Outfit: pink wall

Ondanks dat Amsterdam onze hoofdstad is, ben ik er bijna nooit te vinden. Ten eerste de reistijd, maar vaak weet ik gewoon niet waar ik zoeken moet. Eline nam me mee de stad in en zo ontdekten we deze super toffe roze muur waar ik natuurlijk mijn nieuwe jas op de foto moest zetten! 

Jas, Vero Moda – Trui, broertje – Broek, vintage – Schoenen, Steve Madden

Ik en Eline gingen eerst heerlijke taartjes eten bij de Betty Blue. Echt een dikke aanrader als je in Amsterdam bent en je bent op zoek naar de beste taart ever! De muren zijn prachtige roze, I love it! Aan de achterkant gingen we foto’s maken. Al was de grond helemaal bedekt met hondenpoep, haha. Heeeel voorzichtig moest ik over het hek klimmen en een plekje zoeken. Maar het was het helemaal waard, want ik ben echt dol op deze kleur roze. Ik word er helemaal happy van.

Amsterdam is echt een stad die je moet ontdekken met een local, anders kom je alleen maar op de toeristische plekken. Nu ik iets meer heb gezien dan de winkelstraat, vind ik de stad al iets leuker. Toch blijft het heel druk en heb ik misschien iets meer met Rotterdam. Wel super leuk om nieuwe plekken te ontdekken. De grachtjes blijven ontzettend mooi, als je de poserende Chinezen wegdenkt.

Ik draag mijn nieuwe tussendoorjas, waar ik echt mega blij mee ben. Hij is perfect nu de zon af en toe gaat schijnen en je uit je winterjas zweet. De kleur vind ik ook echt ontzettend mooi. Mijn liefde voor de kleur grijs groeit steeds meer en mijn kledingkast wordt dan ook langzaam gevuld met nieuwe grijze kledingstukken. Niet de beste zomerkleur, maar wel tijdloos. Jassen zijn echt kledingstukken die je outfit helemaal afmaken en deze vind ik heel erg mooi. Door de knoopjes gaat hij heel gemakkelijk open en is hij perfect voor als het weer iets warmer wordt.

Het was echt een hele leuke dag waar ik met een big smile op terugkijk. Mijn broertjes trui zat echt heerlijk, en die is nu lekker van mij, haha! Misschien moet ik toch nog een keer terug naar Amsterdam om de rest van de leuke plekjes te ontdekken. Dan vind ik misschien nog wel meer toffe hotspots en mooie muren.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna
  8 maart 2017 at 11:30

  Leuke look! Zo fijn dat de winterjas voorzichtig weer af en toe een dagje thuisgelaten kan worden. Lente is coming! En jaaa, wat een toffe locatie voor foto’s <3. Mooi, die muur. Ha, je moet er wat voor over hebben – wel vies, die hondenpoep. Haha!

 • Reply
  Roos
  10 maart 2017 at 13:03

  Ah hele mooie locatie, met die muur! Ik vind je jas ontzettend leuk!

Leave a Reply

Menu Title