Hotspot: Bagels en Juice

Bagels en juice stond al heel lang op mijn to-visit lijstje en nu ben ik er eindelijk gaan lunchen met mijn lieve blogvriendinnetje Eline. Strijp-S is echt de place to be en na hun Instagram te hebben bekeken gingen we op pad om al die lekkere dingen te gaan proeven. 

Notesofhappiness: bagels en juice

Notesofhappiness: bagels en juice

Hoe lekker ziet dit eruit? Ik deelde samen met Eline de Rocky road en Eline nam nog een heerlijke bagel met kip. Zelf had ik een smoothie met aardbei en banaan (zijn de dubbele namen al verwarrend?) Die Rocky road was echt geweldig. Chocolade met marshmallows, koekjes en cranberry’s. Het klinkt alleen al heel erg goed. Te eten was het niet met een vork, want dan sprong de chocolade letterlijk alle kanten op.

Ik heb wel 1.50 teveel betaald en dat vind ik wel echt belachelijk. Voor een grote smoothie betaal je blijkbaar meer, terwijl ik niet eens wist dat ik die besteld had. Helaas kreeg ik mijn geld niet terug en voelde ik me een beetje afgezet. Verder was de smoothie wel lekker, maar erg klantvriendelijk was het niet. Beetje jammer bagels en juice.

Notesofhappiness: bagels en juice

Notesofhappiness: Bagels en Juice

De inrichting is wel super gezellig! Overal liggen kussentjes en je kunt lekker neerploffen op de bank als je een zware shopsessie achter de rug hebt. Het eten moesten we aan de bar bestellen, wat voor een klunzige ik een beetje lastig is. Maar verder zag het er heel gezellig uit met de gekleurde tafeltjes.

In de stad zit nog een locatie, namelijk op de Kleine Berg. Daar ben ik nog nooit geweest. Ik vond het wel heel jammer dat er op hun instagram acai bowls stonden en dat ze die helemaal niet op de menukaart hadden staan. Nu zijn bagels ook heel lekker, maar dat was wel een teleurstelling. Gelukkig zijn de prijzen goed, zolang je weet wat je besteld. Voor een bagel betaalden we maar 5 euro en hij was echt heel dik belegd.

dsc_0042-kopie

dsc_0046-kopie

Hier ben ik even intens aan het genieten van mijn overpriced smoothie. Na onze super gezellige lunch zijn we Strijp-S gaan gaan verkennen en hebben we allebei weer een hoop nieuwe foto’s gaan maken. We hebben er maar 700 gemaakt… Als ik die uitgezocht heb, komen die zo snel mogelijk online.

Bagels en Juice is echt een hele leuke tent om neer te ploffen voor een break. Er stonden echt heerlijke dingen op de menukaart die ik ooit nog wel eens zou willen proberen, zoals de carrot cake en de bagel met kaneel en rozijnen erin. Hmm, dat klinkt alleen al heel erg lekker. Ik weet niet wat het is, maar bagels hebben gewoon iets. Ze zien er gewoon veel aantrekkelijker uit, haha.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Charelle
  8 november 2016 at 09:08

  Ooh dat lijkt me al een tijdje zo’n toffe plek, maar ben er nog nooit geweest! Toch maar eens snel naartoe!

 • Reply
  Naomi
  8 november 2016 at 13:27

  Jammer dat de klantenservice niet geweldig was, dat is voor mij toch altijd een zware afknapper vooral omdat plekjes zoals deze meer en meer ontstaan dus keuze genoeg zeg maar! Desondanks dat klinkt het wel goed!

 • Reply
  Mylène
  9 november 2016 at 15:42

  Jammer dat je uiteindelijk meer hebt betaald dan je eigenlijk wilde, maar het ziet er wel heeeel lekker uit!

Leave a Reply

Menu Title