Happy moments #9

Deze week mocht ik eindelijk mijn propedeuse in ontvangst nemen, had ik mijn eerste meeting en had ik een hoop filmavonden. Een bijzondere week, die ik voorlopig niet ga vergeten.  Kijken jullie mee naar wat ik afgelopen week heb uitgespookt?

20151011_204815Ik, mijn moeder en mijn broertje hielden gezellig een filmavond. We hebben hem niet afgekeken, maar misschien dat we dit nog een andere keer inhalen. Het is wel heel fijn om eens in de zoveel tijd even gezellig bij elkaar te zitten. We hebben het allemaal zo druk, dat we elkaar soms alleen maar tijdens het eten zien.
20151013_151300 Ik had echt een super leuke les gegeven op stage (ik vond het in ieder geval leuk). Ze moesten na aanleiding van een verhaal, een eigen eiland maken. Zo mooi om te zien waar ze dan allemaal mee komen. Dit is fast food eiland, want er is een KFC, Mac en een Burger King. Ze hadden er in ieder geval plezier in, net als ik. 20151013_203738Ik kreeg een super gaaf cadeau van mijn vader en een heel lief cadeau van mijn moeder. Ik mocht mijn propedeuse in ontvangst nemen en ik slaagde die week daarvoor ook nog voor mijn rijbewijs. Het was echt even een feestweek en dat mocht gevierd worden. Mijn ouders zijn zo lief!20151013_204236 Het is niet de meest charmante foto, maar de cake was wel heel erg lekker. Deze aten we na de propedeuse uitreiking waar ik eindelijk mijn P mocht ophalen. Ik kreeg hele mooie bloemen en ik zag waar ik het afgelopen jaar kei hard naar toe had gewerkt. De toespraak was zoals altijd erg lang, maar ik ging als een trots mens naar buiten. Het was trouwens kruidcake en die mijn moeder maakt is echt de aller beste!20151016_135111Ik heb een lichte verslaving gekregen aan waterverf. We kregen op school een opdracht over ogen, want dat is het thema van de Big Draw. Dit zijn de ogen die ik na een uur werken, gemaakt heb. Ik wil echt zo graag meer waterverven. Ik moet alleen ergens van dat dikke papier vandaan toveren. Het is zo mooi om al die kleuren te mengen en er prachtige dingen ontstaan!20151016_234831Een vriendin bleef slapen en we gingen gezellig magic mike xxl kijken. Het was echt een ontzettend leuke avond en we hadden het een beetje laat gemaakt. De volgende dag was het een beetje lastig om op te staan, maar er stond iets heel leuks op de planning!20151017_133614Chantal had namelijk op instagram gevraagd of mensen het leuk vonden om in Eindhoven af te spreken en naar het Van Abbemuseum te gaan, haar lievelingsmuseum. Laat ik nu ook in Eindhoven wonen en het ontzettend leuk vond om een keer naar zo’n meeting te gaan. Ik was al een keer in het museum geweest, maar het is echt zo tof. Binnenkort verschijnt er een uitgebreide post over, maar het was echt super gezellig! 20151017_153936Hoe leuk is dit! Chantal  had voor ieder van ons een super mooi portret gemaakt. Ik ben er echt zo blij mee en hoe leuk is die!! Het was een hele geslaagde middag gen ik heb genoten van mijn lekkere chocomel. Ik was helemaal kapot toen ik thuis kwam, want de nacht daarvoor was een beetje druk. Toch vond ik het heel leuk om een keertje andere bloggers en meiden te ontmoeten. Een totaal andere omgeving dan normaal, maar wel heel gezellig. Binnenkort meer!

20151017_154145Ik zie dus echt overal van deze mega cute cactussen. Ik wil ze ook hebben! Deze kon ik helaas niet meenemen, want hij stond in een winkel. In de herfstvakantie ga ik op zoek naar mijn eigen perfecte cactusjes. Gelukkig kan ik nu met de auto overal heen, dus het moet me vast wel gaan lukken.

Vandaag (zondag) ga ik hardlopen en uitrusten. In de avond ga ik naar een paar vriendinnen toe en gaan we lekkere hapjes maken. Ik heb er echt zo veel zin in, gezellig met zijn allen koken. Ik moet nog een weekje naar school en donderdag heb ik een halloweenfeest. Ik ben gevraagd om foto’s te maken, dus ik ben ontzettend benieuwd. Natuurlijk ga ik verkleed en ben ik aan het eind van de week kei kapot. Nog heel eventjes en dan is het vakantie. Ik wens jullie nog een hele fijne week of een hele fijne vakantie toe!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Salina
  18 oktober 2015 at 16:29

  Wat leuk om te lezen Eline, gefeliciteerd met je propedeuse!

 • Reply
  Anne
  20 oktober 2015 at 20:53

  Woehoe, wat goed! Gefeliciteerd met je propedeuse én je rijbewijs :-).

 • Reply
  ut
  8 april 2017 at 13:06

  Increible nos parecen en estos tiempos esas ideas a pesar de que todavía la igualdad es asignatura pendiente. Claro que pensando de esa manera, como lo hacía Pilar Primo de Rivera, no me extraña que las mujeres tardemos tanto en conseguir la igualdad, durante años y años se nos metió o se nos intentó meter en la cabeza que eramos inferiores al hombre.

Leave a Reply

Menu Title