Happy moments #81

Goede morgen! Het is weer zondag, dus weer tijd voor happy moments #81! Mijn weekje vakantie zit er al weer op, maar het was me het weekje wel. Zo vierde ik carnaval met vriendinnen, stond ik veel in de keuken en beleefde ik weer vele oppasavonturen. 

Ik begon mijn week met een avondje carnavallen. Dat kan je als Brabander eigenlijk niet missen, maar een avondje met die muziek was voor mij wel genoeg.

Maar een heerlijk ontbijtje mag natuurlijk niet ontbreken. Mijn aller liefste papa bakte deze fantastische American pancakes. Gewoon van koopmans, maar echt zooo lekker! Ideaal om in huis te hebben en super simpel om te maken.

Ondanks dat mijn verjaardag al voorbij was, kwamen er toch nog kennissen op visite. Dat betekent maar een ding, namelijk taart!!! Ik heb deze week echt belachelijk veel taart gegeten, maar ik heb er echt intens van genoten.

Met al dat eten moest er natuurlijk ook wel wat gesport worden. Ik trok eindelijk weer mijn hardloopschoenen aan. De laatste tijd ben ik niet zo vaak gegaan, want ik was meer in de sportschool te vinden. Nu het weer beter wordt, krijg ik echt weer de kriebels om lekkere afstanden te gaan lopen. Dit keer was het een hele snelle 6 kilometer.

Ook paste ik twee dagen op bij mijn oppaskindjes. Ik voelde me echt weer een mama, haha. We bakten deze cupcakes, gingen naar de bioscoop en ik ging met ze mee naar het kindercarnaval. Ik hoef echt nooit meer K3 te horen!

Samen met mama ging ik een dagje naar Vlissingen. We vinden het allebei heerlijk om over het strand te wandelen. Of het nu winter is of niet! Gezellig liepen we over het strand te kletsen. We hebben wel 2 uur gewandeld. Daarna waren we uitgehongerd en gingen we lunchen. Ik had een te zoute tomatensoep en een tosti, maar het ging er toch wel in. Het was vooral heel erg gezellig! Wat ben ik toch een blije gup met die muts op, haha.

Ik maakte me weer klaar voor een lesje zumba. Ik was al weer een paar weken niet geweest, dus het was echt heerlijk om weer te gaan. Vooral het stretchen naderhand was echt fantastisch. Ik voelde me echt helemaal zen!

In de avond bakte ik deze appel rozen taart. Hij was niet helemaal gelukt zoals ik wilde, maar voor een eerste poging mag ik echt niet klagen!

De vakantie zit er nu bijna op. Er staan gelukkig ook leuke dingen op de planning. Zo ga ik maandag sushi eten met een heel leuk persoon en komen mijn vriendinnen eten voor mijn verjaardag. Zo kom ik mijn stage wel door!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Menu Title