt hebben als taartliefhebber!

Nu weet ik niet of ze ook echt de beste taartjes van Amsterdam hebben, zoals wordt gezegd. Maar het is wel heel erg lekker! Als ik in Amsterdam ben, wil ik hier zeker weer eens terug om de andere dingen te proeven. Ze hebben ook lekkere smoothies, broodjes en ze hebben ook een witte rocky road! Het is niet super goedkoop, maar ook zeker niet duur. Je krijgt wel waar voor je geld en het vult echt heel goed. Je hebt daarna geen honger meer. Mocht je in de buurt zijn, dan is het zeker een aanrader!

Liefs,
Eline

Snoekjessteeg 1-3 Amsterdam

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Menu Title