Day at the beach

Een dagje strand, ik vind het echt heerlijk! De plannen waren er en het weer was goed. We waren al vroeg op weg naar onze strandbestemming, namelijk Vlissingen!! Hier ging ik als kind wel eens naar toe, maar de laatste paar jaren ben ik er nauwelijks meer heen geweest. Het strand is er de laatste tijd sowieso niet meer van gekomen, terwijl ik dat juist heerlijk vind. Ik neem jullie mee op mijn dagje strand.

Notesofhappiness: dagje strand

Een van de eerste dingen die ik zag was deze palmboom! Als je deze foto ziet zou je echt niet denken dat ik in Nederland was. Ik krijg meteen een tropisch gevoel dus mijn dag begon helemaal goed!

Brasserie blvd

Na een beetje file kwamen we iets later aan dan gepland, maar dat was helemaal niet erg, want het was meteen lunchtijd! We aten bij Brasserie Blvd. Echt een super leuke hotspot in Vlissingen!
Notesofhappiness: dagje strand

Ik had dit heerlijk broodje ham met muntpesto. Het brood zelf was ook echt super lekker! Ik vind het wel altijd lastig om dit soort broodjes te eten. Vouw je hem dubbel of beleg je allebei de kanten? Ben ik de enige met dit probleem?

Notesofhappiness: dagje strand

Mama had een broodje met geitenkaas en walnoten. Dit zag er ook echt heel erg lekker uit. De sfeer was gezellig en we keken uit over het strand. Dan maakt het voor mij niet meer uit wat voor weer het is, dan zit ik goed. Ik ben dus wel zo iemand die het ook heerlijk vind om in de winter naar het strand te gaan. En dan lekker chocolademelk drinken en wandelingen maken.

Notesofhappiness: dagje strand

We lagen heerlijk aan het strand. Een boekje lezen, een keertje omdraaien en weer genieten van de zon. Echt een moeder dochter dagje. Zo vaak komen ze niet meer voor, dus het was echt een bijzonder momentje! Alleen ik krijg het voor elkaar om een kant van mijn gezicht te verbranden tijdens het zonnen, maar daar verzinnen we nog wel wat op. Ondertussen ben ik al een beetje bruin aan het worden, dus daar ben ik super trots op!

Ik maakte nog even een duik in de zee en werd weer herinnerd aan hoe ontzettend zout de zee was. Even lekker afkoelen. Ik keek naar de boven die voorbij kwamen en alle lachende kinderen die in het water speelden. Echt een momentje voor mezelf. Daarna propte ik me weer op mijn te kleine handdoek en probeerde ik al het zand van me af te krijgen (geen succes, het zit nu nog overal). Ogen dicht en weer genieten in mijn kleine eigen tropische wereldje.

Notesofhappiness: dagje strand

We liepen het strand af door het water en dat was echt een heerlijk gevoel. De zee die je voeten koelt en het zand tussen je tenen (tot je je schoenen aan moet doen). We liepen Vlissingen even in en we aten een heerlijk ijsje die al weer veel te snel op was. Bij de Esprit kocht ik een super mooi shirtje met kanten mouwtjes. Ik ben er echt mega blij mee, maar werd wel heel hebberig van de nieuwe collectie. Binnenkort maar een kijkje gaan nemen!

We dronken nog een Cola light en stapten toen weer in de auto voor een lange rit naar huis. Soms zou ik willen dat het strand om de hoek was, dan ging ik er iedere dag heen. Thuis probeerde ik onder de douche al het zand weg te spoelen, maar dat was zinloze opgave. Mama maakte een heerlijke salade voor ons waar ik iedere hap van genoot.

Ja, het was echt hele fijne dag.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Quinty
  2 september 2016 at 16:20

  Heel leuk geschreven!

 • Reply
  Bettie
  3 september 2016 at 10:59

  Dat broodje ziet er zo heerlijk uit!! Ik vouw het trouwens altijd gewoon dubbel en dan prop ik het naar binnen, haha.

  • Reply
   hornady auto progressive reloader
   24 mei 2017 at 13:52

   “According to The Times, Abu Qatada is an MI5 agent”Yes. And MI5 are involved in covering up institutional child abuse and persecuting whistleblowers and victims.

 • Reply
  Danielle
  3 september 2016 at 21:44

  Love it! Leuke blogpost, een dagje strand is altijd heerlijk.

  • Reply
   Norm
   28 februari 2017 at 06:31

   It’s always a relief when someone with obvious extpreise answers. Thanks!

 • Reply
  Gina
  4 september 2016 at 18:44

  Klinkt als een heerlijk dagje! En het eten ziet er verrukkelijk uit :P

 • Reply
  Sanne
  4 september 2016 at 18:48

  Ziet er lekker uit!

Leave a Reply

Menu Title