Trotse momentjes

Soms moeten we even stilstaan en kijken hoe ver we al zijn gekomen. Soms heb je helemaal niet in de gaten dat je gegroeid bent en lijkt alles zo vanzelfsprekend. Gister realiseerde ik me dat ik toch wel trots ben op de dingen die de laatste tijd gebeurd zijn. Fijn om deze trotse momentjes op een rijtje te zetten en met jullie te delen. 

Gastblogs

Sinds kort ben ik gastblogger voor Tintje Lichter en afgelopen woensdag kwam mijn aller eerste post online. Deze ging over typische bloggersitems. Ik vond het zo leuk om benaderd te worden als gastblog. Dat je toch opgemerkt wordt met je blog en dat je serieus wordt genomen. Interieur is iets wat ik steeds leuker begin te vinden, dus daarom vind ik het super leuk om op ontdekkingstocht te gaan!

Ook werd ik naar aanleiding van mijn post over mijn vision board benaderd door Howyoudoing. Of ze me wat vragen mocht stellen over mijn vision board. Super leuk! Inmiddels kun je mijn verhaal achter mijn vision board lezen op hun website. Ik ben echt trots dat het mensen zo aanspreekt, dat laat maar weer zien dat ik het niet voor niets doe. Hard werken wordt beloond en dit zijn echt de dingen waar ik zo veel energie uit haal!

Smoothies en bananenbrood

Gisteren besloot ik lekker buiten huis te gaan werken, want ik merk dat ik dan vaak toch veel productiever ben. De gezelligheid zoek ik dan graag op en ik had niet zo veel zin om in de bieb te gaan zitten. Daar is het vaak zo serieus. Dan ga ik liever in een inspirerende omgeving zitten. Zo kwam ik uit bij Sissy-Boy Daily (daarover later meer). Ik bestelde een lekkere smoothie en wat bananenbrood/loaf. Daarna heb ik er bijna twee uur gezeten om aan mijn blog en aan school te werken. Vroeger was ik bang geweest dat ze me weg zouden sturen, dat het raar zou zijn om daar alleen te zitten. Wat zouden anderen wel niet van me denken? Nu vond ik het juist heerlijk om daar in mijn eentje te kunnen werken. Ik voelde me geïnspireerd en genoot van het heerlijke eten. Niemand die er iets van zei, dus waar heb ik me al die tijd toch druk om gemaakt?

Eigen hutje

Ik woon er nu al weer meer dan een maand en ik mag best trots zijn op wat ik heb bereikt. Het voelt nu al zo vanzelfsprekend dat ik het allemaal weer gewoon doe. Terwijl het een hele stap was om op mezelf te gaan wonen. Die tranen in het begin waren er niet voor niets. Inmiddels zit er een dikke lach op mijn gezicht en daar mag ik verrekte trots op zijn. Ik doe het toch maar, op mezelf wonen als student in mijn eigen studio. Dat kan niet iedereen zeggen. Ik werk er hard voor en de struggles zijn er soms nog steeds. Maar O wat ben ik trots dat ik hier toch zit en lekker kan ontbijten in mijn bedje.

Soms denk ik wel eens van ja maar als ik dit doe ben ik nog trotser. Dan is het nog beter. Maar waarom? Waarom kan je niet nu al trots zijn op wat je hebt bereikt. Het zit hem vaak in zulke kleine dingen die we vaak niet eens in de gaten hebben. Bedenk eens in waar jij trots op bent de afgelopen tijd. Zo begin je je dag extra positief.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Monique
  5 mei 2017 at 09:59

  Lieve Eline, wat ben je gegroeid en hoeveel durf,moed en doorzettingsvermogen heb jij laten zien! Waar anderen wellicht kiezen voor het vertrouwde en stil blijven staan ben jij vol goede moed en energie uit je comfortzone gestapt en dingen bereikt die je nog niet zo lang geleden voor onmogelijk had gehouden! Je bent een super kanjer x

 • Reply
  Anna
  5 mei 2017 at 12:33

  Ohhh, wat fijn allemaal <3. Het is zo heerlijk om je te realiseren dat je echt weleens super trots op jezelf mag zijn. Yes! You go girl! Leuk, het schrijven van de gastblogs! En dat gevoel van buiten de deur werken herken ik helemaal, dat is echt even een grens waar je overheen moet. Maar als je het dan gewoon maar doet, is het uiteindelijk zo fijn! En helemaal met je eens: het zit 'm echt in de kleine dingen.

 • Reply
  Anna Maria
  5 mei 2017 at 22:20

  Dit zijn zeker punten waar je trots op mag zijn! Soms vergeten wij dat wel eens hé. Goed om er dan zo bij stil te staan.

 • Reply
  Roos
  7 mei 2017 at 10:05

  Wat super leuk allemaal! Mag je zeker trots op zijn :)

Leave a Reply

Menu Title