Summer bucketlist behaald?

De eerste schoolweek met de kids is al voorbij gevlogen. Het vakantiegevoel is al ver te zoeken, zeker nu ik al door de regen heb moeten fietsen. Stiekem had ik gewoon al een trui aan getrokken, het voelt als herfst. Gelukkig had ik een hoop dingen die ik in de zomer had willen doen. Deze deelde ik in mijn summer bucketlist, dus vandaag gaan we eens kijken of ik mijn doelen behaald heb!

Naar het strand

Jaa dit heb ik zeker gedaan! Ik ging lekker een dagje naar Scheveningen met mijn moeder. Dat was zo lekker. Die wind door mijn haren en heel veel zonnestralen. Ik heb toen zelfs nog een jurkje gekocht omdat ik me weer eens veel te warm had aangekleed. Al die huisjes op het strand staan zo leuk. Die zou ik nog wel eens willen huren, gewoon voor de ervaring. Lekker de hele dag over het strand wandelen en de geur van de zee. Het is zo’n fijn gevoel om je schoenen uit te trekken en met je voeten door het zand te banjeren!

Buitenfilm

Oke, er waren plannen om dit daadwerkelijk te gaan doen. Het weer was toen alleen niet zo goed en het idee is super leuk, maar met een campingstoel op de fiets is dan weer iets minder. Misschien dat het er volgend jaar van komt. Ik denk dat het dan een heel spontaan tripje wordt.

Picknicken

Check, check, dubbelcheck. Sinds ik een picknickkleed heb met een soort zeil aan de onderkant ben ik regelmatig in het park te vinden. Of het nu is om een boekje te lezen of een hele uitgebreide picknick. De keren dat ik ging picknicken kochten we broodjes in de Lidl en aten we die in het park op. Super simpel maar wel heel gezellig. Ik lag lekker met vriendinnen in het park bij te kletsen. Dat ding is echt ideaal! Ik moet alleen niet vergeten hem goed te laten drogen, anders gaat hij een beetje stinken. Wel echt een aanrader als je er eentje kunt vinden! Je gebruikt hem non-stop in de zomer.

Alleen op ontdekkingstocht

Ik ben zeker dingen alleen gaan ondernemen. Ik ben niet in mijn eentje naar steden geweest. Dit stond wel op de planning maar ik moest al op tijd beginnen met stage en daarvoor had ik nog geen studenten-ov. Excuses maar toch. Ik ben wel lekker alleen gaan lunchen en heb in mijn uppie in het park gelegen met een boek. Dat vind ik toch al heel wat overwinningen. Ook ging ik op ontdekkingstocht in de gym, want die heb ik nu echt ontdekt. Ik weet steeds beter wat ik wil doen en hoe alles werkt. Kleine overwinning!

Boeken lezen

Ook dit kan ik afstrepen. Ik las vooral veel romannetjes op vakantie maar ik heb dit thuis rustig voortgezet. Nu ben ik bezig in Eet als een expert en een boek van Nicholas Sparks, wat schrijft die man goed!! Zeker nu in mijn stageweek vind ik het echt lekker om nog even een hoofdstuk te lezen voordat ik naar bed ga. Het geeft me net iets meer rust dan als ik gewoon in bed ga liggen. Dan heb ik toch nog te veel gedachtes die rondspoken.

Feestje in de keuken

Food! Ik heb zeker heel veel nieuwe receptjes uitgeprobeerd. Zo maakte ik falafel uit de airfryer, super lekkere linzensoep, scrambled tofu, salades, gevulde paprika, burrito’s en heel veel smoothies. Ik ben echt aan de slag gegaan met lekkere vegetarische recepten en daar profiteer ik nu van! Het werd echt even een fijn momentje en ik heb echt genoten om in de keuken te staan. Ook de familie barbecue die ik en mijn moeder voorbereidde was een groot succes en de recepten zijn inmiddels uitgewisseld.

Eten in het park

Dit hoort eigenlijk een beetje bij het picknicken en is zeker gelukt. Ik ben helaas niet meer terug geweest naar die fijne plek aan het water waar ik eerder ooit over schreef. Gelukkig heb ik wel lekker buiten kunnen eten op vakantie en heb ik genoten van de lange zomeravonden.

Ik heb een fijne zomer gehad, ik heb mezelf leren vermaken en weer meer kunnen genieten van al dat lekkere eten. Ook heb ik krachttraining opgepakt. Ik ben super benieuwd of ik een van deze doelen vast kan houden de komende tijd. Hopelijk blijf ik lezen en lekker experimenteren in de keuken. Op naar de volgende zomer!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  1 september 2017 at 07:23

  Lieve Eline,
  Wat heb je je zomer weer mooi beschreven!!
  Ik word helemaal vrolijk vsn je berichten!!
  😘

 • Reply
  Anna Maria
  1 september 2017 at 08:30

  Wat heb je toch heerlijke dingen gedaan, echt een zomer gevoel!
  Opeens vergeet ik even alle regen en denk ik weer aan ijsjes en het strand :)

 • Reply
  Loes
  1 september 2017 at 10:03

  Volgens mij heb je aardig wat gedaan! Heel tof om te horen! Je hebt zo te lezen een mooie zomer gehad.

 • Reply
  evelien
  1 september 2017 at 10:18

  Wat heb je veel fijne dingen gedaan! Een boek lezen in het park vind k heerlijk, en nicholas sparks is geweldig. <3
  Liefs,
  Evelien

 • Reply
  Daniëlle
  2 september 2017 at 14:58

  Wat super leuk om te lezen en dat je een aantal dingen goed behaald hebt :)

Leave a Reply

Menu Title