Summer bucketlist 2017

Vakantie! Afgelopen vrijdag begon na mijn laatste stagedag nu toch echt de vakantie. Het was me een zwaar en pittig half jaar, maar nu heb ik mooi de tijd om bij te komen. Na de vakantie ga ik namelijk afstuderen! Gelukkig heb ik een hoop plannen voor deze zomer dus heb ik deze eens op papier gezet in deze summer bucketlist 2017! 

Naar het strand

Een van de fijnste dingen om te doen is toch wel naar het strand gaan. Of het nu is om te zonnen of om lange wandelingen te maken. Het liefst pik ik dan een mooie zonsondergang mee, maar dat is in zomer soms lastig omdat dat pas zo laat is. Lekker met mijn voeten in het water en de wind door mijn haar.

Buitenfilm

Dit stond vorig jaar al op mijn lijstje maar dat is er toen niet meer van gekomen. Dit jaar staat hij er gewoon weer op dus nu moet het er toch echt een keertje van komen. Inmiddels heb ik zelf een klapstoeltje dus ik heb eigenlijk geen excuus meer om niet te gaan. Trui en chips mee met vooral heel veel gezelligheid.

Picknicken

Dit heb ik eigenlijk al een keertje gedaan maar nu ik een echt picknickkleed heb wil ik mijn slag gaan slaan. Het liefst heb ik een uitgebreide picknick met vriendinnen. Iedereen neemt dan iets lekkers mee en dan gaan we uitgebreid lunchen in het park. Dat lijkt me zo gezellig! Het kan ook in de avond door te eten in het park aan het water. Zolang ik lekker buiten aan het eten ben, ben ik helemaal gelukkig.

Alleen op ontdekkingstocht

Nu het zomer is zijn veel van mijn vriendinnen op vakantie. Daardoor wil ik niet in mijn eentje thuis gaan zitten. Ik ga dus lekker zelf op pad. Het liefst ga ik nieuwe steden ontdekken zolang met ov het nog doet en anders lekker met korting. Ik wil nieuwe hotspots ontdekken en vooral lekker tot rust komen in mijn eentje.

Boeken lezen

Een van de dingen die echt bij de vakantie horen is een boek lezen. Meestal doe ik dit alleen als ik echt op vakantie ben maar het geeft me zo veel meer rust dan op mijn telefoon zitten. Vroeger las ik altijd een stuk in mijn boek voordat ik naar bed ging. Dat is eigenlijk iets wat weer wil oppakken. Ik ben al naar de bieb geweest dus de boeken liggen op een stapel op mijn kast. Het gevoel van een echt boek is toch veel fijner dan en digitaal boek.

Feestje in de keuken

Nu heb ik alle tijd om lekker te experimenteren in de keuken. Ik wil allemaal lekkere en nieuwe vegetarische recepten ontdekken. Er zijn nog zo veel dingen die ik wil maken. Ook heb ik broodmix gekocht om zelf broodjes te gaan maken. Mijn pinterest staat helemaal vol met recepten dus dat moet wel goedkomen!

Eten in het park

Dit lijkt ook een beetje op picknicken maar ik eet bijna altijd alleen. Nu heb ik geen lekker balkon om op te zitten maar wel een park om de hoek. Zo kan ik toch buiten eten en ben ik niet helemaal alleen. Voor mij is buiten eten echt het ultieme vakantiegevoel.

Het is misschien niet de meest bijzondere lijst maar ik wil deze zomer heerlijk mijn eigen ding gaan doen. Lekker sporten, boekjes lezen en aan de slag in de keuken. Eventjes helemaal tot rust komen tot ik ga afstuderen.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Celine
  12 juli 2017 at 09:14

  Wat een leuke bucketlist! Ik vind vooral het keukenfeestje een erg leuk idee. Ben benieuwd naar je nieuwe receptjes!

 • Reply
  Donna
  12 juli 2017 at 10:11

  Ik ga volgende week op vakantie en het is echt mijn doel om te proberen elke dag een boek te lezen. Hopelijk gaat het lukken! Ik wil ook graag nog naar het strand en buitenlucht films zijn zo leuk! Helaas heb ik een keer The King’s Speech geloof ik gezien en die film was veel te “donker” voor buiten. Je zag helemaal niks!

 • Reply
  Fashion Queen
  12 juli 2017 at 11:45

  Super leuk zo’n bucket list! Ik hou er zelf ook van om lijstjes te maken. Erg handig, omdat je het voor jezelf kunt afstrepen.

 • Reply
  Sandra
  12 juli 2017 at 12:48

  Wat een leuke en fijne dingen heb je op de planning staan! Echt leuk dat je zelf op wil gaan en niet alleen thuis gaan zitten als je vriendinnen er niet zijn. Nieuwe dingen ontdekken in je eentje is ook lekker relaxed, toch? Picknicken wil ik ook nog een keertje gaan doen deze zomer. Dat zeg ik elk jaar, maar dit keer wil ik het écht eens gaan doen haha.

 • Reply
  Alexandra
  12 juli 2017 at 14:40

  Leuk lijstje, ben benieuwd hoe je alles gaat ervaren! :)

 • Reply
  Anna Maria
  12 juli 2017 at 16:45

  Hier word iedereen toch super vrolijk van, zo’n lijstje is een echt vakantiegevoel lijstje!

 • Reply
  Claudia
  12 juli 2017 at 22:00

  Oooh boeken lezen, dat moet ik ook echt gaan doen! Ik wil ook nog een keertje een buiten film kijken. Lijkt me heerlijk!

Leave a Reply

Menu Title