Ik ging kamperen

Daar stonden we dan met onze voeten in het gras. Naast ons lag een grote stapel met kampeerspullen. Tja, en nu? Met een beetje geluk hadden we de tent binnen tien minuten opgezet. Geen gedoe met stokken en met haringen, de tent stond! Ons grote kampeeravontuur kon gaan beginnen! 

DSC_1317

Notesofhappiness: kamperen

Er kriebelde al langere tijd iets, en gelukkig niet de beestjes in het gras. Ik wilde weer gaan kamperen. Jullie moeten weten dat het meer dan tien jaar geleden is dat ik voor het laatst had gekampeerd. Het was meer het idee en de herinneringen van vroeger die het verlangen een beetje aanwakkerden. Ik wilde terug in de natuur met mijn tentje en gewoon even tot rust komen. Op welke manier kun je dat beter doen dan kamperen?

Mijn beste vriendin had nog nooit gekampeerd, maar wilde dolgraag met me mee. Dat vond ik echt al heel knap van haar! We prikten een datum en laadden de hele auto vol, en dat voor maar een nachtje. We werden ontvangen door een hele vreemde man, en later ontmoetten we nog meer vreemde mannen. Maar we leven nog. We zochten een mooi plekje uit en we konden beginnen met kamperen.

Er was een heel mooi meer, maar wij hadden natuurlijk geen zwemkleding meegenomen. Het werd ook nog eens heel heet. Ik ga een nachtje kamperen en ik ben helemaal verbrand… We wandelden en maakten een hoop foto’s. Tegen de tijd dat onze magen begonnen te knorren staken we de barbecue aan en kon het feest beginnen.

Notesofhappiness: kamperen

Notesofhappiness: kamperen

We hadden vlees meegenomen in een koeltas en stokbrood kon natuurlijk ook niet ontbreken. Helaas geen marshmallows, maar wel verse wafels van de vreemde man van de camping. We praatten tot laat in de avond en we hebben een hoop kaartspelletjes gespeeld. Het is zo gezellig om op deze manier tijd met elkaar door te brengen. Je kunt al je angsten bespreken en we hebben wat afgelachen!

Na een nacht met wat rugpijn stonden we de volgende dag pas om negen uur op. We bakten broodjes af en we hadden nog knakworstjes. Dat was nog eens een luxe ontbijt! We kleedde ons aan en gingen op pad. We wandelden in het bos waar we een nieuwe bucketlist maakten. We aten een heerlijke tosti en aten een ijsje op de weg terug naar de camping.

Toen moest de tent nog terug in dat mini zakje! Na een hoop gelach was het ongeveer gelukt en konden we alles in de kruiwagen laden. Gelukkig viel hij niet om en brachten we alles weer veilig naar de auto. Het was echt een top avontuur! De camping was lekker rustig, dus je had echt het gevoel dat je in de natuur stond. Ik voelde me een echte kampeerster en ik zou zeker nog eens terug gaan. Ik ben echt trots op ons!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Kim
  15 augustus 2016 at 11:22

  Heerlijk! :-D Geeft mij direct ook zin om mijn tentje ergens op te gaan zetten op een rustige camping of bij iemand in de achtertuin of zo, hihi.

 • Reply
  Rianne
  15 augustus 2016 at 15:38

  Leuk artikel, kamperen is zo leuk en zeker als je goed weer is!

 • Reply
  Iris
  16 augustus 2016 at 10:28

  Oh, wat gezellig!! Ik krijg ook gelijk zin om ergens te kamperen!

 • Reply
  Jana
  17 augustus 2016 at 14:36

  Een super leuk avontuur ziet dit er uit!

Leave a Reply

Menu Title