Verhuizen en nieuwe spulletjes

Vandaag is de dag eindelijk aangebroken: ik ga verhuizen! Om vier uur krijg ik de sleutel en dan mag ik beginnen met in- en uitpakken van alle tassen en dozen. Mijn kamer en gang staan inmiddels al helemaal vol, dus het wordt ook wel tijd. Natuurlijk heb ik ook leuke nieuwe spulletjes gekocht, die ik alvast met jullie wil delen!

Ik schrijf dit een dag van te voren. Vanmiddag ben ik begonnen aan mijn kamer. Dat had ik toch mooi even onderschat. Kleding uitzoeken is nog lastiger dan ik had gedacht. Overal staan dozen en ik moet in het donker oppassen dat ik nergens tegenaan loop. Eigenlijk ging het echt super snel. Vorige week woensdag had ik de bezichtiging, dinsdag tekende ik het contract en nu kan ik er al in. Een beetje een rollercoaster waar ik in ben beland. Het is wel heel erg fijn als het er straks op zit en ik gewoon mijn nieuwe ritme kan vinden.

Sporten en gezond eten is er de laatste tijd echt bij ingeschoten. Super jammer, want ik was ontzettend goed bezig. Ik ben gewoon ontzettend op zoek naar rust in mijn hoofd en een balans tussen school, stage, vrienden enz. Nu komt daar ook nog boodschappen doen bij en poetsen. Allemaal super leuk, maar ook even wennen. Gelukkig zie ik het positief in en gaat het me wel lukken als ik eenmaal op mezelf woon. Dan kan ik zelf kiezen wat ik ga eten, en eet ik geen 20 paaseieren achter elkaar op…

Natuurlijk moesten er ook nieuwe spulletjes aangeschaft worden. Nu heb ik met mezelf afgesproken dat ik nog geen vaasjes, fotolijstjes, plantjes enz. mocht kopen. Dat mag pas als ik er echt woon en weet wat ik nog nodig heb. Anders is het straks een groot bij elkaar geraapt zooitje. Ik moest me wel echt inhouden op de woonboulevard. Er is zo ontzettend veel leuks, en dan heb ik het nog niet eens over al die toffe webshops!

Ik kon het gewoon niet laten om mintgroene bakjes te kopen. Toen ik eenmaal in het groene thema zat, heb ik er ook maar meteen bijpassend bestek en servetten bij gekocht. Gewoon omdat het kan. Het kleurenthema dat terugkomt is toch wel mintgroen en andere pasteltinten. Het liefst wil ik er nog iets van okergeel door dien, want dat vind ik echt de kleur van de zon en van positiviteit. Nu een beetje oppassen dat het geen kleurenexplosie wordt.

Deze ovenschaal vind ik zo mooi! Ze hadden hem ook in het groen, maar die paste weer net niet in mijn oven. Super jammer, maar ze hadden ook een kleinere versie in het blauw. Perfect voor twee porties en hij staat heel erg mooi op tafel. De kleur vind ik echt heel erg tof.

Ook mijn hartvormige bakjes gaan mee. Deze heb ik bij de Flying Tiger gehaald en ik ben er nog steeds super blij mee. Ze staan super schattig op tafel en zijn ideaal om hapjes in te doen als vriendinnen komen eten.

Natuurlijk mochten mijn kookboeken niet ontbreken. Inmiddels heb ik al best een aantal fijne kookboeken ontdekt. Mijn lievelingsboek is Lekker & Simpel of All day breakfast. Die gaan zeker van pas komen als ik geen inspiratie meer heb voor in de keuken.

Morgen (vrijdag) heb ik eerst colleges in Tilburg. Daarna moet ik als een malle terug naar Eindhoven en dan krijg ik om vier uur de sleutel! Dan gaat het verhuizen beginnen. Mijn lievelingsgerechten worden thuis nog voor een laatste keer gegeten en dan ga ik zaterdag toch echt het huis uit. De eerste nacht lijkt me heel raar in mijn eentje, maar ook dat gaat me wel lukken. Ik kruip gewoon lekker onder de dekens met een filmpje. Geen betere manier om mijn nieuwe huisje in te wijden!

Liefs,
Eline

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Monique
  31 maart 2017 at 07:11

  Heel veel geluk in je eigen huisje, geniet er van en dat het een plekje mag zijn waar dat wat je wilt uit het leven waarheid mag worden!

 • Reply
  evelien
  31 maart 2017 at 08:30

  Ah wat super leuk en heel erg spannend! De mint kleur is zo leuk. <3
  Succes met verhuizen en vooral geniet ervan!
  Liefs,
  Evelien

Leave a Reply

Menu Title