Lentekriebels

De lente is begonnen en met de lente komen ook altijd de lentekriebels. Kriebels om het anders te doen, opnieuw te beginnen, naar buiten te gaan en lekker te gaan genieten van alle mooie dingen die de lente en de zon ons brengt. Er is zo veel gebeurd de afgelopen tijd dat ik jullie echt moet bijpraten!

Eigen studio
Zoals ik al verteld had, ga ik op mezelf wonen! Van de week ga ik het contract tekenen en dan krijg ik vrijdag al de sleutel. Het voelt zo ontzettend goed om eindelijk iets voor mezelf te hebben gevonden. Eindelijk een plek waar ik rust heb en dat gewoon lekker voor mezelf is. Bezoekjes naar de Action en de Ikea zijn al gepland en de lijst met spullen die ik moet aanschaffen wordt steeds langer. Ondanks dat ik het best spannend vind, heb ik er echt mega veel zin in. Ik heb echt de hele dag lopen stralen. Allemaal nieuwe recepten ontdekken en mijn huisje inrichten. Ik ben echt super benieuwd hoe ik het zal gaan vinden en of ik mijn gezonde lifestyle kan volhouden (ik woon boven de friettent). Maar wel een heel leuk nieuw hoofdstuk om aan te beginnen!

Lekker naar buiten
Nu de zon weer schijnt heb ik echt weer zin om naar buiten te gaan. Straks kan ik heerlijk ontbijten in het zonnetje op mijn eigen balkon. Oh wat klinkt dat ontzettend fijn! Ook is er een park in de buurt, dus kan ik daar lekker wandelen in de zon. Laats ben ik al naar het strand geweest en dat was echt genieten. Ook het bos vind ik heerlijk om naar toe te gaan. Nu zijn er nog geen muggen, dus hoef ik me nog niet in te pakken tegen al die rotbeesten.

Kriebels in mijn buik
Ik wil er nog niet te veel over kwijt, maar er zitten steeds meer vlinders in mijn buik. Het voelt echt heel erg fijn en het is super gezellig om samen te eten en lekker een serietje te kijken. Daten is helemaal niet zo erg als je de juiste persoon hebt gevonden

Nieuwe spullen
Nu ik op mezelf ga wonen, moeten er natuurlijk ook allemaal leuke nieuwe dingetjes gekocht worden. Ik moet mezelf echt inhouden! Het liefst ga ik alle winkels af en koop ik allemaal mooie vaasjes, bloemetjes andere spulletjes. Maar ik heb met mezelf afgesproken dat ik eerst de basis en essentiële dingen moet kopen. Dan kan ik daarna ook beter inschatten wat er wel of niet bij past. Het kleuren thema nijgt nu al wel naar mingroen/grijs/wit/okergeel. En daar ben ik echt dol op! Ik vind het zo leuk, maar toch is het best wel lastig. Zeker als je zelf gaat shoppen. Wat heb ik echt nodig en wat past bij elkaar?

Er gebeuren nu allemaal zo veel leuke dingen. Het kost best wat energie, maar het geeft ook zo veel energie! Zeker nu het zonnetje heerlijk mijn kamer binnen schijnt, ben ik echt een gelukkig mens. Volgende week kan ik gewoon al op mijn eigen balkonnetje in de zon zitten. Oh wat klinkt dat heerlijk! Ik kan niet wachten en ben super benieuwd wat de toekomst allemaal voor mooie dingen gaat brengen. Ik ga er ultiem van genieten.

Liefs,
Eline

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Laura
  27 maart 2017 at 08:35

  Leuk allemaal! Geniet van alle leuke dingen en de kriebels :)

 • Reply
  evelien
  27 maart 2017 at 09:29

  Wauw wat een leuke dingetjes allemaal! Wat heerlijk dat je op jezelf gaat wonen. Lijkt mij heerlijk je eigen stekkie te hebben en inderdaad zelf lekkere receptjes gaan maken.
  En wat leuk dat het daten goed gaat, heerlijk die kriebels. Lekker van genieten!!<3
  Liefs,
  Evelien

 • Reply
  Nienke
  27 maart 2017 at 14:33

  Leuk om te lezen! Ik heb ook lentekriebels. Net even lekker buiten gezeten, moet helaas zo weer aan schoolwerk, maar was fijn om even te genieten.

 • Reply
  Esmee
  27 maart 2017 at 21:18

  Heerlijk! Ik kan ook zo uitkijken naar lekker buiten zitten (zo veel zin in de BBQ!) Ik heb helaas mijn eerste muggenbulten zeker al binnen. Wat mooi dat met de lente in de lucht ook de liefde in de lucht hangt! Geniet lekker van het mooie weer samen :-)

 • Reply
  Bente
  28 maart 2017 at 09:48

  Aah wat een spannende tijden allemaal! Kan me voorstellen dat die lente kriebels extra hard bij jou kriebelen ;)

 • Reply
  Joanne
  28 maart 2017 at 11:06

  Wat fijn allemaal! :D

 • Reply
  Kimdy
  28 maart 2017 at 13:15

  Super tof dat je nu je eigen plekje hebt gevonden! Heel veel succes en plezier met alles inrichten. Dat vond ik zelf het leukste van verhuizen haha!

Leave a Reply

Menu Title