Happy moments #90

Goedemorgen allemaal, fijne Moederdag! Vanwege alle drukte en hectiek kwam er vorige week geen weekverslagje online, maar dat halen we vandaag lekker in! Ik heb lekker veel in de keuken gestaan en ging vooral naar buiten zodra het mooi weer was. Kijk mee naar de nieuwe happy moments #90!

Oh ik houd zo van uitgebreide ontbijtjes! Het maakt me meteen blij in de ochtend. Dit keer een lekker gebakken eitje en wat tomaat met basilicum en Italiaanse kruiden. Zo kon ik eindelijk gebruik maken van mijn broodrooster.

Mijn broertje is echt super lief. Als cadeau voor mijn nieuwe huis gaf hij me deze knuffelbeer. De linker had ik al eerder gekregen van een lieve vriendin en de rechter behoort nu ook tot mijn berenfamilie, haha. Ze zijn behoorlijk groot en de ene neem ik binnenkort mee naar mijn huisje. No shame!

Ik maakte deze heerlijke vegan smoothie bowl als ontbijt. Hier word ik zo blij van!

Ik ontdekte dat spinazie echt super lekker is door de salade, dus maakte ik de laatste tijd lekker veel salades als ik thuis lunchte. Gezond, maar ook nog eens super lekker.

Ik kwam dit super leuke kleed tegen bij de Sissy-Boy toen ik daar ging studeren. Ik ben nog op zoek naar een mooi kleed en deze vind ik zo ontzettend tof! Misschien ga ik binnenkort wel terug om hem te kopen.

Toen ik thuis kwam stond de blauwe regen mooi in bloei. Deze vind ik zo ontzettend mooi! Het doet me altijd denken aan de zomer.

Lekker een avondje op de bank. Ik at rijst met broccoli, gemarineerde tofu en witte bonen. Het was best wel lekker en ondertussen keek ik een aflevering van Floortje naar het einde van de wereld terug. Altijd weer bijzonder om te zien en gezellig om naar te kijken tijdens het eten. Mijn digitale tv ontvanger is eindelijk binnen, dus binnenkort kan ik mijn tv aan gaan sluiten! Al moet ik zeggen, dat ik de tv eigenlijk niet mis.

Ik besloot om mezelf te trakteren op een mooi cadeautje. De laatste tijd was niet altijd gemakkelijk. Ik liet het mooi inpakken, want zo voelt het echt als een cadeautje. Bij de Sissy-Boy pakken ze het zo ontzettend mooi in! Dat vind ik echt knap, haha. Ik werd er helemaal blij van toen ik het mocht uitpakken.

Ik kocht deze mooie diepe borden. Je kunt ze gebruiken voor soep, pasta en natuurlijk yoghurt bowls! Ik ben er echt super blij mee en ik had nog geen diepe borden. De rest van het servies was ook zo ontzettend mooi! Misschien koop ik over een tijdje nog wel een cadeautje voor mezelf. Van mooi servies kan ik echt genieten!

Toen ik uit het raam keek, werd ik verrast met dit prachtige plaatje.

Ik probeer lekker vaak naar buiten te gaan, of het nu regent of niet. Laatst heb ik lekker buiten gewandeld met mijn paraplu. Dat getik van de regen op je paraplu heeft soms toch iets magisch. Ik merk dat ik echt rust vind als ik lekker naar buiten ga, dus dan ga ik de regen me niet laten tegenhouden. Daarna lekker mijn pyjama aan.

Ik ging gezellig bijkletsen bij een vriendin die net hoorde dat ze haar sleutel zou krijgen voor haar nieuwe huis en dat ze haar belangrijke toets had gehaald. Dat betekende een feestje tijdens de lunch. We hadden kaneelbroodjes, eiersalade, poffertjes, chocolade en nog veel meer. Niet de gezondste lunch, maar het was zooo lekker!

Ik plukte fluitenkruid en dat staat nu heel mooi in mijn huisje. Daar moest ik natuurlijk mee op de foto.

Vandaag is het Moederdag en ik ga zo lekker ontbijten met mama en mijn broertje. Daarna ga ik met mama en oma naar het strand toe! Oh ik kan echt niet wachten tot ik het geruis van de zee weer kan horen. Dat heb ik zo ontzettend gemist. Ik voel me nu echt een blij kind dat naar de Efteling mag. Fijne zondag allemaal!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Menu Title