Verhuis update: inpakken, rook en helemaal alleen

De eerste dagen in mijn nieuwe en eigen huisje zit er op. Er komt nu zo veel op je af! De eerste traantjes zijn al wel gelaten, maar gelukkig heb ik er ook al heel veel gelachen. Het krijgt steeds meer vorm, maar voordat ik jullie alles verklap zijn hier mijn eerste ervaringen. Ja van inpakstress tot rook tot echt helemaal alleen zijn. 

Ik heb het verhuizen echt onderschat. Stiekem heb je zoooo veel spullen die je mee moet nemen. Mijn kleding alleen al was een hele verhuizing op zichzelf. Mijn kledingkast is nu niet meer zo groot, dus ik kon alleen mijn favoriete items meenemen. Dat voelt eigenlijk ook wel heel erg lekker. Zo heb je minder keus, maar is alles wel lekker opgeruimd.

De eerste keer dat ik wilde ‘koken’ kwam er al rook uit mijn magnetron. Ik dacht even leuk mijn wraps op te warmen in de magnetron, maar dat ging toch niet helemaal goed. Volgens mij heb ik ze er of te lang in gedaan, of heb ik op het verkeerde knopje gedrukt… Ik ben er ook nog steeds niet achter hoe mijn oven werkt. Dat was zo frustrerend, want ik had echt honger. Zelfs mama wist het niet, terwijl ik hem van haar had gekregen haha. Uiteindelijk heb ik op allerlei knopjes gedrukt. Eerst werd hij niet warm. Echt super frustrerend als de timer wel gewoon loopt. Na nog tien pogingen gebeurde er eindelijk iets en heb ik hem maar twee keer aangezet. Uiteindelijk smaakte het gelukkig wel.

Ook heb ik de stroom al drie keer laten uitvallen. En nee dit was echt niet mijn schuld! Zodra ik een stekker in het stopcontact achter de bank stop valt alle stroom uit. Eerst dacht ik dat het aan de lamp lag die ik had gekregen maar toen ik er later de stekker van mijn oplader in deed, viel de stroom alsnog uit. Daar sta je dan om half tien in het pikke donker. Wat heb ik ooit gehoord over dat de stroom uitviel? Ik wist dan gelukkig waar de stopperkast hing, maar dat ding is ook abracadabra. Maar het is me uiteindelijk gelukt met mijn mobiel en een beetje geluk. Ik moet nu echt een zaklamp gaan aanschaffen want het was echt mega donker. Toen voelde ik me opeens heel erg klein.

Gelukkig heb ik ook een beetje genoten. Ik probeer door de week gezond te eten en mijn basilicumplantje leeft nog steeds! Ook kwam mijn eerste vriendinnetje eten. Een pannenkoekenfeestje heeft ook al plaatsgevonden, dus ik denk dat het wel goed komt. Het voelt steeds meer als mijn eigen huisje, ondanks dat ik nog wat dingen gedaan wil hebben. Muziek is wel echt mijn beste vriend, want anders is het zo stil in huis! Ik ben heel benieuwd welke avonturen ik de komende tijd ga meemaken.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna Maria
  14 april 2017 at 10:11

  Verhuizen is niet zomaar iets, en als je een combi oven heb moet de oven altijd voorverwarmen. Dat wist ik hier eerst ook niet…. Even puzzelen en dan kom je er uiteindelijk wel uit! Al kan meneer hier nog steeds de combi magnetron niet bedienen hoor!!! Volgens heb zijn ze veel te ingewikkeld.

 • Reply
  Marleen
  15 april 2017 at 19:47

  Ah deze dingen komen me allemaal bekend voor hoor! Gewoon even wennen aan alles. En ja, verhuizen is inderdaad een hele opgave! Good luck :)

Leave a Reply

Menu Title