Spannende vakantieplannen!

De vakantie breekt nu bijna aan en ik kan niet wachten tot hij gaat beginnen! Ik heb zulke leuke vakantieplannen gemaakt. Sommigen zijn best wel een beetje spannend… Let’s make some new memories! 

Single trip naar Berlijn

Ja, ja ik boekte een single tripje naar Berlijn! Het idee om alleen op vakantie te gaan spookte al een tijdje door mijn hoofd. Echt even me-time en vooral lekker op avontuur! Doen waar ik zelf zin in heb. Zo gezegd, zo gedaan. Uiteindelijk koos ik Berlijn. Ik reis met de bus en daarna slaap ik in een hostel. Een complete studentenervaring haha. Ik ben al allemaal lijstjes aan het maken en heel Instagram aan het afspeuren. Nu het dichterbij komt, spelen de zenuwen wel een beetje op. Gelukkig gaan die vanzelf wel weg en ga ik er een super leuke tijd van maken. Mijn camera gaat natuurlijk mee om alles vast te leggen en op Stories zal ik ook heel actief zijn.

Zomerschool

Zodra ik terugkom uit Berlijn ga ik drie weken lang lesgeven tijdens zomerschool. Een project waarin ik allerlei leuke activiteiten ga doen met kinderen die geen Nederlands spreken gedurende hun vakantie. Ik heb mijn mede collega’s al ontmoet en dat gaan zeker drie hele leuke weken worden. Super waardevol voor mij als juf, maar vooral heel gezellig met alle kids!

Bergen in Oostenrijk

Ook ga ik dit jaar naar Oostenrijk toe. Oh ik kan niet wachten om weer te kunnen genieten van al die prachtige uitzichten. Stiekem kijk ik mijn foto’s al terug en speur ik heel Instagram af naar mooie plaatjes uit de bergen. Oostenrijk is echt mijn happy place, dus ik ben super excited om er een weekje door te brengen. Lange wandeltochten, ijsjes en vooral de mooiste zonsondergangen ever!

Lekkere etentjes

Natuurlijk horen er ook lange zomeravonden bij. Vooral nu het goed gaat met Foodies Eindhoven zal ik zeker uit eten gaan. Zowel met vriendinnen als met mijn lieve mede-bloggers. Stiekem zou ik nog wel een Foodies picknick willen organiseren waarin we met allemaal leuke Eindhovense foodies samenkomen om te kletsen over lekker eten! Ook zijn er de laatste tijd zo veel leuke plekjes geopend in en rondom Eindhoven, ik wil overal heen. Nog zo veel te proeven!

Picture perfect Griekenland

Dit reisje is nog iets verder weg, maar met de herfst ga ik waarschijnlijk met een vriendin naar Griekenland toe. Dat wordt dus echt een instagram heaven. Al die prachtige plaatjes die we dan kunnen schieten. Lekker in het zonnetje genieten en nog een klein beetje je kleur bijhouden.

Komende zomer wil ik vooral laten draaien om nieuwe herinneringen maken. Juist niet alles willen plannen en het maar gewoon over me heen laten komen. Ja zeggen tegen nieuwe avonturen en soms gewoon lekker even helemaal niks hoeven doen. Tot dan tel ik de dagen af, summer let’s begin!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  26 juni 2018 at 07:36

  Wat n mooie vooruit zichten….heerlijk!!
  Een hele mooie zomer Eline!!!
  😙

 • Reply
  Judith
  27 juni 2018 at 08:40

  Wat een toffe plannen zeg! Ik ben een keertje 3 weken alleen naar Bali geweest en dat was echt een aanvaring! Zo fijn om te weten dat je het in je eentje ook gewoon red en heel makkelijk aansluiting kunt vinden bij medereizigers :) Komt in Berlijn ook vast goed!

 • Reply
  Mei Qi
  4 juli 2018 at 02:53

  Aaah hoe gaaf!! Er staan hele leuke dingen op de planning!!

Leave a Reply

Menu Title