Persoonlijke update

Deze zondag even geen happy moments, maar gewoon een momentje waarop ik tegen jullie kan kletsen. Hoe gaat het met me en waar ben ik allemaal mee bezig. Het leek me iets meer gepast en dan kan ik wat dieper op bepaalde dingen ingaan. Lees snel verder!

Persoonlijk
De laatste tijd was best wel moeilijk. Mijn relatie ging uit en ik had het thuis niet gemakkelijk. Ik wil er niet te diep op ingaan, maar het voelde als een rollercoaster. Gelukkig heb ik een heleboel lieve mensen om me heen. Het heeft me wel aan het denken gezet over bepaalde dingen. Ik ben gelukkig, maar soms kan ik zo opgaan in de stress, dat ik mezelf ziek maak. Dat wil ik niet meer en ik ga mezelf nu op de eerste plek zetten. Dat is het belangrijkst en dat heb ik al een poos niet gedaan. Nu ik die keuze gemaakt heb, heb ik al veel meer rust in mijn hoofd gevonden.

School
Ik ben over naar het derde jaar van de Pabo. Ik ben gewoon al over de helft jongens! Dit jaar heb ik een half jaar les en daarna heb ik een half jaar minoren. Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik ga doen, maar ik heb er in ieder geval heel veel zin in! Ik kan me gaan verdiepen in de dingen die ik interessant vind en niet wat ik van school moet doen. Er hoort ook een nieuwe stageplek bij en daar ben ik super nieuwsgierig naar. Over een jaar ga ik al afstuderen! Dat kan ik nog niet helemaal bevatten, maar ik heb in ieder geval heel veel zin in dit jaar (over een paar maanden zeg ik waarschijnlijk iets heel anders).

Sport
Ik ben de laatste tijd lekker aan het hardlopen. De afstanden worden langzaam ietsje groter en de 10 km komt heel langzaam dichterbij. Ondertussen doe ik een of twee keer per week zumba. Echt I love it! Ik kan me er helemaal ontspannen en ik ben echt dol op haar muziek. Ik probeer wat vaker te zwemmen, maar soms is het zo druk, dat het niet fijn is. Gelukkig kan ik straks op vakantie genoeg zwemmen! Ik vind het vooral belangrijk dat ik sport wanneer ik zin heb, want forceren heeft helemaal geen zin. Het is vakantie dus een beetje genieten mag ook wel.

Blog
Op de blog is het de laatste tijd wat rustiger. Ik probeer drie artikelen per weer te plaatsten. Soms twijfel ik of ik niet terug moet naar vier. Misschien kan ik af en toe een spontaan artikel online gooien. Ik wil ook video’s gaan uitproberen, maar dat moet vooral leuk blijven. Het lijkt me zo leuk om reisvideo’s te maken en kookvideo’s. Gezellig samen koken en bakken. Wat vinden jullie? Ik ben nog altijd ontzettend dankbaar dat jullie mijn blogje lezen en jullie toveren altijd een dikke glimlach op mijn gezicht met jullie reacties. Dankjewel!

Het is nu vooral tijd om te ontspannen en lekker op vakantie te gaan. Ik wil die rust weer terugvinden en lekker tijd voor mezelf nemen. De dingen doen die ik fijn vind. Nu weten jullie wat meer waar ik me allemaal mee bezig houd de laatste tijd.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anne
  24 juli 2016 at 21:58

  Ach wat leuk! De derde al… Juffie Eline ♥
  Blij om te horen dat het goed met je gaat. Altijd fijn.
  En minoren, dat lijkt me inderdaad heel leuk, doen wat je zelf leuk vindt!

 • Reply
  Celine
  25 juli 2016 at 21:17

  Wat goed dat je over bent naar het derde jaar. Time flies!
  Ik een tijdje geen blogs meer gelezen, maar ik ben terug en ik vind het leuk om te zien dat je nog steeds blogt. Balen van je relatie uit is gegaan, maar je vindt vast wel weer iemand anders als de tijd er rijp voor is.
  Super goed dat je weer hardloopt, Zumba lijkt me ook nog erg leuk! Sportief!

  Alvast een hele fijne vakantie!

  • Reply
   admin
   25 juli 2016 at 21:25

   Dankjewel, jij ook een fijne vakantie!

 • Reply
  My Linh
  26 juli 2016 at 10:08

  Over een relatie heen komen is nooit leuk :( Goed dat je toch een positieve draai eraan geeft door meer tijd aan jezelf te besteden. Dat is super belangrijk en vergeten we (helaas) te vaak. Ik denk dat als jij happy bent, het bloggen van zelf wel weer komt. En dan kan je tegen die tijd “vanzelf” 4 posts plaatsen ipv terug te “moeten” naar 4. Internet is maar een klein deel van je leven, er is zoveel meer aan jou dan jouw blog :) Succes en alvast een fijne vakantie! :3 P.S: ik ben mega fan van kook- en reis video’s dus ik zeg doen!

 • Reply
  Kim
  4 augustus 2016 at 15:41

  Fijn dat je over bent naar het 3e jaar. Kan me voorstellen dat het dan ineens heel snel lijkt te gaan allemaal, haha. :-)
  Ik hoop dat je de komende tijd lekker kunt ontspannen. Zwemmen in een “gewoon” zwembad is inderdaad vaak best wel druk. Heb ik de laatste tijd ook gemerkt bij het zwembad hier in de buurt.. Jammer! Misschien kun je op vakantie lekker veel zwemmen. Enjoy! En dat je al dichtbij de 10 km bent vind ik heel erg knap, haha… :-)

  • Reply
   admin
   4 augustus 2016 at 16:06

   Dankjewel :)

Leave a Reply

Menu Title