Happy moments #80

Goedemorgen beauties! Het is weer zondagochtend en dat betekent weer een nieuw weekoverzichtje. Deze week is het al weer happy moments #80! Zo genoot ik van een mega lekker taartje en vierde ik rare haren dag op stage. Kijk mee naar afgelopen week.

Zondag

Notesofhappiness: happy moments #80

Voor mijn verjaardag ging ik gezellig eten bij Happy Italy. Ik had een heerlijke pizza, op het verbrande stukje na. Natuurlijk moest ik ook tiramisu als toetje hebben, want ik kon de verleiding gewoon niet weerstaan.

Maandag

Ik heb een nieuwe combinatie ontdekt. Eerst deed ik altijd appel door mijn kwark, maar een banaan met musli is ook super lekker! Zo is het meteen een stuk zoeter, dus hoef je er geen andere zoete dingen doorheen te doen. Al mis ik wel die lekkere bite van een appel.

Dinsdag

Dinsdag was mijn vrije dag en ik speelde in de ochtend eindelijk weer eens piano. Ik ben het nu echt weer aan het oppakken en ik merk dat ik echt vooruitgang boek.

In de middag ging ik naar mijn tante toe om lekker een kopje thee te drinken met een stukje taart voor mijn verjaardag. Al dat lekkers sport ik er volgende week maar weer af, haha. Maar haar huis ziet er zo ontzettend leuk uit. Ik had eigenlijk foto’s moeten maken, want ik werd er helemaal vrolijk van! Overal vrolijke kleurtjes en vaasjes, zo gezellig.

Woensdag

Op stage was het Rare haren dag, dus knoopte ik een zakdoek in mijn haar en liep ik rond met een knot waarbij mijn haren alle kanten op sprongen. Dan zijn die laagjes nog ergens goed voor. Het was echt super leuk om al die kinderen te zien met gekleurd haar en vlechtjes. Een jongetje had zelfs een meisjespruik op. Het was echt hilarisch!

’s Avonds paste ik weer gezellig op en werkte ik nog wat aan school. Gelukkig mocht ik de auto meenemen, want man wat was het slecht weer van de week! Mijn regenbroek was niet meer waterdicht helaas.

Donderdag

Laatste dagje op stage voordat ik vakantie had. Ik maakte deze motiekaart voor de leerlingen, zodat ze beter kunnen aangeven hoe ze zich voelen. Het was een pittig dagje en ik was ontzettend blij dat ik naar huis kon.

In de avond heb ik door de storm nog hardgelopen. Dat was me het rondje wel zeg, haha. Misschien niet zo slim, maar wel heel lekker om even buiten te zijn. Die wind had ook wel iets uitdagends.

Vrijdag

Vrijdag was echt een super leuke dag! Ik ging met Eline naar Amsterdam toe.

We maakten outfitfoto’s bije en stront muur. Ik moest echt uitkijken dat ik nergens in ging staan, haha. Het resultaat is gelukkig wel mooi en ze zullen dan ook binnenkort verschijnen!

Betty Blue Amsterdam

We aten bij Betty Blue en DAMN wat is het daar lekker! Ik had de bananencake en Eline had de red velvet. Ik had heel vroeg ontbeten dus ik had ook nog de yoghurt bowl met fruit. Echt dit was zooo lekker! Hier wil ik sowieso nog duizend keer terugkomen en een hotspot artikel is gegarandeerd!

Ik at nog gezellig pannenkoeken bij Eline en ging daarna richting huis. Carnaval was al volop begonnen, dus het was echt grappig om te zien hoe sommige mensen verkleed waren! Zelf ga ik zondag een avondje carnavallen. Het verkleden is een ding, maar de muziek is toch echt vreselijk, haha.

Zaterdag

En op zaterdag was ik al weer vroeg in de sportschool te vinden. Het was legday en ik heb echt super lekker getraind. Het voelt zo goed om dan al klaar te zijn en dat je de hele dag nog voor je hebt. En het is weekend, dus je hoeft eigenlijk niets meer te doen. De training ging goed en dat ga ik zeker voelen morgen!

Net was ik Wie is de mol aan het kijken, maar ze zijn zo slim om Paul de Leeuw even voor te laten gaan. Jammer! Zondag (voor jullie vandaag dus) ga ik nog wat aan school werken en in de avond ga ik een avondje carnaval vieren in mijn hometown Lampegat! Ook ga ik heerlijk genieten van een weekje vakantie, dus volgende week belooft een volle happy moments.

Liefs,
Eline

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Benthe
    26 februari 2017 at 15:44

    Wat een fijne week, en wat goed dat hardlopen door de storm!! Superleuk zo’n rare harendag op school, lijkt me zo schattig om te zien hoe iedereen daar werkt van maakt ?.

Leave a Reply

Menu Title