Happy moments #89

Goeiemorgen allemaal! Mijn eerste weekje vakantie zit er al op, maar daar heb ik heerlijk van genoten. Het was mijn eerste weekje helemaal ‘alleen’ in mijn huisje en dat beviel eigenlijk heel erg goed. Ik begin steeds meer mijn draai te vinden. Ook ging ik deze week voor het eerst poolen! Mijn ervaringen lees je in deze happy moments #89.

Maandag

Ik deed een hele hoop boodschappen, waaronder soja yoghurt waarmee ik een hele lekkere smoothiebowl maakte. Ik deed er naast de soja yoghurt nog een banaan in en wat aardbeien. Daar overheen nog wat musli dus dat was extra lekker. Het zonnetje scheen even dus heb ik hem opgegeten op mijn vensterbank.

Hoe lief is dit plantje! Ik was eerst bang dat ik hem niet kwijt kon (ik mag niets ophangen) maar ik heb toch een heel leuk plekje gevonden aan mijn deur. Ik vind het echt super leuk staan en zo wordt mijn plantenfamilie steeds een beetje groter.

Dinsdag

Ik ging een dagje naar huis, omdat mijn oma zou komen voor mijn broertjes verjaardag. We aten met zijn allen burrito’s en dit was zooo lekker! Mama had guacamole gehaald en ik mocht de leftovers daarvan mee naar huis nemen. Je kan me echt niet gelukkiger maken, haha. De laatste tijd heb ik de burrito’s echt ontdekt. Oh wat waren deze lekker. Er zat ricotta en spinazie in met wat pijnboompitten. Weer een nieuw receptje ontdekt!

Woensdag

Samen met mijn oppaskindjes bakte ik deze regenboog brownies. De hele keuken en mijn kleding zat naderhand onder het beslag en bloem, maar het was wel ontzettend gezellig. De brownies waren echt mierzoet door de frosting die erop zat. Niet dagelijks aan te raden, haha.

’s Avonds ging ik lekker een uurtje zumba doen. Daarna belande ik in de kantine waar ze echt de aller lekkerste musli serveren. Dit is zoooo lekker. Het is griekse yohurt met musli, honing en chocoladestukjes. De beloning na hard werken!

Donderdag

Koningsdag! Ik had heerlijk uitgeslapen en ben daarna lekker op het terras gaan zitten met een vriend. We haalden poffertjes (dikke aanrader) en daarna ging ik lekker naar huis. Daar kon ik nog meegenieten van de muziek in de stad, maarja het maar een keer Koningsdag. Mijn huisje wordt nu opgevrolijkt door deze mooie rozen. Het staat zo leuk in huis!

Vrijdag

De dag begon ik met een wandeling door het bos. Onderweg kwam ik dit plaatje tegen. Soms kun je zo veel ontdekken als je met aandacht rondloopt. Ik was behoorlijk moe toen ik wegging, maar kwam weer opgeladen terug. De rest van de dag heb ik wat aan mijn blog gewerkt en vooral veel uitgerust. Verhuizen, stage en nieuw werk is toch allemaal wel vermoeiend. Een dagje rust had ik dus dik verdiend.

Zaterdag

Yay weekend! Ik begon de dag met een heerlijk ontbijtje. Avocado mocht niet ontbreken. Dat vind ik wel echt het fijne van op mezelf wonen. Ik kan zelf bepalen wat ik eet en wanneer ik eet.

Het zonnetje scheen dus ging ik lekker de stad in. Mijn eerste ijsje van het jaar is een feit. Het was de smaak cookie; die proefde ik alleen niet. Beetje jammer, maar toch wel heel geslaagd.

Ook ging ik voor het eerst in mijn leven poolen. Ik vond het ook nog eens super leuk. Ik heb deze week gewoon twee keer gepoold en ik heb zelfs een keertje gewonnen! Oke ze hebben me waarschijnlijk laten winnen (behalve toen de zwarte bal er te vroeg in ging). Eerst dacht ik van oh jee, dit wordt niets. Maar door toch uit mijn comfort zone te komen had ik twee super leuke avonden! Je weet het nooit als je geen nieuwe dingen probeert.

Nu is het zaterdagavond en ben ik nog even een inhaalslag aan het maken met mijn huiswerk. Gelukkig heb ik nog een extra weekje vakantie, maar ik heb het echt te lang uitgesteld. Nu moet ik er maar aan geloven, anders krijg ik het nooit af. Ik ben al heel productief geweest dus dat is fijn! Morgen moet ik een middagje werken. Komende week heb ik een hoop verjaardagen op de planning staan en daarom ga ik lekker uit eten. Het wordt een fijn weekje.

Liefs,
Eline

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sandra
  30 april 2017 at 09:10

  Haha, die brownies met die laag frosting. Het ziet er al heeeel zowt uit op de foto, laat staan in het echt. :’) Fijn dat je deze week nog meer je draai kon vinden in je eigen huisje en dat je al steeds beter went. Die hangende plant aan de deur is suuuper leuk zeg!!

 • Reply
  Celine
  30 april 2017 at 14:54

  Wauw, die brownies zien er echt goed uit!

 • Reply
  Saskia
  30 april 2017 at 16:43

  Oh wow die kleur van die frosting alleen al zeg. Ziet er stiekem wel heel aanlokkelijk uit, hihi! Fijn dat je echt al een beetje je draai begint te vinden nu.

 • Reply
  Anna Maria
  3 mei 2017 at 13:02

  Wat een weekje, krijg wel trek van al je lekkere foto’s

Leave a Reply

Menu Title