Roze muur in Rotterdam

Toen ik deze roze muur in Rotterdam op Instagram voorbij zag komen wist ik meteen dat ik hier heen moest om foto’s te maken. Ik sprak af met mijn Rotterdam maatje Daniel. Gewapend met onze camera’s gingen wel op pad om een nieuwe dosis foto’s te gaan maken. Het resultaat is zo ontzettend leuk geworden! Ik heb weer een nieuw stel favoriete foto’s!

Blouse H&M – denim jack Stradivarius – sjaal Pull & Bear – schoenen Steve Madden

Oh wat zijn de foto’s leuk geworden! De laatste heb ik meteen ingesteld als mijn nieuwe achtergrond op mijn telefoon. Ik word er zo vrolijk van! De muur kwam ik tegen bij Jennie, waardoor ik laaiend enthousiast was en meteen moest weten waar deze muur te vinden was. Dus stapte ik een paar dagen later in de trein op zoek naar de roze muur in Rotterdam.

Je kunt de roze muur in Rotterdam vinden achter het station bij De Hofbogen. Hier vind je ook meteen allerlei andere toffe graffitimuren waarvoor je kunt poseren. Maar als liefhebster van roze mocht ik deze Samsung pink wall natuurlijk niet missen. We waren niet de enige die foto’s wilden maken bij de muur, het was er nog druk ook met allerlei bloggers, haha. Iedereen wilde een plekje bemachtigen! Met het eindresultaat ben ik echt super blij en ik wil Daniel enorm bedanken voor de prachtige foto’s die hij van me heeft gemaakt. Het was even uitvogelen hoe ik er niet steeds helemaal blauw op kwam te staan maar dan heb ik ook wat. Twee ervan heb ik als achtergrond en ze maken me iedere keer weer blij als ik er naar terugkijk. Ik heb zo genoten van die dag!

Het was zo’n ontzettend fijne dag. ’s Avonds kwam ik helemaal kapot thuis maar we hebben zo veel leuke dingen gedaan. We aten in Hotel New York waar je echt meeega lekker kunt eten. Daarna heb ik Rotterdam verder verkend en hebben we zelfs nog eventjes geschommeld! Ik voelde me echt weer een blij kind tot het ging regenen en we moesten gaan schuilen. Soms moeten we wat meer dingen doen zonder erover na te denken en gewoon doen. Ik ging met mega veel energie weer naar huis, ondanks dat mijn voeten mega moe waren. Het was zeker een geslaagde dag.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Kirsten
  24 november 2017 at 14:16

  Wat een leuke foto’s! Supermooie muur, hij knalt echt van de foto’s af. Je hebt trouwens een supermooie blouse aan :-)

 • Reply
  Kaylin
  24 november 2017 at 16:33

  Echt een hele mooie outfit en heel, toffe en spontane foto’s!

 • Reply
  Saskia
  24 november 2017 at 18:10

  Ik zag er soms al wat op Instagram voorbij komen maar hebt er nog niet op gereageerd: wat zijn ze ontzettend leuk en vrolijk!

 • Reply
  Anna
  24 november 2017 at 18:17

  Wat een super leuke foto’s zijn het geworden! Ik zie deze muur heel vaak voorbij komen op Instagram, zo leuk <3

 • Reply
  Sam - singlereadytomingleblog
  13 december 2017 at 00:16

  Superleuke foto’s!!

Leave a Reply

Menu Title