Ontspannen aan het strand

Gisteren was het Moederdag en ging ik heerlijk ontspannen aan het strand met mijn moeder en oma. Bijzonder zo met drie generaties op het strand. Lekker met mijn voeten in het zand en natuurlijk mocht mijn camera niet ontbreken!

Oh wat kan ik hiervan genieten! Ik had lekker mijn schoenen uitgetrokken en banjerde met mijn blote voeten door het zand. In de ene had had ik mijn schoenen, in de nadere hand mijn camera. Dit ging niet altijd goed, maar ik ben wel weer in een stuk thuisgekomen, haha. Het zand was echt heerlijk warm! Er waren zelfs mensen die in hun bikini waren, maar dat ging me dan toch weer ietsje te ver.

Dit vind ik zo’n heerlijke foto ondanks dat hij niet helemaal scherp is. Het waaide wel behoorlijk, maar ik liep daar lekker met mijn voeten in het zand, trui aan van mijn broertje en de wind in mijn haar. Het voelde echt fantastisch! Dit was echt zo’n dag waarop ik me helemaal kon ontspannen en de zorgen van thuis een beetje meer los kon laten.

Ik vond deze huisjes zo ontzettend leuk! Het lijkt me heerlijk om er in de zomer eentje te huren. Zo zit je letterlijk meteen op het strand! Aan de andere kant is het dan misschien ietsje minder speciaal.

Het was echt een hele fijne dag en ik heb er echt ontzettend van genoten. Het doet me zo veel goed, zo’n strand dagje. Het liefst zou ik dichter bij het strand wonen, zodat ik er iedere dag eventjes langs kon. Maar nu kan ik misschien nog wel beter genieten van zo’n dagje samen met mijn moeder en oma. Toch speciaal om daar met zijn drieën over het strand te lopen. Ik had echt even zo’n flashback momentje aan vroeger, omdat we hier vroeger altijd met mijn opa en oma samen heen gingen. Echt mooi om te ervaren.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anna Maria
  15 mei 2017 at 09:52

  Oh wat heerlijk, ja wij gingen ook altijd wel vaak even uitwaaien op het strand. Ik heb wel de luxe dat wij dicht bij het strand wonen ;)

 • Reply
  Elbrich
  15 mei 2017 at 13:19

  Super fijn, en wordt nu ook echt mooi weer!

 • Reply
  rachel
  16 mei 2017 at 21:00

  Altijd heerlijk om uit te waaien op het strand, jammer genoeg is het voor ons te ver weg!

  • Reply
   admin
   17 mei 2017 at 16:50

   Ja daarom gaan we op dit soort dagen om toch nog een beetje te genieten

Leave a Reply

Menu Title