Plannen voor de winter

Deze week gaat de winter toch echt officieel beginnen. Daar hoort natuurlijk ook een mooi lijstje met plannen voor de winter bij. Wat voor plannen heb ik gesmeed? Wat mag ik deze winter echt niet overslaan? Je leest het snel. 

Jurkjes dragen

Kerst, oud en nieuw, mijn verjaardag en etentjes, allemaal gelegenheden om mijn jurkjes aan te trekken. Ik heb me een tijdje best onzeker gevoeld in een jurkje, maar nu heb ik juist zin om ze te gaan dragen. Ik heb zelfs een jumpsuit gevonden die me goed past! Het was heel lang twijfelen in de paskamer maar ik heb hem uiteindelijk toch maar meegenomen. Nu ben ik er ontzettend blij mee. Draag dus gewoon lekker wat je wilt dragen, wat anderen er ook van zeggen. Zolang jij je maar mooi voelt, want dat ben je!

Stage oppakken

Als alles goed gaat, kan ik in januari mijn stage weer gaan oppakken op een nieuwe school. Ik ga dan op maandag en dinsdag weer stagelopen en dat heb ik toch wel gemist. Ik heb zin om weer aan de slag te gaan met de kleuters. Het is mijn eigen pad dat ik aan het creëren ben, of ik er nu langer op doe of niet. Het gaat er uiteindelijk om dat ik plezier heb. Kom maar op met dat papiertje!

21e verjaardag vieren

Het duurt nog even maar in februari wordt ik toch echt 21!!! Hoe ik het ga vieren weet ik nog niet maar ik vind het toch wel een hele mooie leeftijd om te bereiken. Nu ben ik overal ter wereld echt volwassen. Ik ben nu toch echt in de wereld van de twintigers beland en ik heb er eigenlijk heel veel zin in. De komende jaren zullen er vooral heel veel mooie kansen op mijn pad komen en zal ik me nog verder ontwikkelen als persoon.

Dagjes weg / mini vakantie

Ik stroom qua school op de Fontys pas in februari in. Dat betekend dat ik in januari de andere dagen nog vrij heb om lekker te bloggen, te sporten en vooral nog lekker uit te rusten. Langzaam creëer ik met stage een nieuw ritme. Toch zou ik nog wel lekker af en toe een dagje weg gaan of heel misschien een mini vakantie zoals in Wageningen. Er nog heel eventjes tussenuit. Dit kan natuurlijk ook tijdens de carnavalsvakantie. Ik weet nog niet hoe, maar ik zal niet alleen maar in Eindhoven blijven.

Sauna

Dit stond eigenlijk nog op mijn bezigheidslijstje van de vorige keer maar het is er maar niet van gekomen. Jammer, want in de sauna kom ik echt even helemaal tot rust. Geen telefoon, gewoon lekker bubbelen in het bubbelbad en een boekje lezen. Oh ik krijg er nu al zin in! Ja, dit moet er zeker nog even van komen. Ik ga de actiewebsites nog maar eens in de gaten houden. Het hoeft namelijk helemaal niet zo duur te zijn!

Zo, dat zijn mijn plannen voor de winter tot nu toe. Natuurlijk wil ik nog lekkere oliebollen eten en nog schaatsen op een buitenbaan. Dat lijkt me zo gezellig met al die lampjes. Ook wil ik nog lekker uit eten en heb ik een chocoladefondue set staan die ik nog niet gebruikt heb. Daar moet maar eens verandering in komen!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  18 december 2017 at 07:32

  Hoi Eline, wens je n hele gexellige winter!!
  En alvast n hele fijne 🎄 vakantie!!
  X

 • Reply
  Sam - singlereadytomingleblog
  19 december 2017 at 10:50

  Ik heb echt de omgekeerde evolutie meegemaakt, haha. Ik droeg vroeger echt alleen maar jurkjes en nu echt nog amper. Niet dat ik ze niet meer mooi vind of zo, maar ik ga vaker voor een toffe jumpsuit of salopet (als het minder fancy moet) of zo :-)

 • Reply
  Eva
  19 december 2017 at 18:44

  Hele fijne plannen! Ik draag altijd jurkjes maar mijn kerst & NYE-jurkjes zijn dubbel zo feestelijk dus kan ook niet wachten hoor! ;)

Leave a Reply

Menu Title