Notesofhappiness 2 jaar!

1 augustus 2017 - 7 reacties

Happy blogbirthday! Notesofhappiness bestaat vandaag al weer twee jaar. Ik gooide het roer om en startte ik deze nieuwe blog. Toen had ik nog geen idee welke richting ik precies op wilde maar nu is me dat heel duidelijk. Zo veel mogelijk geluk en positiviteit verspreiden!

Ik ben ontzettend dankbaar voor de ervaringen die ik door mijn blog heb opgedaan. Ik ben zo benieuwd wat het me de komende tijd allemaal gaat brengen. Soms zitten er opeens zulke leuke verrassingen in mijn mailbox waarmee ik jullie weer wil inspireren en mezelf wil uitdagen.

Door middel van mijn blog herinner ik niet alleen jullie maar ook mezelf aan de belangrijke dingen in het leven. De dingen die ik type, zijn soms ook nog even een wake-up call voor mezelf. Ik kan het nog allemaal zo mooi beschrijven maar dan moet ik het zelf ook echt doen!

Jullie zorgen steeds weer voor een positiviteitsbom die ik steeds krijg door alle lieve reacties die jullie achterlaten. Die toveren keer op keer een enorme glimlach op mijn gezicht en maken mijn dag weer goed. Ik probeer jullie te inspireren en mijn geluk en happiness uit te stralen. Samen kunnen we er alles uithalen wat erin zit. We moeten elkaar juist stimuleren en motiveren om dat stukje geluk te ontdekken en vast te houden.

Ik zit weer lekker in het blogritme en heb inspiratie zat. Gelukkig kan ik nu lekker aan de slag in de vakantie om jullie van heel veel nieuwe inspiratie te verzien. Op naar de 3 jaar!

Liefs,
Eline

Vorige post Volgende post

Misschien vind je dit ook leuk

7 reacties

 • Reageren Celine 1 augustus 2017

  Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik hoop dat ik nog veel jaren van je blogs mag genieten!

 • Reageren Sandra 1 augustus 2017

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik blijf je blogs leuk vinden en lees ze altijd met veel plezier hoor, hihi. Op naar het 3e jaar ja! Ik blijf ke natuurlijk sowieso volgen. :)

 • Reageren evelien 1 augustus 2017

  Yay! Wat leuk, gefeliciteerd! <3
  Ik vind je blog heel erg leuk met alle positiviteit. Love it.
  Liefs,
  Evelien

 • Reageren Donna 1 augustus 2017

  Gefeliciteerd! Dit vraagt om een stukje taart!

 • Reageren anouk 1 augustus 2017

  ah wat leuk, gefeliciteerd!

 • Reageren Lieke van Veen 1 augustus 2017

  Gefeliciteerd met je 2e blogverjaardag.

 • Reageren Saskia 2 augustus 2017

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Wat een mijlpaal, op nog heel veel meer jaren erbij!

 • Laat een reactie achter

  Menu Title