November favorieten

Het einde van november is bijna in zicht en daarom leek het me leuk om mijn favorieten van afgelopen tijd met jullie te delen. Ik wilde niet alleen maar producten met jullie delen, dus het kan van alles zijn. Van een heel lekker recept, naar andere favorieten van de maand. Benieuwd? Neem snel een kijkje naar mijn november favorieten!

Body pump

Na de zomervakantie ben ik begonnen met body pump. Een barbellclass met een super toffe leerkracht. Dit doe ik een keertje in de week en ik begin eindelijk resultaat te zien. Heeeeel langzaam wordt ik ietsje strakker en vooral sterker. Het geeft me zo veel voldoening. De eerste keer was ik echt doodsbang, maar ik krijg er nu zo veel zelfvertrouwen van. Dat lift ik gewoon helemaal zelf! Nooit gedacht dat ik krachttraining leuk zo vinden, maar ik wil me er echt in gaan verdiepen. Dit was misschien het duwtje in de goede richting. Zeker een keertje uitproberen als je de kans hebt!

Blog dates

Afgelopen maand lanceerde mijn lieve vriendinnetje Eline haar eigen blog en sinds dien zijn we lekker veel foto’s gaan maken samen. Ik sta nog steeds liever achter de camera, dus dat komt nu heel erg goed uit, hihi. We zijn al naar Amsterdam, Utrecht en Den Bosch geweest. Zo kom je nog eens ergens. Ik vind het zo leuk om mijn passie met iemand te kunnen delen. Lekker samen eropuit trekken om foto’s te gaan maken. Nu ben je niet meer de enige rare met de veel te grote camera om haar nek.

dsc_0015-kopie

Rocky Road

Oh my, dit is zooo lekker. Ik heb dit nu twee keer gemaakt afgelopen maand. Een keer normaal, en een keertje met speculaas. Het blijft mega lekker. Het is echt niet gezond, dus je zal een klein beetje moeten opletten. Gelukkig maar dat ik het niet mee naar huis kon nemen, want anders had ik me er echt ziek aan gegeten. Ik kan er dan gewoon niet meer afblijven. Het enige wat je moet doen is chocolade smelten met marshmallows erdoor. De rest is helemaal aan jou!

Avocado

Afgelopen maand heb ik de avocado echt ontdekt. Je kon het al zien in mijn eetdagboekje, maar er kwam nog meer. Ik maakte een heerlijke guacamole en ik smeerde het weer op mijn brood. Vroeger lustte ik dit dus echt niet, maar nu gelukkig wel. Het mooie voor mij is dat ik de enige ben thuis die het lekker vind. Meer voor mij dus, hihi.

Kerstsfeer

Overal hangen de kerstlichtjes al. Tijdens Glow was de hele stad versierd. Ik vind dat zo gezellig! Met mijn nieuwe pyjamabroek van de Primark kom ik al helemaal in de kerststemming en de lampjes werken zeker mee. De kerstliedjes worden langzaam gedraaid op de radio, en het liefst zet ik de kerstboom al gewoon op. Sinterklaas vieren we niet meer zo uitgebreid en het lijkt me super leuk om kerst echt uitgebreid te vieren. Net als in Amerika!

Dit waren mijn favorieten van de afgelopen tijd. Heel veel verschillende onderwerpen, maar ik ben dan ook echt met zo veel dingen bezig geweest de afgelopen weken. Ik ben heel benieuwd wat december voor me in petto heeft.

Liefs,
Eline

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Denise
  28 november 2016 at 20:41

  Krachttraining vind ik dan helemaal niks, haha. Maar wel fijn dat je het zelf erg leuk vindt en het naar je zin hebt. En leuk hè dat overal de kerstlichtjes al hangen! Word je gewoon helemaal blij van.

 • Reply
  Eline
  29 november 2016 at 22:33

  jaa blog dates! Love them <3
  Moet je na gaan hoe leuk het is om ooit te doen met 5 personen?
  Is een must do volgend jaar.
  I agree avocado en rocky road zijn de best!
  kus van je naamgenoot

  • Reply
   admin
   29 november 2016 at 22:38

   Ja hoe meer bloggers, hoe leuker!

Leave a Reply

Menu Title