Let’s stay in bed

Lekker in bed blijven liggen, al is het maar een uurtje langer dan normaal. Jezelf dat extra beetje rust gunnen. Gewoon eens niets doen. De laatste keer dat ik dat deed was al veel te lang geleden. Meestal spring ik op uit bed en ga ik lekker aan de slag. Maar soms is het goed om op de rem te trappen en lekker in bed te blijven liggen. Dat is precies wat ik deed toen ik een dagje vrij had in het weekend. Let’s stay in bed!

Stiekem had ik de trui van mijn broertje aan. Zo lief, laatst ging hij zijn kast opruimen maar mijn moeder mocht de truien nog niet weg doen, want misschien wilde ik die wel hebben. Nu ben ik heerlijke jongenstruien rijker en ook nog een spijkerblouse. Lang leve krachttraining zodat niet lijkt alsof ik erin verzuip. Ik leef echt in zijn truien nu, haha. Thanks broertje!

Ik neem niet graag rust. Als ik de hele avond op de bank lig, voel ik me al snel lui. Een boek lezen vind ik dan wel heel fijn maar de hele dag niets doen, kan ik gewoon niet. Toch is dit iets wat ik wat vaker met doen, anders ren ik mezelf voorbij. Soms onderschat ik de energie die ik heb een beetje, haha.

Dit keer bleef ik lekker in bed liggen, las ik een boekje en maakte ik een lekker ontbijtje voor mezelf. Niets is lekkerder dan een ontbijtje in bed. Oké het liefst dat iemand anders hem voor me maakt, maar ik kan gelukkig prima voor mezelf zorgen tegenwoordig. Ik zette een muziekje op en kwam lekker tot rust. Ik hoefde voor deze ene keer helemaal niets van mezelf, gewoon ontspannen en in mijn bed liggen. Het voelde zo chill!

Uiteindelijk werd ik we onrustig en ben ik een wandelingetje gaan maken in het park. Zeker in de ochtend is het nog lekker fris en dan schijnt de zon net door de bomen. Ook dat is voor mij echt een rustmomentje. Ik keek een serietje en maakte zelf falafel. Ik gunde mezelf echt de rust om op te laden. De dag daarna zat ik weer vol met nieuwe energie om aan de slag te gaan. Soms moet je een stapje terug nemen om weer te kunnen knallen!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  evelien
  21 augustus 2017 at 09:12

  Zo fijn is het om net iets langer in bed te blijven liggen, heerlijk!
  Liefs,
  Evelien

 • Reply
  Angelina
  21 augustus 2017 at 11:10

  Ik ben een slechte uitslaper maar in het weekend probeer ik ook net even wat langer te blijven liggen.. ;-)

 • Reply
  Merel
  21 augustus 2017 at 11:37

  Na het werk of na school vind ik het soms ook heerlijk om even in bed te liggen. Even wat energie op doen. Vroeger vond ik dat helemaal niks. Nu kan ik die luiheid juist wel even waarderen. Want daarna kan ik beter knallen inderdaad! En een stap terug is soms helemaal niet erg!

Leave a Reply

Menu Title