Happy moments #95

Goedemorgen allemaal! Ik ben rustig aan het wakker worden nu ik dit type. Mijn eitje is aan het koken, dus ga ik vertellen over mijn geluksmomentjes van afgelopen week. Zo had ik een projectafsluiting op stage, maakte ik zelf falafel en ging ik picknicken in het park! Kijk mee naar mijn happy moments #95.

Ik moest in het weekend een hele hoop werken en ’s avonds ging ik oppassen bij mensen waar ik al heel lang kom. De zon ging onder en er was zo’n mooie lucht vanuit de tuin. Toen ik de kinderen naar bed had gebracht heb ik de hele avond gestudeerd. Niet echt leuk, maar ik kon gelukkig wel heel veel progressie maken. De deadline ligt voor mij op vrijdag, dus dat word nog even bikkelen deze week.

Home made falafel! Dit receptje komt morgen online en wat was het weer lekker. Nu ik op mezelf woon maak ik het bijna iedere week en blijf ik ermee variëren. Het is zo ontzettend lekker.

Op stage hadden we de afsluiting van het project stad. Iedereen had een deel van de stad gemaakt en dit was verzameld in de aula. Je kon echt door de stad heen lopen. Ze hadden zelfs straatbordjes gemaakt en een vliegveld. Het was zo mooi om alles samen te zien komen. Ik was echt trots op ze!

Even wat inspirerende woorden op de zondagochtend.

Ik had nog wat tijd over voordat de groepsles begon, dus besloot ik om een rustmomentje in te plannen bij het sportcentrum. Ik bestelde de aller lekkerste Griekse yoghurt en ik las lekker in de Happinez. Daar word ik zo zen van! Eventjes tot rust komen en daarna was zumba echt heerlijk. Ik had een plekje bemachtigd voor de ventilator, dus ik kon heerlijk een uurtje dansen in de wind!

Met deze hitte gooide ik iedere ochtend mijn ramen wijd open. Dat is zo lekker verfrissend. Ook ben ik het mediteren weer aan het oppakken. Steeds maar drie minuutjes, maar dat is voor mij de perfecte tijd om me te kunnen focussen op helemaal niets doen. Daarna word ik zo onrustig. Als ik er nog wat langer mee bezig ben, zal ik jullie wat meer vertellen.

Ook deed ik een lesje yoga, maar ik merk dat ik toch veel last krijg van mijn knie. Jammer, maar toch wel lekker om even wat stretch oefeningen te doen in de ochtend. Dan weet mijn lichaam ook echt dat ik wakker mag worden.

Ik ging met een vriend picknicken in het park. Dat stond vorig jaar al op mijn zomer bucketlist en nu eigenlijk weer. Ik wil eigenlijk nog een uitgebreide lijst maken met al mijn plannen, dus die kun je binnenkort verwachten. We haalden broodjes bij de Apppie en de kruidenboter mocht natuurlijk niet ontbreken. Lekker in het zonnetje liggen en even geen zorgen over school.

’s Avonds probeerde ik een nieuw falafelrecept uit zonder ei. Helaas viel mijn hele bakje met kruiden erin, dus hij was iets te zout. Hoe ik dat voor elkaar kreeg vraag ik me ook af, maar ik heb een deel kunnen redden.

Het was een vrij rustig weekje en dat zal deze week ook zijn. De laatste loodjes zijn nu echt begonnen. Vrijdag dus de deadline voor mijn minor, nog twee weekjes stage en dan kan mijn vakantie ook beginnen. Ik merk dat ik de laatste tijd veel meer moe ben en dat ik er ook wel echt aan toe ben. Het leuke is wel dat ik al bijna drie maanden in mijn nieuwe huisje woon! Geniet van jullie zondag.

Liefs,
Eline

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anna Maria
    25 juni 2017 at 11:42

    Een fijne geluksmomentjes zo te lezen, hopelijk word je knie wel gouw minder vervelend.

Leave a Reply

Menu Title