Summerproof: nieuwe bikini + struggles

Dit jaar begon de ellendige zoektocht weer opnieuw, ik wilde een nieuwe bikini hebben. Mijn oude bikini geeft namelijk af, en aangezien ik dit jaar naar Italië ga werd het tijd voor iets nieuws. Na meerdere frustrerende bezoekjes aan de stad, liep ik eindelijk deze mooie, gebloemde bikini tegen het lijf. Ik vertel meer over de bikini en mijn struggles om hem te vinden, dus lees snel verder!

Notesofhappiness: Livera bikini

Notesofhappiness: Livera bikini

Je moet er wel een beetje van houden, maar ik vind hem echt fantastisch. Maar wat was het een lange zoektocht!

Ten eerste heb ik niet de grootste cupmaat in de wereld. Bij de sportwinkel hadden ze echt de mooiste bikini’s, maar die gingen allemaal vanaf cup C of D en dat heb ik dan weer niet. Super jammer, want zo veel moeite is het toch niet om een leuke bikini te maken, voor iedereen, zonder dat je grote borsten moet hebben of je borsten uit je bikini vallen met een triangel bikini. Ik wil wel in het water kunnen springen, zonder dat ik eerst alles recht moet trekken, voordat ik het water weer uit wil. Zo lang kan ik niet onder water zwemmen!

Ten tweede zijn er een heleboel omabroekjes. Deze is ook wel wat breder, maar het andere alternatief was dan weer een stringbikini. Daar ga ik dan weer niet bij mijn familie mee over het strand paraderen. Dan heb je ook weer het probleem dat je je broekje in een andere maat wil dan je topje. Echt jongens hebben het maar makkelijk met hun zwembroek! Die passen gewoon altijd.

Ten derde de pashokjes van sommige winkels. Waarom maken ze geen pashokjes waarbij niet iedereen je via de zijkant nog kan zien in je bikini. Al die mannen die daar zitten te wachten op hun vriendin hoeven mij niet te zien. Bovendien kom ik dat hokje echt niet uit, half in mijn nakie. Maar dan ben je dus verplicht om het te doen met die rampzalige dikmakende spiegels die paskamer hangen.

Gelukkig werd ik heel vriendelijk geholpen bij de Livera en vond ik deze mooie en vrolijke bikini. Mama vindt hem vreselijk, maar ik houd er van! Ik voelde me zelfverzekerd en daar draait het om in een bikini. Livera heeft ook vaak stickers, waarmee je korting krijgt. Een fatsoenlijke bikini is meestal best duur, maar nu kreeg ik ook nog eens korting. Dat was helemaal mooi meegenomen en ik ben er echt super blij mee. Laat de zomer nu maar komen!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Sandra
  21 juni 2016 at 08:12

  Wat een super vrolijke bikini heb je gescoord! Ik vind hem gaaf hoor. Lekker zomers! Dat van die pashokjes herken ik zó erg. Vind dat echt niet chill. Ik neem daarom vaak dingen gewoon mee naar huis om te passen. :’)

 • Reply
  Sabine
  21 juni 2016 at 15:43

  Wat een superleuke bikini! Ik wil ook een nieuwe, maar in mijn maat zijn ze ook bijna niet te krijgen helaas. Ga binnenkort maar weer eens naar de winkels. Geen zin in, dus hoop dat het resultaat wel goed zal zijn haha

 • Reply
  Rowan | RED REIDING HOOD
  21 juni 2016 at 23:06

  Hij is echt superleuk! Ik moet nog steeds op zoek, een beetje laat..

  xoxo,
  Rowan

  Red Reiding Hood

 • Reply
  sammie
  22 juni 2016 at 12:45

  Ik vind het een hele leuke bikini, lekker vrolijk en zomers en dat lijkt me toch de bedoeling van een bikini :)

 • Reply
  Sofie Katelijne
  22 juni 2016 at 18:10

  Wat een mooi exemplaar! Moet dringend ook nog eens een keertje op bikini jacht :)

 • Reply
  Danielle
  22 juni 2016 at 21:22

  Wat een ontzettend leuke bikini. Ik vind de kleuren echt prachtig !

 • Reply
  Janne
  24 juni 2016 at 11:40

  Een goede passende en leuke bikini vinden kan inderdaad echt lastig zijn, maar wat heb je een mooie gevonden zeg! Super leuk :)

Leave a Reply

Menu Title