Happy moments #93

Happy Sunday! We kunnen weer lekker genieten van een extra dagje vrij. Hopelijk zit het weer een beetje mee, maar we mogen zeker niet klagen. Wat was het afgelopen weer heerlijk! Ik heb dan ook een volle happy moments #93 voor jullie. Ik ging eten in het park, pakte het sporten echt weer op en gaf een hele leuke les op stage.

Ik maakte na het werken een heerlijke pastasalade. Eigenlijk had ik met dit mooie weer niet zo veel zin om alleen te zitten, dus besloot ik om naar het park te gaan. Iemand had een gitaar meegenomen en ik zat lekker op mijn handdoekje. Ik bedacht me dat het best slim is om een soort picknickkleed aan te schaffen. Zo kan ik lekker chillen en heb ik genoeg ruimte voor alles. Dit was zo fijn! Ik was alleen, maar toch ook weer niet.

Even een mooi hoekje die ik ontdekte voordat ik naar het werk ging. Het licht was er zo mooi. Helaas was het licht op de terugweg al weer weg en kon ik geen selfie sessie houden.

Ik heb de salades met dit warme weer echt herontdekt. Dit keer maakte ik er eentje met aardappeltjes. Maar ik heb nu ook kidneybonen ingeslagen en een heleboel sla en quinoa. Het gaat helemaal goedkomen!

Nog meer mooie plekjes bij mij in de straat. Hier word ik dus zo gelukkig van. Er zit zo veel moois in de omgeving, je moet het alleen maar ontdekken.

Ik voelde me een beetje opgesloten binnen, dus ik besloot om mijn laptop en studieboeken te verplaatsen naar het park. Daar staan een aantal picknickbankjes in de schaduw waar ik super lekker heb gezeten. Doordat ik er geen internet had, werkte ik ook echt productief. Geen afleidingen van social media en een lekker briesje.

Na zo’n lange hete dag besloot ik om nog even lekker baantjes te gaan zwemmen. Meer mensen hadden dat idee, dus het was behoorlijk druk. Maar ik heb toch heerlijk gezwommen. Ik voelde me zo goed toen ik terug op de fiets zat. Dat gevoel is echt heerlijk!

Deze kwam ik tegen in de Happinez en wilde ik heel graag met jullie delen!

Afgelopen week heb ik het sporten echt weer opgepakt. Ik  ging lekker hardlopen. Nu ik verhuisd ben moet ik weer nieuwe rondjes ontdekken, maar dat is eigenlijk heel leuk. Al werd het een iets groter rondje, omdat ik de verkeerde afslag had genomen.

Hierdoor ontdekte ik wel dit mooie plaatje. De zon ging langzaam onder en ik had er uiteindelijk 6.5 kilometer opzitten. Het voelt zo fijn om weer te sporten. Ik heb het echt gemist en het is nu niet meer moeten, maar vooral willen. Ik wil weer sporten omdat ik er zo’n fijn gevoel van krijg. Dat is het aller belangrijkste!

Ik was vrolijk en trok weer eens een jurkje aan! Misschien moet ik mijn spiegel maar eens schoonmaken, haha.

Ik gaf een hele leuke les over emoties. De kinderen moesten tekenen hoe ze zich voelden en daar kwamen echt hele gave portretten uit. De volgende keer gaan we andere emoties behandelen. Het is zo leuk om te zien dat ze dan echt naar zichzelf gaan kijken. Ik had ook een spiegel meegenomen en je zag ze allemaal zo gefascineerd kijken, echt super leuk!

Ik had een hele gezellige barbecue met de collega’s van het werk en haar huisgenoten. Voor mij hadden ze speciaal falafel en zalm gehaald. Ik had echt genoten! Ook had ze een super lekkere mix gemaakt uit deze gave Tiger tap. Nu wil ik er stiekem ook zo een, al heb ik geen idee waar ik hem zou moeten laten.

Mijn weekend essentials. Ik haalde eindelijk eens verse broodjes voor mezelf bij de Lidl. Voordat ik verhuisde zei ik steeds tegen mezelf dat ik dat zou gaan doen in het weekend. Ik had het nog steeds nooit gedaan, maar nu kwam het er eindelijk van. Wat was dat fijn! De broodjes kosten echt helemaal niks bij de Lidl, maar ze zijn er zo lekker! Dit ga ik echt vaker doen.

Even de voetjes uit het raam na een hele lange werkdag. Het was echt mega druk, maar gelukkig bevalt het werk bij de Flying Tiger heel erg goed. Wel word ik er af en toe mega hebberig van. De collega’s zijn heel erg leuk en het geeft me wat meer financiële vrijheid.

Nu is het een lekker lang weekend. Vanochtend heb ik mijn snelste 5 km ever gelopen! Onderweg heb ik super leuke foto’s gemaakt, dus die komen heel binnenkort online. Maandag moet ik even werken, maar dinsdag ga ik lekker naar Rotterdam toe! Heel misschien dat ik naar het strand ga in Scheveningen. Mijn plannen staan nog niet helemaal vast vanwege de drukte van school. Wel ga ik lekker genieten van deze dagen vrij!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Saskia
  7 juni 2017 at 18:01

  Wat zijn de broodjes van de Lidl lekekr he? Ik kan ze ook nooit laten liggen als ik héééél toevallig net moet gaan lunchen na de boodschappen (dat plan ik ook verder nooit zo hoor…). Fijn dat het zo goed bevalt bij de Flying Tiger, kan me niet voorstellen hoe je het doet om alles gewoon netjes te laten liggen en niet je portemonnee te trekken bij alle leuke hebbedingetjes.

  • Reply
   admin
   7 juni 2017 at 20:49

   Ja ze zijn zo lekker! Ik ga ze echt vaker meenemen, want ik kan ze niet meer laten liggen.

Leave a Reply

Menu Title