Happy moments #87

Vrolijk Pasen allemaal! Het was me het week je wel zeg. Zo was het mijn tweede week in mijn nieuwe huisje, bemachtigde ik een plek voor mijn afstudeerstage en stond ik weer lekker in de keuken om super lekkere maaltijden in elkaar te flansen. Het zonnetje liet zich een beetje afweten, maar het is toch een hele fijne happy moments #87.

Zondag

Wat was het heerlijk weer afgelopen zondag! Ik zocht een nieuwe hardlooproute in de buurt en kwam uiteindelijk in het Stadswandelpark uit. Daarna heb ik mijn huisje lekker opgeruimd en ben ik met Eline de stad in geweest. Ik haalde bij Mr Morris een heerlijke banaan/aardbei shake. Helemaal vegan met sojamelk en echt super lekker! We maakten foto’s die jullie binnenkort online zullen zien en genoten vooral van het heerlijke weer.

In de avond paste ik gezellig op. Daar hadden ze deze super toffe plant! Oh wat zou ik er graag zo een willen hebben, maar waar laat je zo’n gigantisch ding? Ik ga hem zeker onthouden voor de toekomst. Planten maken alles zo veel gezelliger in huis!

Maandag

Ik luisterde eens naar mijn lichaam en nam een extra dagje rust. Ik heb gewandeld en vooral veel op bed gelegen. Alle stress kwam eruit die zich had opgestapeld van al het solliciteren en verhuizen. Gelukkig voelde ik me daarna wel een stuk beter.

Dinsdag

Dinsdag is altijd mijn vrije dag dus besloot ik extra lief voor mezelf te zijn. Ik maakte dit super lekkere ontbijtje voor mezelf. Ja daar zit xl hagelslag in en ja dat is heel erg lekker!

Woensdag

Op stage kookte ik eieren met de kinderen omdat het nu natuurlijk Pasen was. De eierlucht was daarna niet meer weg te krijgen maar de kinderen vonden het heel erg leuk om te zien. Hebben ze toch weer wat geleerd! Stage gaat langzaam ietsje beter. We hebben hele duidelijke afspraken gemaakt maar het blijft zoeken naar de juiste oplossingen. Stage in het speciaal onderwijs is behoorlijk pittig!

Ik volgde na een hele lange tijd een zumba les van mijn favoriete lerares. Oh wat was dat fijn! De pasjes gingen niet helemaal goed, maar ik voelde me zo ontspannen toen ik thuis kwam. Ik maakte deze heerlijke woknoedels voor mezelf. Het recept komt binnenkort online!

Donderdag

Op donderdag hakte ik eindelijk de knoop door betreft mijn afstudeerstage. Volgend jaar zal ik een heel jaar staan in groep 8! Na een hele hoop gesprekken kreeg ik hier te horen dat ik echt de eerste keuze was en na een hoop gepieker (dat leer ik nooit af) zei ik JA! Het voelt zo fijn nu ik die keuze heb gemaakt, geeft me echt heel veel rust. Het wordt pittig, want de school eist heel veel van je maar tegelijkertijd ook de musical en mee op kamp. Oh ik heb er nu echt zin in!

In de avond kwam een vriendin taco’s eten dus dat was heel erg gezellig. Ook kwam de elektricien voor mijn stopcontact omdat daar kortsluiting in zit. Gelukkig is het inmiddels opgelost en heb ik weer extra stopcontacten.

Vrijdag

Ik probeer yoga weer een beetje op te pakken, zodat ik me kan focussen op mijn ademhaling en flexibiliteit. Ik ben er nog niet zo goed in, haha. Maar ik blijf het proberen want het voelt meestal wel heel lekker om te stretchen. Een uur yoga is alleen niets voor mij. Misschien dat een groepsles me kan overtuigen, maar dan ben ik alleen maar bang dat ik mijn evenwicht verlies.

’s Avonds maakte ik het extra gezellig voor mezelf met wat kaarsjes en een filmpje. Ik keek Begin Again. Niet de beste film die ik ooit gezien heb, maar het keek wel lekker weg. Ik moest er echt even inkomen. Uiteindelijk vond ik het wel heel leuk met de muziek en dat de muziek mensen bij elkaar brengt.

Zaterdag

Ik maakte mijn vision board af. Ook ging ik daarna naar de Ikea waar ik een prikbord kocht. Nu deze plaatjes nog verwerken op het prikbord en dan komt het helemaal goed. Ik vind het zo fijn om mijn doelen te visualiseren. Als ik het opschrijf kijk ik nooit meer in het boekje, dus hopelijk werkt dit! Ik vond het wel echt super leuk en motiverend om te doen.

Naast een kastje, nieuwe kussens, een spiegel en mijn prikbord ging ik ook op jacht naar plantjes. Ik kocht een cactus en de plant in de blauwe pot. Mijn plantenfamilie wordt steeds groter en het staat super gezellig op mijn vensterbank. Straks verplaats ik er een aantal naar mijn nieuwe kastje en salontafel, maar ik word hier helemaal blij van. Het voelt meteen een stuk huiselijker. Bloemen vind ik ook heel erg mooi, maar die gaan zo snel dood…. Hopelijk kan ik deze wel in leven houden.

Nu is het Pasten en strakjes ga ik lekker ontbijten. Nu merk ik pas wat voor luxe het is om een gevulde koelkast te hebben. Ook ga ik naar familie toe en ’s avonds ga ik weer lekker naar huis toe. Hoe meer ik in mijn eigen huisje ben, hoe beter het voelt. Nog een weekje en dan kan ik lekker genieten van mijn vakantie. Dinsdag is mijn eerste werkdag bij de Flying Tiger. Aan de ene kant spannend; aan de andere kant super leuk! Fijne zondag nog!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna Maria
  16 april 2017 at 08:32

  Een fijn weekje met hele mooie monenten. plus hele mooie foto’s!!!!

  • Reply
   admin
   16 april 2017 at 13:15

   Dankjewel! Ik probeer er altijd wat moois van te maken.

Leave a Reply

Menu Title