Happy moments #97

Happy Sunday allemaal. Mijn vakantie is nu officieel begonnen en ik heb mijn minor gehaald! Daar moest ik natuurlijk even een vreugdedansje voor doen. Ook heb ik stage afgerond dus kan ik zonder zorgen van het zonnetje gaan genieten. Dat heb ik ook zeker gedaan dus kijk mee naar happy moments #97!

Vorige week begon het zomerse gevoel al met een super gezellige familie barbecue. Een van de recepten kun je hier al vinden! Toen iedereen weg was heb ik nog even mijn slag geslagen met de marshmallows. Man wat is dat toch lekker!

De volgende ochtend startte ik met een lekker rondje hardlopen. Eindelijk liep ik weer een langer stuk achter elkaar. Die rust heeft toch een beetje geholpen. Stiekem ben ik nog steeds verliefd op mijn nieuwe hardloopschoenen, ze zijn nog zo mooi!

Afgelopen maandag woonde ik al weer drie maanden op mezelf. Aan de ene kant klinkt het heel lang en aan de andere kant nog helemaal niet. Ik heb er niet echt een feestje van gemaakt, gewoon lekker een rustig avondje en genieten van mijn mooie huisje.

Om mijn hoofd een beetje leeg te maken en om de buurt te verkennen stapte ik op mijn fiets en reed ik richting de bossen. Ik heb geen idee waar ik allemaal geweest ben maar het was wel heel mooi. Super lekker om dan ’s avonds nog even frisse lucht op te snuiven, zeker omdat het net geregend had. Dan ruikt alles weer helemaal fris!

Ik ging twee dagen achter elkaar naar zumba en wat voelde dat lekker! Soms was de motivatie ver te zoeken maar nu was het zo fijn om al die stress van de deadlines er even uit te dansen.

Steeds word ik verrast met de ene mooie lucht naar de ander. Hier word ik echt zo gelukkig van!

Ik bakte deze heerlijke bananencake voor mijn afscheid op stage. Het was mega simpel: een cakemix van de Lidl en ik heb er een banaan doorheen geprakt. Hoppa in mijn ovenschaal en dan had ik dit! Ik had maar een half pak gebruikt anders paste het niet, maar het was super goed gelukt. Alle kinderen hadden het opgegeten en stiekem gingen ze me wel missen. Nu ben ik heel blij dat ik vakantie heb en dat ik alles rustig heb kunnen afronden.

Mijn broertje slaagde voor zijn rijbewijs en dat moest natuurlijk gevierd worden. Ik ging samen met hem op het terras zitten en de avond sloten we af met een heerlijk ijsje! Dan is de zomer echt begonnen.

Vrijdag ging ik naar het foodtruck festival TREK in Den Bosch met een vriendin. Ik kreeg zo’n honger toen ik al die kraampjes bij elkaar zag staan. Het aller moeilijkste was om iets uit te kiezen. Uiteindelijk at ik een veel te duur maar wel lekker ijsje en deelden we nacho’s. Super geslaagd en de sfeer heeft dan echt iets gezelligs.

’s Avonds kwam een andere vriendin eten en daarna zijn we in het park gaan chillen. Zo zie je maar weer dat je helemaal niet zo veel geld hoeft te hebben om plezier te maken.

Vandaag ben ik naar Gent geweest met mijn moeder. Kei leuk om samen een andere stad te ontdekken. De foto’s daarvan zal je kunnen zien in de volgende happy moments. Zondag (voor jullie vandaag) moet ik werken en ga ik daarna lekker uit eten. Komende week ga ik lekker van de vakantie genieten!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Donna
  9 juli 2017 at 11:23

  Oh, die cake zag er lekker uit! Wat slim ook dat je gewoon banaan gebruikt. Volgens mij kun je zo makkelijk al die basis mixen gewoon zelf aanpassen. Moet ik ook een keer proberen!

 • Reply
  Kaylin
  9 juli 2017 at 22:07

  Jaaaa Gent! Hopelijk heb je genoten van deze mooie stad. Fijne week gewenst!

 • Reply
  Saskia
  14 juli 2017 at 16:16

  Super fijn dat alles nu afgerond is en je lekker kunt gaan genieten van je vakantie. Ik ben nu al benieuwd naar de foto’s van Gent!

Leave a Reply

Menu Title