Summer essentials

De zomer is nu echt begonnen en straks knijp ik er lekker even tussenuit voor een welverdiende vakantie! Gelukkig is het nog een tijdje zomer en daarom leek het me leuk om mijn summer essentials op een rijtje te zetten. Wat vind ik nu echt belangrijk in de zomer en mag er zeker niet ontbreken?

Zelfvertrouwen

In de zomer kunnen we opeens zo streng voor onszelf zijn. Sh*t we moeten ineens weer in een jurkje en onze benen worden bloot. Dit jaar wil ik lekker dragen wat ik wil en vol zelfvertrouwen de zomer in gaan. Zolang jij je goed voelt zal je dit ook uitstralen. Dat piekeren over hoe we eruit zien mag wel eens afgelopen zijn. We hebben allemaal een lichaam en als je een bikini aandoet hebben we allemaal een bikinibody. We zijn allemaal prachtig dus ga ik lekker in de zon op het strand liggen. De zomer is veel te mooi om jezelf binnen te verstoppen in een lange broek.

Een hoofd zonder zorgen

Yes ik mag gaan afstuderen na de vakantie! Mijn minor heb ik behaald net als alle toetsen en opdrachten. Helemaal niets om me druk over te maken. Deze vakantie kan ik dus echt opladen met een hoofd zonder zorgen. Die laat ik allemaal thuis. Ik ga genieten zodat ik straks vol nieuwe energie aan het afstuderen kan gaan beginnen. Dit is zo’n lekker gevoel! Geen herkansingen of hobbels op de weg, alleen ik en zes weken vakantie.

Mijn eigen plannen

Ik wil deze vakantie niet meer zitten wachten tot iemand me uitnodigt om eens wat leuks te doen. Dan stel ik me zo afhankelijk op en zit ik alsnog de halve vakantie thuis. Ik wil lekker gaan doen wat ik wil en die summer bucketlist gaan afstrepen. Ik ga mijn eigen plannen maken en lekker genieten van de spontane dingen die onderweg gebeuren. Het is veel te fijn om binnen te zitten, dat doe ik straks wel als ik mijn afstudeeronderzoek moet gaan typen. Vooral lekker die keuken in en wandelingen buiten. Oh ik kan niet wachten!

Een goede bikini

Het liefst koop ik iedere zomer een nieuwe vakantie en dit jaar zocht ik bij LASCANA een super leuke bikini uit. Dat was nog behoorlijk lastig, want ze hebben echt zo veel leuks online staan! Na heel lang piekeren ging ik voor een mooie zwarte bikini zodat ik deze kan mixen met mijn andere gekleurde bikini’s! Zo kan ik ze op allerlei verschillende manieren aan. Samen met dat zelfvertrouwen ga ik mijn bikini rocken aan het zwembad en ga ik heerlijk genieten van het zonnetje!

Zo dit waren mijn summer essentials! Vooral een hoop positiviteit en zelfvertrouwen. Lekker doen waar ik zin in heb en genieten van het zonnetje in mijn nieuwe bikini. Oh ik vind het nu al heerlijk!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  evelien
  18 juli 2017 at 09:23

  Een hoofd zonder zorgen is zo belangrijk, lekker genieten van de vakantie en tijd nemen voor jezelf <3
  Liefs,
  Evelien

 • Reply
  Daphne
  18 juli 2017 at 10:26

  Woehoeee lekker genieten van de vakantie voor het afstuderen begint! (ga ik ook doen, haha!)

Leave a Reply

Menu Title