Happy moments #82

Good morning! Afgelopen week is echt voorbij gevlogen! Vol met dingen voor school, maar ook heel veel leuke dingen. Ik at eindelijk weer eens sushi, had een bezichtiging voor een studio en ik was weer eens in de sportschool te vinden. Kijk mee naar happy moments #82.

Zondag

Ik heb het hardlopen weer een beetje opgepakt. Ik moest er echt weer even inkomen. De eerste drie kilometers waren eigenlijk helemaal niet lekker. Mijn benen kwamen niet echt vooruit, terwijl ik toch wel een lekker tempo had. Gelukkig ging dat later weer over en heb ik er toch nog 8 kilometer van gemaakt. Toen ik bijna thuis was, kwam ik deze bloesem tegen. De lente komt er nu echt bijna aan!

Maandag

Overdag had ik gewoon weer stage, wat best wel heftig was. Er vloog een stoel door de klas, en er werd eigenlijk niets van gezegd. Ik leer heel veel in het speciaal onderwijs, maar het is mentaal best wel zwaar. Na een lange dag was ik dan ook blij dat er ook nog leuke dingen op het programma stonden! Ik ging namelijk mega lekker sushi eten bij Lounga 8. Als ik eraan terugdenk krijg ik weer trek in die crunchy sushi, damn die was lekker.

Dinsdag

Ik ging weer trainen in de sportschool en dit keer waren mijn benen aan de beurt. Dat heb ik de volgende dag gevoeld tijdens body pump! In de avond had ik pianoles. Experience van Einaudi lukt me bijna! Nog heel even oefenen en dan heb ik het hele stuk afgewerkt. Daarna ging ik nog onverwacht naar de bioscoop als vip. Oh man wat voelde dat luxe, en wat hebben ze daar lekker eten! We gingen naar de sneak preview, waarbij we uiteindelijk Denial keken. Niet iets wat ik zelf zou uitzoeken, maar wel interessant. Jammer dat er zo veel mensen wegliepen.

Woensdag

Na veel twijfelen hield ik toch dit leuke jurkje en ik kreeg er meteen lieve complimentjes over van mijn collega’s! Daar werd ik helemaal blij van. Ik had een onverwachte bezichtiging, maar bleek uiteindelijk toch net iets te duur te zijn. Jammer, maar ik blijf doorzoeken. Body pump was zwaar, want ik was al weer een paar weken niet geweest. Wel heel lekker toen ik daarna in de kantine stond.

Donderdag

Ook nu had ik weer stage en daarna kwamen mijn vriendinnen gezellig eten voor mijn verjaardag. Beter laat dan nooit. Ik maakte een heerlijke risotto met bospaddenstoelen en erwten. Echt heel erg lekker, ik heb risotto de laatste tijd echt ontdekt.

Vrijdag

We hadden een super interessant college van Kees van Overveld, die onze boeken heeft geschreven. Ik was non-stop aan het schrijven. Daarna hadden we ook nog college over autisme, dus ik voelde me even heel slim aan het eind van de dag. Het was wel echt intensief want om drie uur was mijn concentratie echt op. Ik hoopte naar zumba te kunnen, maar alle lessen waren gecancelled omdat er geen water was. Toen ik naar de gym wilde gaan, mocht ik er niet in want ik had geen handdoek bij. Dan maar lekker naar huis en douchen.

Zaterdag

Het weer was ineens een stuk beter, dus ik heb heerlijk op het terras geluncht met een broodje kip. Ik eet nog steeds 95% van de tijd vegetarisch, maar ik ontzeg mezelf niets. Wel heb ik de tomaat mozarella burger ontdekt, die is echt super lekker! Daarna moest ik weer even aan de studie, wat half lukte. Ik begon weer met hoesten, dus ik hoop dat dat niet doorzet. Hardlopen heb ik maar uitgesteld vanwege mijn zere longen, dus ben ik nog even gaan wandelen.

Ik ga zo klaar zitten voor de ontknoping van wie is de mol! Lekker onder een zacht dekentje in mijn pyjama. Klinkt als een fijne zaterdagavond. Morgen ga ik waarschijnlijk sporten, bijles geven en naar mijn opa toe. Komende week staat weer in het teken van stage en van school. Best wel druk, maar dan is het ook weer lekker om straks weer weekend te hebben.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Benthe
    12 maart 2017 at 22:47

    Dat jurkje staat je inderdaad heel leuk! En mooie foto’s van een leuke week ?

Leave a Reply

Menu Title