Happy moments #96

Good morning everybody! Zo de deadlines zijn behaald, nog een weekje stage en dan kan mijn vakantie echt beginnen. Dit jaar was het aan onze beurt om de familie barbecue te organiseren, dus daar ben ik met mijn moeder lekker mee aan de slag gegaan. Ik heb allemaal nieuwe recepten die ik nu kan gaan uitwerken. Maar eerst happy moments #96!

Even wat rekken en stretchen in de ochtend in de hoop om wat flexibeler te worden. Voor een lange yogasessie heb ik nog steeds het geduld niet, maar ik vind het wel lekker om wat te stretchen. Toch een lekker begin van de dag.

Ik nam wat receptenkaartjes mee van de Albert Heijn. Deze tofu sandwich lijkt me super lekker, maar ik wil hem dan met tempeh maken. Net iets anders maar wel een heel leuk idee! Allemaal inspiratie voor als ik vakantie heb. Dan wil ik echt aan de slag gaan met nieuwe dingen.

Ik verwende mezelf op verse broodjes van de Lidl. Zo lekker om dan de dag te beginnen en fijn dat het gewoon kan. Het kost echt helemaal niets dus ik heb echt genoten op mijn vensterbank. Ook mijn nieuwe sloffen zitten echt heerlijk, zo zacht!

Kaarsjes aan en lekker een serietje kijken. Stage was behoorlijk pittig vanwege de verschillende vervangsters. De kinderen vinden dat heel moeilijk dus was ik behoorlijk gesloopt toen ik thuis kwam. Heerlijk om dan mijn bed in te kruipen en te ontspannen met wat kaarsjes aan.

Ik werd verrast met deze prachtige lucht toen ik uit mijn raam keek. Het is zo’n fijne plek en dan ben ik echt weer dankbaar dat ik op mezelf ben gaan wonen. Het was niet altijd gemakkelijk maar dan kan ik echt intens genieten.

Met lege handen ging ik weg en met een dikke boekentas vol kwam ik weer thuis. Ik heb mijn vakantieboeken ingeslagen en ik probeer het weer op te pakken. Als ik lees kan ik gewoon echt ontspannen. Youtube kijken voordat ik naar bed ga is toch niet helemaal de juiste oplossing, haha.

Deze ijsjes zijn zo ontzettend leuk geworden! Ze zijn niet van mijn klas maar ik vind ze zo leuk! Het staat echt heel vrolijk op de gang. Komende week heb ik mijn laatste stagedagen en daarna heb ik echt vakantie. De deadlines voor mijn minor heb ik gehaald dus dat is nog heel eventjes afwachten.

Dit was zooo goed gelukt! Rijst met rode linzen en dan als saus aubergine, champignons, tomaat, paprika feta en basilicum. Oh ik voelde me echt even een keukenprinses. De volgende dag at ik het lekker met pasta!

Let’s go! Ik ging naar een vriendin toe in Den Bosch. Ze is net verhuisd dus moest ik natuurlijk gezellig langskomen. We aten samen en het was super gezellig om weer even bij te kletsen. Het kan soms best eenzaam zijn hier op mezelf dus samen eten is dan zo fijn!

Om te ontsnappen aan alle drukte van afgelopen week ging ik lekker wandelen in het bos vlakbij mijn huis. In de natuur kom ik dan echt even tot rust. Het had net geregend dus het rook echt zo lekker in het bos. Helemaal fris en puur.

Samen met mijn moeder ging ik naar de markt. Wat was het daar goedkoop! Ik ga er vaker mijn groente scoren want ik was gewoon de helft minder kwijt. Dit jaar was het onze beurt om de familie barbecue te organiseren dus gingen we lekker aan de slag in de keuken. Ik heb er weer nieuwe recepten bij die binnenkort online komen. Het was ontzettend gezellig en ik heb me als vegetariër echt vol kunnen eten aan al het lekkers. Er waren zelfs portobello’s en natuurlijk mijn moeders focaccia! Dat is echt mijn favoriet.

Nu nog eventjes doorzetten met stage. Op dinsdag ga ik kennismaken met mijn nieuwe klas dus daar heb ik erg veel zin in! Dit weekend staan er allemaal gezellige dingen gepland met vriendinnen dus ik ga me zeker niet vervelen. Het is nu echt bijna vakantie.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  evelien
  3 juli 2017 at 09:12

  Wat een fijne momentjes, bezoekjes aan de markt zijn zo fijn he! Vind dat zelf ook erg leuk.
  En wat leuk dat je een vriendinnetje in den Bosch ging bezoeken. <3
  Liefs,
  Evelien

 • Reply
  Donna
  3 juli 2017 at 10:41

  Ohhhh die ijsjes! Echt een leuk en makkelijk knutselproject!

 • Reply
  Sandra
  3 juli 2017 at 12:27

  Wat fijn dat je bijna vakantie hebt! Succes deze laatste week. :) Dat rijst gerecht ziet er echt super lekker uit trouwens! Die ingrediënten allemaal bij elkaar lijkt mij echt top. Ga het ook eens maken!

Leave a Reply

Menu Title