Wensen voor 2016

Nu dit artikel online komt, ligt iedereen nog lekker na te genieten van het gourmetten, champagne en misschien een oliebol of tien te veel. Het is weer tijd voor de goede voornemens en beloftes die we na twee maanden al weer vergeten zijn. Dit jaar heb ik geen goede voornemens, maar een lijstje met wensen, waarvan ik hoop dat ze in vervulling gaan. Geen verplichtingen, maar wel hoop. 

Voor mezelf

 • Ik hoop natuurlijk dat dit jaar weer mooie kansen brengt om mezelf verder te ontwikkelen. Ik ben afgelopen jaar al heel ver gekomen, maar ik merk dat ik er nog lang niet ben. Dit jaar moet ik het zonder psycholoog doen. Het zal niet altijd makkelijk zijn, maar ik heb er vertrouwen in.
 • Ik wil heel erg graag naar strand toe! Het liefst met mensen die me lief zijn. Lekker wegwaaien op het strand met een vlieger in alle kleuren van de regenboog. Daarna uitpuffen met kibbeling en warme chocolademelk met slagroom. Eventjes weg van alle drukte. Het liefst zou ik er een weekeindje tussenuit willen, naar bijvoorbeeld Texel. Regenlaarzen aan en wandelen maar, natuurlijk met mijn camera in aanslag.
 • Eind 2016 moet ik mijn derde jaar afronden. Hopelijk kan ik dit doen zonder mezelf compleet gek te maken. Ik hoop dat ik nog twee hele fijne klassen mag krijgen en dat ik heel veel plezier heb op mijn stage. Natuurlijk wil ik nieuwe kennis opdoen en nog veel slimmer worden (nerd…)
 • Sporten vind ik heerlijk om te doen. Hardlopen gaat steeds beter en ik merk dat ik steeds een klein beetje verder loop. Dit jaar hoop ik ergens een keertje 10 km of meer te lopen, zonder blessures. Zumba is elke week een feestje en ik ben zeker van plan om dat voort te zetten. Gedachtes op nul en dansen maar!
 • Nieuwe plekken bezoeken, staat op mijn lijstje. Zowel in het binnenland als in het buitenland. Ik heb geen idee wat daarvan terecht gaat komen, maar een meisje mag dromen toch?
 • Ik hoop vooral veel te lachen, lief te hebben en te ontdekken.

Voor anderen

 • Voor familie, vrienden, kennissen en eigenlijk iedereen, wens ik een goede gezondheid. Dat ze zonder al te veel hobbels door 2016 heen komen. Dat iedereen gezond mag blijven en kan genieten van alle mooie dingen om ons heen.
 • Ik hoop op een heleboel avonturen en verhalen die we later gaan vertellen met een dikke lach op ons gezicht. Deze dingen brengt je dicht bij elkaar en versterkt de band die je al hebt. Nieuwe dingen doen, plekken ontdekken, dansen waar we maar kunnen, films kijken en genieten van heerlijk eten. Samen genieten en lachen zijn een van de fijnste dingen die er zijn.
 • Ik wens iedereen een heel mooi 2016 toe, waarin je zorgen iets minder worden en de magie je laat stralen.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sanne
  1 januari 2016 at 11:52

  Wat een mooie wensen! & gelukkig nieuwjaar, dat al je wensen maar mogen uitkomen :)

 • Reply
  Mona - Vandaagismooi.nl
  1 januari 2016 at 12:51

  Hele mooie wensen zeg! Ik wens jou ook niets minder dan dat toe :D

Leave a Reply

Menu Title