Happy moments #91

Sweet Sunday! Ik zit heerlijk in mijn bedje met mijn raam open te luisteren naar de vogeltjes die fluiten. Afgelopen week was een drukke en chaotische week, maar ik heb wel een heerlijke dag in Rotterdam achter de rug. Kijk mee naar mijn geluksmomentjes in happy moments #91!

Met Moederdag ging ik lekker een dagje ontspannen op het strand met mij moeder en mijn oma. Het verslagje kun je hier lezen. Het was een heerlijke dag waar ik echt weer tot rust kwam.

Maandag had ik een vergadering op het werk en daarna gingen we met zijn allen gezellig uit eten bij Happy Italy. Dit is echt mijn all time favoriet. Ik kreeg hem niet op, maar zo kon ik er de volgende dag nog een keertje van genieten!

Ik pakte het zwemmen weer op. Vorig jaar heb ik dat veel gedaan en toen ik in het water lag merkte ik dat ik het echt gemist had. Ik voelde me weer helemaal vrij in het water. Dit ga ik echt vaker doen!

Dinsdag en woensdag paste ik op en genoot ik lekker van het zonnetje. Ik kon voor het eerst weer een korte broek aan! Dat soort dagen zijn zo fijn, want de zomer komt er nu echt aan.

Ik sliep bij mijn ouders thuis en in de ochtend kon ik lekker ontbijten in het zonnetje. Dat voelt zo fijn! Die eerste zonnestralen op mijn gezicht met mijn bakje kwark. Daar wordt ik zo gelukkig van.

Ik ging een dagje naar Rotterdam toe voor een van mijn lievelingspersonen in Rotterdam, Yasmin!

Ik wachtte heerlijk in het zonnetje die begon te schijnen. Zon doet me zo veel goeds! Het liefst stap ik in het vliegtuig naar een warm land om te genieten van de zon en mijn voeten in het zand aan de zee.

We gingen lunchen bij Sajoer, een fantastische plek waar je heerlijke sapjes kunt bestellen en deze bowls. Ik ging voor de Acai bowl en Yasmin voor de mango smoothie bowl. We hebben er eigenlijk de hele middag gezeten, haha. We praatte over onze doelen, eten en vooral de passies die we delen. Ik ging echt met een fantastisch gevoel naar huis. Het voelde zo fijn om met iemand te spreken met dezelfde mindset. Ze heeft me een heleboel nieuwe inzichten gegeven, zowel persoonlijk als met mijn blog. Ik zit weer helemaal bomvol nieuwe inspiratie en energie!

Ik las in de trein terug het boek Wild Cards. Echt een super tof boek en ik ben echt blij dat ik het lezen weer een beetje heb opgepakt. Normaal zou ik op mijn telefoon zitten, maar dit is zo veel beter. Echt even een rust momentje en connecten met mezelf. Ik merkte dat ik helemaal vol positieve energie zat. Dat voelde zo goed! Nu nog proberen vast te houden.

Dit is echt zo’n speciaal plekje. Ik rijd altijd over deze weg als ik naar mijn oma ga. Vroeger zag ik dan de brug en als ik geluk had reed er dan een trein overheen. Dat vond ik dan zo magisch, want waar zou die toch naar toe gaan? Nu zat ik zelf in die trein en zag ik een andere trein langsrijden. Dat vond ik toch wel bijzonder.

Ik heb net een fantastische vegan smoothiebowl gemaakt met rood fruit en banaan. Ik probeer echt weer even terug te gaan naar een gezonde basis, want mijn relatie met eten op het moment is niet echt top. Gisteren had ik een mooie gedachte. Ik wil alle dingen doen vanuit liefde voor mezelf. Dus eten met liefde voor mezelf en mijn lichaam, keuzes maken vanuit liefde en alleen de dingen doen die ik wil doen vanuit liefde voor mezelf. Deze gedachte geeft me heel veel positieve energie!

Zometeen ga ik naar huis en vanmiddag moet ik even werken. Hopelijk kan ik zo nog even wandelen en van het zonnetje genieten. Fijne zondag!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ayla
  21 mei 2017 at 11:33

  Wat een bericht vol positieve energie, heerlijk om te lezen! Fijn dat je zo’n goede ‘meeting’ had, er zijn weinig dingen zo fijn als afspreken met iemand en je dan nog beter voelen als het afgelopen is.

 • Reply
  Benthe
  21 mei 2017 at 21:47

  Wat een boel fijne momentjes ?! Die gedachte over ‘uit liefde voor jezelf’ is inderdaad heel sterk! Ik zit in hetzelfde schuitje dat ik weer iets gezonder wil gaan doen, dus jouw gedachte daarover ga ik ook zeker onthouden ?.

Leave a Reply

Menu Title