Happy moments #94

Happy Sunday! Eventjes rustig hier op de blog, want ik had wat problemen achter de schermen. Daarnaast eist school nu zijn tol, dus moest ik prioriteiten stellen. Gelukkig was er ook ruimte voor wat ontspanning en vooral lekker eten! Het weet zat ook nog eens mee dus ik heb de afgelopen twee weken genoeg beleefd. Je leest er alles over in happy moments #94!

Ik wilde gaan hardlopen tot ik werd tegengehouden door de hond. Toch nog even spelen. Hierna ging ik wel lekker op pad en liep ik zo’n 6 kilometer. Ik vind het echt heerlijk om het hardlopen weer op te pakken. Het geeft me zo veel voldoening dat ik niet snap dat ik het zo lang niet gedaan heb.

Ik maakte weer een smoothiebowl. Het gaat echt in fases. De ene keer wil ik alleen maar smoothies en de andere keer heb ik weer liever kwark of crackers. Grappig om te zien hoe dat steeds veranderd.

Ik deed een nieuwe poging tot courgetti. Dit keer was het veel beter gelukt dan de vorige keer. Ook kon ik mijn Spirelli uitproberen en het was echt heel erg goed gelukt. Ik deed er pesto en tomaatjes met basilicum doorheen. Echt een top combinatie die eigenlijk nooit fout kan gaan.

Ik deed iets wat ik eigenlijk best wel spannend vond. Ik ging alleen uit lunchen. De laatste tijd had ik zo´n zin in een açaibowl dus ging ik er eentje halen bij The happiness café. Hier heb ik echt zo van genoten. Buiten scheen het zonnetje en hij was echt heel erg lekker. Echt even een verwenmomentje voor mezelf.

Ik ging met Rosalie naar het concert van Guus Meeuwis! Nu moet ik toegeven dat ik helemaal geen grote Guus fan ben, maar ik kon echt geen nee zeggen tegen een plekje in de golden circle. Wat was het gaaf! De sfeer was echt super goed en het was heel erg tof om eens mee te maken.

Vooral toen het donker werd, kon je alle lampen heel goed zien. Het was een groot feest en ik heb echt enorm genoten!

Mijn hardloopschoenen waren nodig aan vervanging toe. Ik eindigde bij Runners World en liet me daar uitgebreid adviseren. Dat was zo fijn! Ik mocht op verschillende schoenen rennen en er werd echt specifiek advies gegeven. Nu ben ik enorm blij met de schoenen die het geworden zijn. Ze zijn wel heel erg roze, maar daar houd ik stiekem wel van.

Natuurlijk moest ik ze uitgebreid testen en ging ik voor 10 kilometer! Ik moet zeggen dat ik het zwaar had de laatste 3 kilometer. Ik ben die afstand eigenlijk niet meer gewend, maar ik werd wel beloond met dit prachtige uitzicht. Dat geeft me dan wel weer nieuwe energie om door te gaan. Mijn hardloopschoenen liepen echt heel erg lekker en ik heb helemaal geen last gehad van mijn voeten! Daar kan ik zeker nieuwe records mee gaan breken.

Dinsdag ging ik een dagje op pad in Rotterdam. Ik werd rondgeleid en heb alle prachtige plekken gezien. Ik lag heerlijk aan het water te genieten en als afsluiter werd ik verrast bij Baker’s Dough, de cookie dough bar van Rotterdam. Hier komt binnenkort iets over online dus ik ga nog niet te veel verklappen!

Het was echt een heerlijke dag en ik heb Rotterdam weer een beetje meer ontdekt. Wat is het toch een heerlijke stad. Lekker langs het water wandelen, een fantastische lunch en vooral goede gesprekken. Ik ging met een big smile op mijn gezicht weer naar huis.

Ik sprak af met een vriendin van vroeger. Ik denk dat ik haar wel twee jaar niet gezien had en het was zo ontzettend gezellig. Vroeger hebben we samen op schaatsen gezeten, dus we hadden genoeg bij te kletsen. Dit deden we gedeeltelijk onder het genot van vers gemaakte ijsthee bij Street Food, echt een aanrader!

Daarna gingen we lekker uit eten bij Zoet & Zout. Ik had de zalmquiche met broccoli. Wat was die lekker zeg! We aten buiten, de sfeer was goed en het eten was mega lekker. Ik heb echt genoten van die avond en kijk er met een fijne gedachte op terug. Soms hoef je elkaar niet zo veel te zien, maar weet je toch dat het goed zit.

De deadlines komen nu wel echt steeds dichterbij en ik heb het hele weekend moeten werken. De problemen rondom mijn blog zijn nu als het goed is opgelost, dus ik kan weer aan de slag! Het is som wel lastig om die combinatie te vinden, want het is zo druk! Maar nog iets meer dan twee weekjes en dan kan ik eindelijk gaan genieten van mijn welverdiende rust. Fijne zondag.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anna Maria
    18 juni 2017 at 12:41

    Ik krijg honger van jouw blogje!!! Dan te bedenken dat ik net gegeten had ;)

Leave a Reply

Menu Title