London food diary

Ik ben echt dol op eten, en als ik op vakantie ga vind ik het altijd leuk om te zien en ontdekken wat ze daar allemaal voor eten hebben. Toen we in Londen zaten, heb ik heel veel lekkere dingen gegeten en ik dacht dat het wel leuk zou zijn om dit met jullie te delen!

ontbijtWe hadden geen ontbijt in ons hotel, want dat was ontzettend duur. We hadden het geluk dat op een paar minuten lopen een supermarkt zat. Daar hebben we dan ook elke ochtend ons ontbijt gehaald. Natuurlijk kon de pot pasta niet ontbreken.

Jamies italianBij ons in het gebied zat een Jamies Italian. Daar zijn we twee keer uit eten geweest en man wat hebben ze daar lekker eten! Er komt nog een uitgebreide blogpost over online, want als je in Londen bent mag je dit echt niet missen. Ik had een heerlijke pasta bolognese, altijd goed.

hamburgerToen we een van onze stadswandelingen aan het maken waren, kwamen we langs Borough Market. Een super leuke markt met enorm veel keus. Wij kozen om gezellig te gaan lunchen met deze mega lekkere hamburger. Ik weet niet precies wat er allemaal op zat, maar hij was echt mega lekker. Een van de lekkerste hamburgers die ik ooit op heb.

DSC_0723Soms namen we zelf lunch mee en soms kochten we het ergens. Deze focaccia kochten we toen we naar het metrostation liepen. Er stonden allemaal kraampjes en wij werden meteen naar de broodjeskraam getrokken. Daar lagen echt mega lekkere broodjes. De verkoopster was echt vreselijk, maar toen we een aantal uren wandelen verder waren, smaakte dit broodje met kaas en tomaat heerlijk.

DSC_0765We blijven Nederlanders en gingen dan ook voor een lekkere tosti. Zo noemen ze het in Engeland niet, maar hier zat tomaat, mozzarella en pesto op. We aten dit in een mega schattige lunchroom en we kregen een hele oude bediende. Het smaakte heel erg goed en dit brood was heel erg lekker.

pastaDeze pasta was ook weer heerlijk! We gingen nog een keer bij Jamies Italian eten en daar weten ze echt wel hoe ze lekkere pasta’s moeten maken. Ik weet niet meer hoe deze pasta heet, maar hij was heel simpel. Toch vind ik dat vaak de lekkerste pasta’s!

We hebben een hele hoop lekkere dingen gegeten en sommige dingen heb ik niet op de foto staan. Het was echt een heerlijke vakantie en de frozen yoghurt ging er dan ook zeker in! Ik heb heerlijke dingen gezien en hotspots ontdekt. Deze zal ik in een ander artikel met jullie delen. Hebben jullie ook zo’n honger gekregen als je al deze foto’s ziet?

Liefs,

Eline

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Edith Sofia
  3 augustus 2015 at 09:27

  Oeeh ziet er allemaal heerlijk uit!

 • Reply
  Paul
  3 augustus 2015 at 13:36

  Dat ziet er allemaal supergoed uit qua eten!

 • Reply
  Sophie
  4 augustus 2015 at 20:22

  Leuk dat ik je blog tref, ik hou wel van een dosis positiviteit. Ik twijfelde of ik naar London zou gaan of naar Berlijn, maar koos uiteindelijk voor die laatste. Je pasta’s zien er lekker uit! Ik ben benieuwd naar je hotspots! ;-)

 • Reply
  Yv
  10 augustus 2015 at 19:05

  Oeh ik krijg er wel trek van, super leuke foto’s en leuk om te lezen!

Leave a Reply

Menu Title