Happy moments #98

Happy Sunday! Jullie hebben nog een aantal foto´s van Gent van me tegoed dus die zullen in deze happy moments #98 zeker voorbij komen. Ook genoot ik van mijn eerste echte weekje vakantie en bakte ik een vegan bananenbrood. Of die ook gelukt is lees je terug in deze nieuwe happy moments. 

Hoe mooi zijn deze zonnebloemen! Ik wilde ze stiekem gewoon mee naar huis nemen want dan haal je voor mij gevoel echt de zon in huis. Ik vind ze zo ontzettend mooi! Ook kreeg ik er meteen een vakantiegevoel van, lekker Frans en lekker zomers.

We lunchten met een ‘kaasplankje’. Hier word je als vegetariër echt dol gelukkig van, not. Gelukkig was de tabouleh salade wel lekker en ging het vooral om de gezelligheid. Ik en mijn moeder hebben lekker bijgekletst in het zonnetje en daar draait het natuurlijk allemaal om.

Hoe leuk is deze citroenplant! Stiekem wil ik hem echt heeeel graag hebben. Niet dat ik daar ruimte voor heb, maar het staat zo tof. Ik ben nu echt fan van alles wat geel is in huis net zoals de zonnebloemen.

Ik wilde al heel lang naar de Smalle Haven, een soort gourmet hal in Eindhoven. Afgelopen week was het dan eindelijk zo ver! Een vriendin van mij was er de dag van te voren geweest en die vertelde me dat ik echt de pizza moest proberen. Ik ging voor de pizza met truffel en champignons. Het was zoooo lekker! Ze hebben er nog veel meer leuke kraampjes waar ik nog van alles wil proeven dus ik denk dat ik er van de zomer nog wel een paar keer te vinden ben.

Afgelopen week was ook wel een beetje spannend. Ik reisde af naar Amsterdam omdat ik een waxbeurt had gewonnen bij The wax bar! Ik liet mijn benen waxen en gelukkig viel de pijn echt reuze mee en ben ik super blij met het resultaat. Het is zo lekker glad! Nu twijfel ik heel erg of ik mijn benen vaker wil laten waxen, het is prijzig maar je krijgt wel een heel mooi resultaat. Het gevoel van die warme wax was echt een unieke ervaring, haha.

Amsterdam was niet echt in de buurt dus die avond plofte ik lekker op de bank met Mannenharten 2. Ik ben normaal niet zo van de Nederlandse films, maar hier kan ik dan toch wel om lachen. Lekker iets simpels op en ontspannen maar. Soms hebben we gewoon een lekkere chill avond nodig.

Ik besloot om een grote schoonmaak te houden. Poeh dat heb ik geweten. Ik ben echt lang bezig geweest maar het is nu wel heerlijk schoon en opgeruimd. Iedere keer als ik thuiskom ben ik weer blij dat alles zo schoon is. Dan kom je ook echt fijn thuis, in plaats van dat het een zooitje is. Geeft lekker veel rust.

Mijn blog heeft even op een lager pitje gestaan maar nu zit ik weer bomvol inspiratie! Hier was ik bezig met het recept van een vegan bananenbrood. Deze komt deze week online en hij is echt heel lekker geworden! Ook kwam mijn bikini binnen voor een hele leuke samenwerking dus ik ben echt heel blij dat ik het bloggen weer heb opgepakt. Dan heb ik het opeens echt weer gemist, het geeft me zo veel energie!

Ik was weer lekker in het zwembad te vinden om baantjes te zwemmen. Deze week zit ik echt weer in de zwemfase. Zo lekker om na een lange dag in het zwembad te plonsen en alle spieren te ontspannen. Er is ook een heel lekker bubbelbad naast dus daar mag je dan wel van genieten als je je hebt uitgesloofd.

Yay happy me! Lekker wandelen in de natuur en buiten zijn maakt me ontzettend gelukkig!

Komende week ga ik lekker van mijn vakantie genieten en proberen tot rust te komen. Ik ben zo streng voor mezelf en dat is helemaal niet nodig. Ik ben prachtig net als jullie, vergeet dat niet!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sandra
  16 juli 2017 at 12:11

  Die pizza ziet er écht heel lekker uit! Ik wil ook! Wat leuk trouwens dat je een wax beurt had gewonnen. Super dat de pijn meeviel en dat het goed is bevallen. Ik heb altijd zo’n typisch pijnlijk idee voor me hiervan, haha!
  Fijne week deze week en wees inderdaad niet te streng voor jezelf!

 • Reply
  Anne - Ditisanne.nl
  16 juli 2017 at 13:14

  Klinkt leuk allemaal! Ben benieuwd naar je bananenbrood recept want wil dat echt eens leren maken! ?

 • Reply
  Merel
  17 juli 2017 at 13:21

  Zwemmen is echt heerlijk he! Dat doe ik tegenwoordig te weinig helaas. Terwijl je je er zo goed door kunt voelen! Wat ziet jou zwembad er trouwens mooi uit met al dat glas!

  • Reply
   admin
   17 juli 2017 at 16:58

   Ja het is heerlijk om na zo´n lange dag nog lekker in het water te plonsen. Kan er dan zo van genieten.

Leave a Reply

Menu Title