Ontspannen aan het strand

15 mei 2017 - 4 reacties

Gisteren was het Moederdag en ging ik heerlijk ontspannen aan het strand met mijn moeder en oma. Bijzonder zo met drie generaties op het strand. Lekker met mijn voeten in het zand en natuurlijk mocht mijn camera niet ontbreken!

Oh wat kan ik hiervan genieten! Ik had lekker mijn schoenen uitgetrokken en banjerde met mijn blote voeten door het zand. In de ene had had ik mijn schoenen, in de nadere hand mijn camera. Dit ging niet altijd goed, maar ik ben wel weer in een stuk thuisgekomen, haha. Het zand was echt heerlijk warm! Er waren zelfs mensen die in hun bikini waren, maar dat ging me dan toch weer ietsje te ver.

Dit vind ik zo’n heerlijke foto ondanks dat hij niet helemaal scherp is. Het waaide wel behoorlijk, maar ik liep daar lekker met mijn voeten in het zand, trui aan van mijn broertje en de wind in mijn haar. Het voelde echt fantastisch! Dit was echt zo’n dag waarop ik me helemaal kon ontspannen en de zorgen van thuis een beetje meer los kon laten.

Ik vond deze huisjes zo ontzettend leuk! Het lijkt me heerlijk om er in de zomer eentje te huren. Zo zit je letterlijk meteen op het strand! Aan de andere kant is het dan misschien ietsje minder speciaal.

Het was echt een hele fijne dag en ik heb er echt ontzettend van genoten. Het doet me zo veel goed, zo’n strand dagje. Het liefst zou ik dichter bij het strand wonen, zodat ik er iedere dag eventjes langs kon. Maar nu kan ik misschien nog wel beter genieten van zo’n dagje samen met mijn moeder en oma. Toch speciaal om daar met zijn drieën over het strand te lopen. Ik had echt even zo’n flashback momentje aan vroeger, omdat we hier vroeger altijd met mijn opa en oma samen heen gingen. Echt mooi om te ervaren.

Liefs,
Eline

Vorige post Volgende post

Misschien vind je dit ook leuk

4 reacties

 • Reageren Anna Maria 15 mei 2017

  Oh wat heerlijk, ja wij gingen ook altijd wel vaak even uitwaaien op het strand. Ik heb wel de luxe dat wij dicht bij het strand wonen ;)

 • Reageren Elbrich 15 mei 2017

  Super fijn, en wordt nu ook echt mooi weer!

 • Reageren rachel 16 mei 2017

  Altijd heerlijk om uit te waaien op het strand, jammer genoeg is het voor ons te ver weg!

  • Reageren admin 17 mei 2017

   Ja daarom gaan we op dit soort dagen om toch nog een beetje te genieten

  Laat een reactie achter

  Menu Title