Happy moments #99

Goede morgen allemaal! Afgelopen week was ik aan het genieten van een welverdiende vakantie in Luxemburg. Het verslag over mijn kajak avontuur hebben jullie al kunnen lezen maar in deze happy moments #99 komen alle andere vakantiefoto’s voorbij! Ik heb lekker gewandeld, heel veel gezwommen en genoten van de mooie natuur. 

Ik bakte een vegan bananenbrood om mee te nemen op vakantie. Zo hadden we een gezonde en lekkere snack voor onderweg. Nu kon ik eindelijk weer oefenen met autorijden. Sinds ik op mezelf woon rijd ik niet meer zo veel, want er staat natuurlijk geen auto meer voor de deur. Toch wel een hele andere ervaring in Luxemburg.

We hadden een zwembad naast het park waar we twee uur per dag mochten zwemmen. Daar was ik dan ook bijna iedere dag te vinden om lekker baantjes te zwemmen. Na een week iedere dag zwemmen was ik er echt goed in geworden! Het was zo lekker om aan het eind van je dag nog even het water in te springen. Dit wil ik echt doorzetten op een lager pitje nu ik weer terug ben. Misschien toch maar weer een zwemabonnement nemen. Het is zooo fijn!

We bezochten deze waterval en plakte er een lekkere wandeling aan vast. We kwamen ondertussen langs een golfbaan, haha. Ook liepen we langs een maisveld en dat zag er wel echt leuk uit! Het was hier zo mooi. Een uitgebreid verslag over de plekken waar ik geweest ben komt nog online.

We bezochten dit super mooie kasteel. Dit vind ik altijd zo tof om te zien. Vroeger woonden hier gewoon echt mensen in! Dat is altijd zo gek om te beseffen. Je kon een rondwandeling volgen door het kasteel. Er hingen harnassen en die vind ik echt heel erg tof! We gingen omhoog met de kabelbaan en wandelden uiteindelijk lekker terug. Natuurlijk mocht een lekker ijsje niet ontbreken.

Ik ging aan de slag met iets wat ik nu al duizend keer op pinterest had gezien. Een gevulde meloen. Wat was het lekker zeg! Het frisse van de meloen met de yoghurt. Het liefst had ik er nog wat aardbeien op gedaan of ander fruit maar dit was echt al heel erg lekker. Ook een heel leuk idee voor op een bbq of ander feestje!

We gingen kajakken. Het verhaal over dit avontuur kun je hier teruglezen. Ik vond het echt super leuk om te doen! Ik voelde me echt avontuurlijk, haha.

Toen ik terug kwam ging ik weer lekker aan de slag met sporten. Vrijdag liep ik weer een rondje hard en zondag volgde ik mijn eerste lesje power yoga. Dat was pittiger dan ik dacht! Je moet echt veel kracht hebben, vooral in je armen. Toen ze mijn been omhoog trok in de juiste positie moest ik van binnen wel even gillen. Daarna moesten we een handstand proberen maar dat was voor mij toch net een stapje te ver. Wel heel leuk om eens te proberen en misschien ga ik volgende week wel weer!

Gister heb ik vooral uitgerust. Het is best wel even schakelen na zo’n weekje samen te zijn. Nu zit ik weer alleen in mijn studio. Ik las lekker in mijn boek en zag Despicable me 2. Vandaag en morgen ga ik lekker oppassen en verder probeer ik leuke dingen in te plannen om zo goed mogelijk van mijn vakantie te genieten.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Donna
  25 juli 2017 at 10:53

  Dat kasteel lijkt wel op Zweinstein! Prachtig foto’s!

 • Reply
  Mylou
  25 juli 2017 at 21:35

  Zwemmen is ook gewoon zó fijn, ik baal dat baantjeszwemmen hier zo duur is :(.

 • Reply
  Elana
  25 juli 2017 at 22:09

  Wat een leuke foto’s! Zwemmen is inderdaad heerlijk, vooral als je zo’n zwembad lekker dichtbij hebt haha

 • Reply
  Anna Maria
  26 juli 2017 at 15:35

  Wat een mooie foto’s, oh ik heb zo lang niet meer gezwommen! Als ik nu zo het zwembad zie mis ik dat stiekem wel. Maar het zal nog wel een paar maanden gaan duren voor ik in een badpak verschijn aan de waterkant.

Leave a Reply

Menu Title