Problemen tijdens het kamperen

Deze zomervakantie werd mijn ‘droom’ werkelijkheid. Ik ging met een vriendin een weekendje kamperen. Super gezellig natuurlijk, maar het ging niet allemaal even soepel. Vroeger ging ik met mijn ouders en werd het meeste voor me gedaan. Toen wist ik nog niet wat voor problemen tijdens het kamperen je tegen kon komen.

// De tent had ik van te voren al een keertje in de tuin opgezet. Zo wist ik precies wat ik moest doen. De stokken zaten erin, maar wat moest ik daarna ook alweer doen? Ehm… Gelukkig was mijn moeder er om me uit de brand te helpen. O ja, de haringen door de lusjes steken.

// We hadden een wegwerp barbecue gekocht bij de Ah. Doordat hij schuin in onze tas had gezeten, zaten alle aanmaakblokjes aan een kant van de barbecue. Daar dachten we natuurlijk niet over na en staken ze aan. De ene kant van de barbecue was nu heet en de andere kant werd maar niet warm. Dan maar iets langzamer barbecueën op een kant van de barbecue. We hebben toch alle tijd.

// Je omkleden in de tent is echt makkelijker gezegd dan gedaan. Onze tent was niet heel hoog en er lagen ook een hoop spullen in. Probeer je broek maar eens uit te trekken liggend en draaiend. Het zal er vast heel komisch uit hebben gezien.

// Ik moet plassen, maar ik wil haar niet wakker maken. Oke, ik blijf nog even liggen. Misschien word ze vanzelf wel wakker! Half uur later… Hoe kom ik zo stil mogelijk deze tent uit? Niet. Oke, wacht ik nog wel even.

// Wat is dat voor geluid naast de tent? Niet overdrijven Eline, er zitten hier geen wilde dieren. In de nacht wordt alles echt vele malen erger.

// We kwamen van die kant, dus dan zullen we wel ongeveer deze kant op moeten, toch? Je wilt de weg echt niet kwijtraken…

Er waren wat problemen tijdens het kamperen, maar het is vooral heel goed gegaan en vooral heel gezellig. Deze kleine dingen maken het soms alleen maar leuk!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Danielle
  5 september 2016 at 09:01

  Hahaha! Toch is kamperen inderdaad ook hartstikke leuk!

 • Reply
  Sandra
  6 september 2016 at 10:56

  Hahaha, zo herkenbaar allemaal! En jezelf aankleden in een tent us echt mission impossible. :’) Onmogelijk dus! En als je met iemand in een tent ligt en je moet plassen… Ja, zo lang mogelijk uitstellen en uiteindelijk tóch gaan. :p

Leave a Reply

Menu Title