Happy moments #76

Happy Sunday to you all! Zoals altijd staat er weer een nieuwe happy moments voor jullie klaar. Dit keer weer met heel veel lekker eten, maar ook met mijn laatste stagedag in groep 8. Eindelijk kreeg ik de uitslag van mijn beruchte deadline. Een spannende week die lekker vol zat met leuke dingen. 

Notesofhappiness: happy moments #76

Dinsdag nam ik afscheid van de kinderen op stage in groep 8. We deden andersom verstoppertje. Hilarisch om met de hele klas verstopt te zitten, terwijl er nog een paar lopen te zoeken. Ik maakte deze zout stengels met chocolade die heel goed in de smaak vielen. Bij mij ook tijdens het maken, hihi. Ondertussen heb ik lekker gesnoept. Al kwam ik er wel achter dat ik er drie tekort kwam, dus toen moest ik nog even een sprintje trekken naar de supermarkt.

Notesofhappiness: happy moments #76

Ik liep eindelijk weer eens hard. Het schiet er de laatste tijd een beetje bij in met al die groepslessen. Echter liep ik zo lekker dat ik er 8.5 kilometer van maakte. Oh wat voelde ik me goed toen ik thuis kwam! Deze week heb ik wel vijf keer gesport, maar anders raak ik de stress echt niet kwijt. Ik volgde mijn eerste les springtouwen en dat heb ik geweten, haha. Mijn kuiten waren on fire tijdens zumba!

Notesofhappiness: happy moments #76

Mijn moeder ging badass een weekje naar Finland op vakantie. Dat betekende voor mij en mijn broertje dat we alleen thuis waren en dus ook dat ik de boodschappen mocht doen. Oh yeah, die avocado’s heb ik ingeslagen! Sinds ik vorige week gepocheerde eieren maakte, ben ik hooked! Hmmm, yum.

Notesofhappiness: happy moments #76

Voordat ik begon met koken liep ik nog een rondje door het park. Wauw wat was het mooi ondanks de kou! Ik heb er gewoon tien minuten langer op gedaan, omdat ik steeds stopte om foto’s te maken. Het was echt prachtig. Van dit soort dingen kan ik echt intens gelukkig worden.

Ik kon het natuurlijk niet laten om nog een aantal selfies te maken. Ja ik werd wel raar aangekeken door een paar voorbijgangers, maar dat maakte me eigenlijk niet uit. Muziekje op en lopen maar.

Notesofhappiness: happy moments #76

Veggie time! De afgelopen weken zat ik niet lekker in mijn vel, mede door al die stress. Hierdoor kwamen de eetbuien weer opzetten. Die repen chocolade, chips en andere zooi gingen er weer non stop naar binnen. Daar voel je je niet echt beter door, dus ik probeerde toch nog een beetje gezond te eten. Gelukkig gaat het nu al weer een beetje beter, maar damn wat zijn die eetbuien vervelend.

Notesofhappiness: happy moments #76

Om even afleiding te hebben en om niet steeds alleen te zijn thuis, bleef ik bij Eline slapen. We deden een vergeefse poging om Moana te kijken. Hij liep steeds vast helaas, maar uiteindelijk was het een hele fijne avond. Soms moet je gewoon even je hart luchten. Toen we de volgende ochtend opstonden, voelde ik me al en stuk beter.

Notesofhappiness: happy moments #76

Lekker simpel ontbijten met boterhammen. Nooit gedacht dit te zeggen maar pindakaas met komkommer is echt heel lekker. Dat smeuïge met dat frisse. De combinatie van kaas en komkommer kan natuurlijk nooit missen.

Notesofhappiness: happy moments #76

We gingen de stad in waar ik mijn nieuwe telefoon kocht!!! Bij de Media Markt hebben ze de btw vrije dagen. Ik kocht de nieuwe Samsung S7 en ik ben er echt mega blij mee. Daarna gingen we lunchen bij The Happiness Café, waar heel snel een hotspot artikel van online komt. Het was zooo lekker, maar we aten nog meer lekkere dingetjes, dus kom morgen zeker nog een keertje terug om al het lekkers te bewonderen.

Notesofhappiness: happy moments #76

Wauw! Dat waren mijn eerste gedachtes toen ik uit het raam keek. Dit is echt een geluksmomentje. Het was acht uur ’s ochtends want ik moest naar de kapper. Ik kreeg later appjes terug van mijn vriendinnen dat ik zo’n vroege vogel ben. Maar dan word je dus wel beloond met dit prachtige uitzicht. Hier word ik zo blij van en ik hoef er zelf niets voor te doen, alleen naar buiten et kijken!

Notesofhappiness: happy moments #76

Geïnspireerd door mijn yoghurt bowl, ging ik zelf aan de slag met een smoothie bowl. Ik heb het gefilmd dus dat zal binnenkort online komen. Ik kan je verklappen dat het echt heeeel erg lekker is, maar ook mega simpel. Wel ging ik aan de slag met de staafmixer. Dat was ook een bijzondere en nieuwe ervaring, maar langzamerhand word ik steeds meer een keukenprinsesje.

De deadline heb ik gehaald en ik heb mijn semester opdracht behaald. Ik mag dus maandag op eindgesprek om te bewijzen dat ik in augustus mag gaan afstuderen. Mega spannend, maar ik ga alles geven. Mijn negatieve beoordeling van stage zit in de weg, maar ik hoop dat alsnog met een big smile de school mag verlaten. Vandaag ga ik sporten en mijn presentatie voorbereiden. Fijne zondag!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Roos
    29 januari 2017 at 12:11

    Dat broodje met avocado ziet er echt zó lekker uit dat ik het gelijk na ga maken, haha. Fijne zondag! Liefs

Leave a Reply

Menu Title